Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Szukasz jakiegoś modelu, NPC lub ragdolla? Spytaj się tu! Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
majan_pl
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Kwi 2008


Steam ID: majan_pl

PostWysłany: Pon Sie 29, 2011 18:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie ma to jak najeżdżać na innych zupełnie bez powodu.

_________________
BLOG | DEVIANT ART | STEAM | YOUTUBE
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
dzem-12
Świeży Headcrab



Dołączył: 29 Sie 2011




PostWysłany: Pon Sie 29, 2011 19:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Steam konto: Czarek210
I podajcie mi proszę linka w końcu a nie robicie offtopa xD

EDIT: Ku**a, a teraz steam mi odegrał scenkę: Nie mam gmoda w mojej liście Steam! Mogę go odpalić tylko przed odpalenie exe, nie ze steama. Normalnie jak z .exe to łączenie z kontem i działa!

no jasne


Ostatnio zmieniony przez dzem-12 dnia Wto Sie 30, 2011 15:30, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Chomik
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 03 Sty 2010
Skąd: Sklep Zoologiczny

Steam ID: /id/mlodypred

PostWysłany: Pon Sie 29, 2011 19:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kłamiesz. Nigdy nie było tak, że jakaś gra znikała z listy gier.

I z tym "EDIT" ci nie wyszło, bo kiedy edytujesz posta na dole pojawia się ile razy i kiedy post został zmieniany.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009
Skąd: Gdynia

Steam ID: Ecto1703

PostWysłany: Pon Sie 29, 2011 20:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chomik napisał:
Kłamiesz. Nigdy nie było tak, że jakaś gra znikała z listy gier.

I z tym "EDIT" ci nie wyszło, bo kiedy edytujesz posta na dole pojawia się ile razy i kiedy post został zmieniany.

Niezbite dowody Bardzo szczęśliwy
Proszę o banik dla tego pana ^^
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Trek
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 27 Lut 2010




PostWysłany: Pon Sie 29, 2011 20:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dzem-12, daruj sobie. Nikogo na tym forum nie oszukasz durnymi wymysłami.

A teraz możesz nas wyzwać od dzieciaków, którzy nic nie robią, tylko rodzice im wszystko kupują, a ty musisz ciężko pracować itd.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Pred96
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Mar 2011
Skąd: City 17

Steam ID: Pred96

PostWysłany: Pon Sie 29, 2011 21:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A to konto Czarek210 to pewnie znalezione na Googlach lub coś...

EDIT: Jak chcesz udowodnić, że to Twoje konto to zrób zdjęcie okna Steam z widoczną nazwą użytkownika. Oczko

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Alixo
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 15 Sty 2008
Skąd: DG

Steam ID: alixo123

PostWysłany: Pon Sie 29, 2011 23:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jezu, dajcie już sobie siana, gość ma pirata i tyle, nie pomagajcie mu Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Debosy
Headcrab ALL in one



Dołączył: 23 Maj 2007
Skąd: Kraków



PostWysłany: Wto Sie 30, 2011 00:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dzem-12 napisał:

EDIT: Ku**a, a teraz steam mi odegrał scenkę: Nie mam gmoda w mojej liście Steam! Mogę go odpalić tylko przed odpalenie exe, nie ze steama. Normalnie jak z .exe to łączenie z kontem i działa!


Gmod oryginalny ma wogóle .exe??? xD

Gra mu znikła z listy steam, dusze się ze śmiechu. Ahahaha...
Dawno się tak nie ubawiłem. Rozbawiony

_________________
www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Max
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 22 Lip 2009




PostWysłany: Wto Sie 30, 2011 07:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

O ile pamiętam to tylko hl2.exe, a skrót w steamie to zwykły steam://rungameid//blablabla Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Wto Sie 30, 2011 09:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Max napisał:
O ile pamiętam to tylko hl2.exe, a skrót w steamie to zwykły steam://rungameid//blablabla Bardzo szczęśliwy

Każda gra na Source ma plik hl2.exe, jedynym problemem jest to że on nic nie może uruchomić bo zwyczajnie nie wie jaką grą jest, tu wkracza steam i AppID z czego wychodzi steam://run/<id>.
Jest też druga droga, "<ścieżka gry>/hl2.exe" -app <id>
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
dzem-12
Świeży Headcrab



Dołączył: 29 Sie 2011




PostWysłany: Wto Sie 30, 2011 15:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Po 1.No właśnie ja to odpalam z hl2.exe
Po 2. Naprawdę nie mam pirata, i nie zmyśliłem z tym ze gra ze steam znikła
Po 3.Nie wiem czemu mi się nie wyświetliło o edycji
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Chopper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 04 Cze 2008
Skąd: White forest


Xfire: Wywalcie te rubrykę bo Elektryk słucha się Wooziego!
PostWysłany: Wto Sie 30, 2011 15:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dzem-12 napisał:
Po 1.No właśnie ja to odpalam z hl2.exe
Po 2. Naprawdę nie mam pirata, i nie zmyśliłem z tym ze gra ze steam znikła
Po 3.Nie wiem czemu mi się nie wyświetliło o edycji


Podaj nazwę konta, nie NICK jaki masz na koncie, tylko to, co wpisujesz podczas logowania się. (tylko nie pisz hasła, sam login wystarczy)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Wto Sie 30, 2011 16:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dzem-12 napisał:
Po 1.No właśnie ja to odpalam z hl2.exe

Problem w tym że wyglądasz na człowieka który nie wie co to opcje startowe.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
dzem-12
Świeży Headcrab



Dołączył: 29 Sie 2011




PostWysłany: Wto Sie 30, 2011 23:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chcielibyscie haslo? Nie dam
Ja wpisuje Czarek210 bo mi sie pokielbasilo a nick mam KapitanNemo
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Sro Sie 31, 2011 03:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dzem-12 napisał:
Chcielibyscie haslo? Nie dam

Jesteś opóźniony umysłowo, czy to prowo?

_________________
http://steamcommunity.com/id/FunkYoSelf/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Trek
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 27 Lut 2010




PostWysłany: Sro Sie 31, 2011 08:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No fajnie, widzę, że wątek GModa trochę odżył...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
PatrykCXXVIII
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Lut 2012




PostWysłany: Sro Lut 22, 2012 20:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Siema! Wie ktoś może skąd wziąć bronie[najlepiej SWEPy], ragdolle i npc z Killzone? Bo na garrysmod.org pustki w tym temacie...

_________________
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sro Lut 22, 2012 21:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jak na Facepunch nie ma Killzone Model Packa to możesz requesta pacnąć.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Trek
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 27 Lut 2010




PostWysłany: Pią Lut 24, 2012 20:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

I kto ci załatwi modele z gry na PS3?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
PatrykCXXVIII
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Lut 2012




PostWysłany: Pią Lut 24, 2012 21:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No przecież nie chodzi mi o "wyciągnięte" ale wiem, że ludzie robią czasem wszystkie modele kropka w kropkę tak jak by były wyciągnięte. Np. Gears Of War czy Mortal Kombat.

_________________
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)