Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Co jest niezbędne do uruchomienia gmoda Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Czw Sie 14, 2008 12:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Arto napisał:

Uh, zabiłeś mnie. Konto Steam jest darmowe i nie musisz go szukać w żadnym sklepie.

Uh, on chce konto Steam z grami.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
_Fuzy
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Sie 2008


Steam ID: _fuzy

PostWysłany: Czw Sie 14, 2008 12:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jak to darmowe? gdzie moge je dostac?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Czw Sie 14, 2008 12:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

_Fuzy napisał:
Jak to darmowe? gdzie moge je dostac?

1. Zainstaluj Steam.
2. Załóż konto.

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Stefan
Stary Headcrab



Dołączył: 04 Cze 2007
Skąd: Ze Sparty

Steam ID: Stefan
Xfire: blade515
PostWysłany: Czw Sie 14, 2008 12:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Uh, chodzi o samo konto bez gier. A gry na końcie kupujesz.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Arto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 28 Gru 2007


Steam ID: ArtoSforza
Xfire: arto013
PostWysłany: Czw Sie 14, 2008 12:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kupowanie konta steam z grami to największa głupota o jakiej słyszałem.
Po tygodniu-dwóch tych gier już nie będzie. Kupuje sie albo przez Steam, albo klucze, albo pudełka.
A konto steam:
steampowered.com/v/index.php
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
_Fuzy
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Sie 2008


Steam ID: _fuzy

PostWysłany: Czw Sie 14, 2008 13:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

aaaa. dzieki Uśmiechnięty

zawsze to bylo dla mnie czarna magia Uśmiechnięty wielkie dzieki

(hah musze powyzywac troche moich kolegow ^^)

@down
nic nie pomogles tylko zamieszania narobiles : D ale jeszcze raz dziekuje wam


Ostatnio zmieniony przez _Fuzy dnia Czw Sie 14, 2008 13:06, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Arto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 28 Gru 2007


Steam ID: ArtoSforza
Xfire: arto013
PostWysłany: Czw Sie 14, 2008 13:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Eh, co wy byście bezemnie zrobili...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
filemaniak
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 11 Lip 2008




PostWysłany: Czw Sie 14, 2008 14:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Arto napisał:
Kupowanie konta steam z grami to największa głupota o jakiej słyszałem.
Po tygodniu-dwóch tych gier już nie będzie. Kupuje sie albo przez Steam, albo klucze, albo pudełka.
A konto steam:
steampowered.com/v/index.php


To nie głupota... Trzeba po prostu zmienić hasło i E-Mail ;]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
_Fuzy
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Sie 2008


Steam ID: _fuzy

PostWysłany: Czw Sie 14, 2008 14:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

filemaniak napisał:
Arto napisał:
Kupowanie konta steam z grami to największa głupota o jakiej słyszałem.
Po tygodniu-dwóch tych gier już nie będzie. Kupuje sie albo przez Steam, albo klucze, albo pudełka.
A konto steam:
steampowered.com/v/index.php


To nie głupota... Trzeba po prostu zmienić hasło i E-Mail ;]


Popieram. Kolega ma konto kupione sprzed 2 lat (allegro.pl) do dziś i dalej gra na nim w czero i css Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Czw Sie 14, 2008 14:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cytat:
Kupowanie konta steam z grami to największa głupota o jakiej słyszałem.
Po tygodniu-dwóch tych gier już nie będzie. Kupuje sie albo przez Steam, albo klucze, albo pudełka.
A konto steam:

Jak się nie umie kupować, to łatwo Cię wyrolują.
Konta Steam na allegro można kupić w bardzo atrakcyjnych cenach.
Przykładem jest Half-Life Generacja, który idzie po ~20zł
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
_Fuzy
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Sie 2008


Steam ID: _fuzy

PostWysłany: Czw Sie 14, 2008 14:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Z resztą większość allegrowiczów to sklepy internetowe (przynajmniej te sprzedające steam Uśmiechnięty ) więc poco taki GAMEPAD miałby kogokolwiek rolować? żeby stracić reputacje? ^^

EDIT:
do gmoda potrzebuje css czy tylko jakiejs gry pracujacej na silniku source?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
filemaniak
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 11 Lip 2008




PostWysłany: Czw Sie 14, 2008 17:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Do Gmoda10 jakąkolwiek grę na silniku Source, a gmod9 HL2, HL2 DM, CS:Source.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
_Fuzy
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Sie 2008


Steam ID: _fuzy

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 13:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

a jak nie bede mial css to bede mogl grac?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 13:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czytaj posty innych urzytkowników... CO DRUGI PISZE! "Do Gmoda10 jakąkolwiek grę na silniku Source, a gmod9 HL2, HL2 DM, CS:Source." I EUREKA ON MA RACJE!? Jeżeli spełnisz te wymagania będzie mógł grać, jeżeli nie... Trudno, ileż razy można zadawać te same pytanie...!?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 13:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

_Fuzy napisał:
a jak nie bede mial css to bede mogl grac?


OMG...
Będziesz mógł.
Skasuj tylko folder counter-strike, znajdziesz go w <folder ze steamem>/steamapps/sourcemods/gmod9/mods
I będzie śmigać...
Testowane, byście chociaż raz mnie posłuchali >.>

Zaraz, pogubiłem się... On chce 10 czy 9?

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
_Fuzy
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Sie 2008


Steam ID: _fuzy

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 15:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

spagin napisał:
_Fuzy napisał:
a jak nie bede mial css to bede mogl grac?


OMG...
Będziesz mógł.
Skasuj tylko folder counter-strike, znajdziesz go w <folder ze steamem>/steamapps/sourcemods/gmod9/mods
I będzie śmigać...
Testowane, byście chociaż raz mnie posłuchali >.>

Zaraz, pogubiłem się... On chce 10 czy 9?


9
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Fighter
Świeży Headcrab



Dołączył: 23 Wrz 2008


Steam ID: Altair111

PostWysłany: Nie Paź 26, 2008 15:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

OMG...
Będziesz mógł.
Skasuj tylko folder counter-strike, znajdziesz go w <folder ze steamem>/steamapps/sourcemods/gmod9/mods
I będzie śmigać...
Testowane, byście chociaż raz mnie posłuchali >.>[/quote]

Czytałem na forach, że ten sposób działa ale tylko w wersji 9.0 , a 9.0.4 już nie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
filemaniak
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 11 Lip 2008




PostWysłany: Nie Paź 26, 2008 17:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Fighter napisał:
OMG...
Będziesz mógł.
Skasuj tylko folder counter-strike, znajdziesz go w <folder ze steamem>/steamapps/sourcemods/gmod9/mods
I będzie śmigać...
Testowane, byście chociaż raz mnie posłuchali >.>

Czytałem na forach, że ten sposób działa ale tylko w wersji 9.0 , a 9.0.4 już nie.


I tak nie pobiłeś rekordu : - )

_________________
Sprzedałem konto steam, cya Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
flajek122
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Mar 2010


Steam ID: flajek122

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 15:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No to GM 10 wymaga dowolnej gry. Ale czy będę mieć te propy "Useful Props" i "Useful Comic Props".
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 15:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Będziesz miał te foldery. Tylko te (chyba, że masz inną gre na source niż HL2, wówczas będziesz miał zarówno usefull i comic props i przedmioty z danej gry.) Dlatego najbardziej opłaca się kupić Orange Box lub CS:S do GModa. Bez tych obu nie wszystko będzie działać.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)