Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 High Definition Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Lesiu
Stary Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007
Skąd: Nova Prospekt

Steam ID: lesiulodz
Xfire: lesiulodz
PostWysłany: Wto Maj 29, 2007 11:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

otóż klikam w ten link steam://installaddon/halflifehd i wyskakuje mi komunikat że dodatek został aktywowany i nic się nie dzieje, jak odpalam hl to mam stare modele, gdy klikne jeszcze raz na linka to wyskakuje mi że pakiet jest aktywny. macie może taki problem? kiedyś to działało teraz nie

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu GaduTlen komunikator
Demo1
Świeży Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Poznań

Steam ID: Entropas

PostWysłany: Wto Maj 29, 2007 14:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie jesteś sam. Ja rownież mam taki problem.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Wto Maj 29, 2007 14:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja niestety też. Pamiętam, że kiedyś już ściągałem HDP, ale chyba z jakiegoś innego linka znalezionego w starszych newsach na stronie valve.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Lesiu
Stary Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007
Skąd: Nova Prospekt

Steam ID: lesiulodz
Xfire: lesiulodz
PostWysłany: Wto Maj 29, 2007 14:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

yh trzeba ściągnąć blue shifta żeby działo

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu GaduTlen komunikator
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Wto Maj 29, 2007 15:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam BS, ale HDP mam działa tylko w opposing force.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Wto Maj 29, 2007 16:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jak chcecie mogę wam wysłać zwykłą instalkę tego HD.
Napisać xfire, PM albo GG.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Lesiu
Stary Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007
Skąd: Nova Prospekt

Steam ID: lesiulodz
Xfire: lesiulodz
PostWysłany: Sro Maj 30, 2007 18:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dupa teraz zauwazyłem dopiero pakiet hidef dziaął tylko w blue shifcie, dopiero jak ręcznie wypakowałem pliki to zadziałały

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu GaduTlen komunikator
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Czw Maj 31, 2007 21:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Po drugim reinstalu hl HD pack wreszcie zaczął dzizałać. Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Cze 2007




PostWysłany: Czw Sie 09, 2007 11:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

mam mały problem mój hdp działa tylko w opossing force i nawet po reinstallu halfa też działa tylko w op4 co jest? Question
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
@NDRZEj
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 20 Maj 2007
Skąd: nibylandia

Steam ID: dzuj
Xfire: bebe
PostWysłany: Czw Sie 09, 2007 11:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

to tylko u mnie wszystko działa jak powinno Uśmiechnięty ?

_________________
Image

電腦組裝,家庭影院愛好者的最多選擇
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Cze 2007




PostWysłany: Czw Sie 09, 2007 11:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

@NDRZEj napisał:
to tylko u mnie wszystko działa jak powinno Uśmiechnięty ?


nom tobie i surivie
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Czw Sie 09, 2007 13:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Żeby włączyć HD w HL wystarczy najpierw wyłączyć addona tym linkiem - steam://removeaddon/halflifehd, a potem go włączyć - steam://installaddon/halflifehd. Wypróbowałem i działa Uśmiechnięty.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Czw Sie 09, 2007 15:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

@NDRZEj napisał:
to tylko u mnie wszystko działa jak powinno Uśmiechnięty ?


Nie tylko. Przed dosłownie kilkoma minutami kliknąłem pierwszy link w tym temacie. Najpierw zaczął się uaktualniać Blue Shift, później reszta gier (HL, OP). Po aktualizacji odpaliłem Half-Life'a i wszystko działa jak należy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Cze 2007




PostWysłany: Czw Sie 09, 2007 17:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dzięki użyje ten link jak wróce do domu Gordon jest trendi
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Sie 25, 2007 16:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Trochę odkopię temat, ale chyba znalazłem rozwiązanie problemu nie działania HDP. Bardzo szczęśliwy

Otóż, z niewyjaśnionych przyczyn HDP przystał działać (WTF!?). Próbowałem reinstalacji, linka usuwającego HDP, ale nic. Zajrzałem do folderu half-life i był taki sam jak przed instalacją (znaczy się były mody i save'y, lol). Wywaliłem go w cholerę, jeszcze raz reinstalowałem, ściągnąłem High Definition Packa i działa. Mam nadzieję, że się to komuś przyda.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Cze 2007




PostWysłany: Sob Sie 25, 2007 17:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

mi! Bardzo szczęśliwy! ale gdzie jest ten folder? o którym mowa?

Edit:dzięki


Ostatnio zmieniony przez Mateusz ARGH ZOMBIE! dnia Sob Sie 25, 2007 18:16, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Sie 25, 2007 18:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Program Files\Valve\Steam\SteamApps\[nazwa twojego konta steam]\half-life
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Cze 2007




PostWysłany: Sob Sie 25, 2007 18:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

który folder wywalić? wywalić ten hl?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Sob Sie 25, 2007 19:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Najlepiej cały ten folder+GCF'y HL1.

Wywal ten folder half-life -_-
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)