Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Jak kupić gmoda? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
gmodfan
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sty 2008




PostWysłany: Wto Wrz 22, 2009 21:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ale to nie o to chodzi koledzy (jeśli mogę tak do was mówić)...
Do tej pory mówiono że Easy Karta nic nie daje.
Więc kupowano metodą pay-by-mixon.
Ale po co łamać agreement steama (są osoby które to reporuja do steam support), i im się narażać skoro można samemu kupić?

Skoro widzę taką reakcję, proszę o nie pisanie do mnie na pw w sprawie kupowania przy pomocy Easy Karty, stworzę topic w którym napiszę krok-po-kroku jak to wykonać.

Rozumiem waszą reakcję ale jednak proszę o nie oczernianie mnię.

Pozdrawiam,
gmodfan
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Lagger
Młody Headcrab



Dołączył: 30 Lip 2009
Skąd: Plymouth/Zadupie

Steam ID: the_animal_b

PostWysłany: Wto Wrz 22, 2009 21:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gościu, powiedz to na forum, albo nikt ci nie uwierzy. Takie życie. A na tyle je znam, że wydaję mi się, że jesteś kolejnym oszustem.

_________________
anonim127 | Gmodziarze.pl: ban to upomnienie
anonim127 | Gmodziarze.pl: albo jak się uzbiera
anonim127 | Gmodziarze.pl: ban

Z serii to ma sens
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu GaduTlen komunikator
gmodfan
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sty 2008




PostWysłany: Wto Wrz 22, 2009 21:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ok, postaram się stworzyć tutorial na jutro i umieszczę go w nowym temacie żeby nie było...

P.S. Jakiś czas temu miałem problem z kupnem gmoda, więc o swoim "odkryciu" chciałem wszystkich powiadomić żeby mogli sobie go kupić.

Pozdrawiam,
gmodfan

//edit

Temat został stworzony!
Link: http://www.forum.headcrab.pl/viewtopic.php?t=2926
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Froozone
Świeży Headcrab



Dołączył: 06 Lut 2010
Skąd: Płock

Steam ID: froozone96

PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 15:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum.
Chciałbym zapytać się, czy jedną z gier source do działania GMod'a muszę zakupić przez Steam, czy moge je dodać jako non-steam (zakupione w sklepie). Zależy mi na odpowiedzi, ponieważ zdecydowałem się kupić GModa, a nie wiem, czy spełniam wymagania. Za odp z góry dziękuję.

Pozdrawiam Gordon uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 15:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gry na source powinny dodawać się na konto steam. Jeżeli chcesz zainstalować np. z płytki kolegi, lecz nie masz gry na koncie to niestety nic nie zdziałasz. Musisz mieć wszystko na swoim koncie steam.


Ostatnio zmieniony przez Kalin dnia Sob Lut 06, 2010 15:34, w całości zmieniany 2 razy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 15:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Froozone napisał:
Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum.
Chciałbym zapytać się, czy jedną z gier source do działania GMod'a muszę zakupić przez Steam, czy moge je dodać jako non-steam (zakupione w sklepie). Zależy mi na odpowiedzi, ponieważ zdecydowałem się kupić GModa, a nie wiem, czy spełniam wymagania. Za odp z góry dziękuję.

Pozdrawiam Gordon uśmiechnięty


Nie ma to żadnego znaczenia z tego względu, że każda sorsowa gra zakupiona w sklepie i tak będzie musiała zostać przypisana do konta.

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Froozone
Świeży Headcrab



Dołączył: 06 Lut 2010
Skąd: Płock

Steam ID: froozone96

PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 16:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No dobra, dzięki, ale half life 2 które kupiłem nie przez steam ( w empiku dokładnie...) nie dodaje się automatycznie do listy Moich Gier więc dodałem przez "Add Non-Steam Game" lecz w zakładce "Tools" nie ma Source SDK Smutny tak samo po restarcie steam. Wiecie co jest tego przyczyną? Mam możliwość zakupu GModa jeszcze dzisiaj, a nie moge się doczekać gry z mistrzami z PGCT Oczko Pozdro
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 17:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Przeszukaj pudełko, bo tam musi się znajdować klucz (cd-key), albo z tyłu książeczki, albo osobno. Ten klucz wpisujesz w steam klikając w zakładce gry na "Aktywacja produktu w Steam...".
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Froozone
Świeży Headcrab



Dołączył: 06 Lut 2010
Skąd: Płock

Steam ID: froozone96

PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 17:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niestety, nie ma go tam Smutny przeszukałem instrukcje i pudełko ale ani śladu po cd-key'u Smutny(
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 17:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zgłoś reklamację. (Jeśli masz paragon :/)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 17:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Albo kup to: http://www.allegro.pl/item904500647_the_orange_box_half_life_portal_half_automat_24h.html

cd-key musi być na karcie, która była razem z instrukcją. Jeśli tego nie masz to zostałeś wycyganiony, ktoś ci to ukradł, albo sam cyganisz, że masz oryginałkę :p
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Froozone
Świeży Headcrab



Dołączył: 06 Lut 2010
Skąd: Płock

Steam ID: froozone96

PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 17:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Możesz mieć pewność, że nie "cyganie" Rozbawiony Gordon dzięki za linka

Woow! niezła okazja, chyba no OB (bez skojarzeń, proszę...) też się zdecyduje Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 17:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niestety OB nie zawiera CS:S`a (a mógłby.) Przez to nie wszystkie mapy mogą Ci chodzić.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Froozone
Świeży Headcrab



Dołączył: 06 Lut 2010
Skąd: Płock

Steam ID: froozone96

PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 17:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jakoś to przeżyję... no dobra... musze zacząć troszkę kasy uzbierać... dokładnie 61 zł 90gr (słownie: sześćdziesiąt jeden złotych, dziewięćdziesiąt groszy) ....
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Froozone
Świeży Headcrab



Dołączył: 06 Lut 2010
Skąd: Płock

Steam ID: froozone96

PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 21:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Noo... chyba mi sie uda nakłonić rodziców do kupna OB i Gmoda ;p aa i jeszcze jedno pytanko... Ile u was ściągał się cały OB i GMod? bo przy mojej prędkości neta (512MB) boje się, że wieczność będzie mi się to wszystko ściągało ...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 22:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Edit nie gryzie...
512MB?? Zemrzyj, ja mam tylko 1MB :F
Tak, pobierałem całego OB i GModa, jeden dzień może mniej.
W sumie, pobieranie da się przeżyć, gorzej z uaktualnianiem...
@down: DOUBLE FLOOD!!

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.


Ostatnio zmieniony przez Kriss dnia Sob Lut 06, 2010 23:04, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Froozone
Świeży Headcrab



Dołączył: 06 Lut 2010
Skąd: Płock

Steam ID: froozone96

PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 22:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dobra... albo coś pokićkałem z prędkością netu... albo mam transfer z super-mega-wypasionego satelity... ale chyba ruskiego... bo neostrada :/ Teraz na prędkość popatrzyłem.... to 24 MB/s i nie wyciśnie więcej ;p dobra... ide wyżulować od rodziców 3 dyszkii Bardzo szczęśliwyBardzo szczęśliwyBardzo szczęśliwy Rozbawiony Gordon


No i udało sięę Bardzo szczęśliwy... sory, że się tak podniecam ale u kumpla grałem w GModa... niestety on ma NonSteam... i tak u niego grałem... grałem i mi sie spodobał... potem znalazłem Wasze forum i pomyślałem, że fajnie by było z kimś pograć, nauczyć się czegoś... pochwalić się czymś... i od tamtej pory tak na mnie GMod działa... Rozbawiony Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 23:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sama podstawka source troszkę się ściąga (nigdy nie pobieraj wszystkiego na raz). Ściągnij pierw HL2 (parę gb), a reszta gier będzie zajmować parę mb... sam gmod zajmuje 300mb.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Froozone
Świeży Headcrab



Dołączył: 06 Lut 2010
Skąd: Płock

Steam ID: froozone96

PostWysłany: Sob Lut 06, 2010 23:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ok, dzięki za pomoc, niebawem (mam nadzieję) przyłączę się do Was Gordon wywiesił jęzor



Update: Stało się, jutro stanę się posiadaczem OB i Garry's Moda Rozbawiony Gordon a na wielu serwerach gracie?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 19:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niestety, po upadku Wombata licz tylko na Kopalnię Kabli i Kable w Kosmosie GModziarzy. Na Inżynierię Ekstremalną idzie tylko... i tu by padło niecenzuralne słowo, a nie chcę mieć znaków [cenzura] w poście Bardzo szczęśliwy.To tyle jeśli chodzi o polskie serwery. W razie potrzeb możemy zagrać we 2ch na moim serwerze dedykowanym (mam łącze 1mb).

Pozdrawiam,
Woozie
Edit: BTW, kontakt tylko na Steam. Nie wysilaj się z pisaniem na GG - wchodzę tam raz na pół roku. :F

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)