Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 SMOD w gmod9 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Alixo
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 15 Sty 2008
Skąd: DG

Steam ID: alixo123

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2008 10:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Da się zrobić tak, aby w GMOD 9 single player był SMOD??

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2008 11:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Znaczy co - broń, bullet time itd?

Poszukaj tutaj, może jest:
www.garrysmod.org

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Alixo
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 15 Sty 2008
Skąd: DG

Steam ID: alixo123

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2008 12:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://www.youtube.com/watch?v=UB8LT9zyYEo
Chodzi mi oto, że gość ma bronie, hud bullet time itp. z SMOD w gmod'zie

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kaczor
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Maj 2007
Skąd: Warszawa

Steam ID: kaczor

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2008 13:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

OOO Ja chce do 10 (szukalem ale jakoś naleźć nie moglem Smutny )

_________________
W świecie bez przyszłości, przeszłość ma wielkie znaczenie, na każdym kroku, w każdej chwili, nawet teraz...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2008 13:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Imho to on w SMOD'zie otworzył mapę z gmoda.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Alixo
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 15 Sty 2008
Skąd: DG

Steam ID: alixo123

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2008 19:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To dlaczego mu sie żołnierze spawnowali ?

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2008 19:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Alixo napisał:
To dlaczego mu sie żołnierze spawnowali ?

A w gmodzie spawnują się bez powodu?
Walnął jakiegoś binda pod jakiś klawisz i stawiał ich jak miał ochotę.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Alixo
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 15 Sty 2008
Skąd: DG

Steam ID: alixo123

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2008 19:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dobra, potrzebuje tylko odpowiedzi czy da sie mieć SMOD w gmod'zie.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 13:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Alixo napisał:
Dobra, potrzebuje tylko odpowiedzi czy da sie mieć SMOD w gmod'zie.

Tak da się.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 13:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Smiechu napisał:

Tak da się.

Może sobie w d*** wsadzić takie odpowiedzi?

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 14:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

MatiZ napisał:
Smiechu napisał:

Tak da się.

Może sobie w d*** wsadzić takie odpowiedzi?

Ale o co Ci chodzi? Spytał sie czy się da to mu powiedziałem, że tak więc mi tu nie wyjeżdża j z takimi tekstami gównorobie*.

*Matiz miał taki nick.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 14:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Smiechu napisał:
MatiZ napisał:
Smiechu napisał:

Tak da się.

Może sobie w d*** wsadzić takie odpowiedzi?

Ale o co Ci chodzi? Spytał sie czy się da to mu powiedziałem, że tak więc mi tu nie wyjeżdża j z takimi tekstami gównorobie*.

*Matiz miał taki nick.

To trzeba było podać jak to zrobić bo lakoniczna wypowiedź w stylu "Da się." nikomu nie pomoże.

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 15:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Teoretycznie, on napisał, że potrzebuje TYLKO odpowiedzi, więc Smiechu zrobił co trzeba Język

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Alixo
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 15 Sty 2008
Skąd: DG

Steam ID: alixo123

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 21:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Matko!!! Tak trudno zrozumieć?? No dla was chyba tak, to może bardziej sformułowane pytanie:
Czy da sie mieć SMOD w GMOD 9/10 a jak sie da to jak??

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Elaks
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Wrocław

Steam ID: Elaks

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 15:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Alixo napisał:

Czy da sie mieć SMOD w GMOD 9/10

da
Alixo napisał:

jak??

sposobem

muahahaha

a tak na poważnie to oczywiście, że da się upodobnić w większy czy mniejszy sposób gmoda do smoda ale trzeba wszystko instalować jedno po drugim... modele, SWEPy, bullettime itp. Praktycznie wszystko znajdziesz tu http://www.garrysmod.org/downloads/?tag=smod Tak więc obecnie nie ma instalatora dzięki któremu dwoma kliknięciami zrobiłbyś byś sobie smoda z możliwością budowy domu czy samochodu, ale może kiedyś... Uśmiechnięty

_________________
I Ty możesz pomóc nauce! BOINC@Poland
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 15:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Alixo napisał:
Czy da sie mieć SMOD w GMOD 9/10

Tutaj znajdziesz odpowiedź na to pytanie
Alixo napisał:
a jak sie da to jak??

Modele - Kopiujesz do folder u Gmoda i robisz spawn cody.
Bronie - Musisz zrobić SWEP - szukaj tutoriali.
Ruszające się ciała po śmierci np. - To sprawa plików .cfg kopiujesz z folderu cfg do folderu cfg Gmoda potem w konsoli: exec nazwa pliku - powinno zadziałać.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)