Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Szukasz jakiegoś modelu, NPC lub ragdolla? Spytaj się tu! Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Dumb4ss
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Sty 2008
Skąd: Gdańsk


Xfire: fokker1337
PostWysłany: Pią Lut 24, 2012 22:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ale nie robią tego na prośbę jednej osoby. Nie licz na requesty modeli, zwłaszcza takich które trzeba robić od zera.

_________________
Image

SzasZ napisał:
kolejny zadowolony klient (ja). polecam mixona wysyła świetne odbyty ;].
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Sob Lut 25, 2012 01:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

PatrykCXXVIII napisał:
No przecież nie chodzi mi o "wyciągnięte" ale wiem, że ludzie robią czasem wszystkie modele kropka w kropkę tak jak by były wyciągnięte. Np. Gears Of War czy Mortal Kombat.

Niewykonalne, one są wyciągnięte.

_________________
http://steamcommunity.com/id/FunkYoSelf/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
PatrykCXXVIII
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Lut 2012




PostWysłany: Sob Lut 25, 2012 15:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Szkoda... :'C

_________________
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Wto Cze 05, 2012 17:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może mi ktoś powiedzieć co to jest za addon?
klik D:
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Wto Cze 05, 2012 18:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To było zrobione w GModzie 13, pewnie Bone Manipulatorem. SOURCE

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Sro Cze 06, 2012 01:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No chyba że tak. Wyszłam z obiegu ostatnio...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ikkon
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Sie 2012




PostWysłany: Pią Paź 12, 2012 15:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam pytanie, skąd mogę ściągnąć rzeczy z cs's? Chodzi mi tylko o te zwykłe które się dostaje po zakupie gry a nie addony itp, bo nie chce kupować cs'a tylko dla gmoda.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Pią Paź 12, 2012 15:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Musisz mieć CS:S. Nie ma innego wyjścia.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Retosik
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Gru 2010




PostWysłany: Pią Paź 12, 2012 15:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gecko napisał:
Musisz mieć CS:S. Nie ma innego wyjścia.


A jest inne wyjście, sam tak robiłem. Trzeba pobrać .gcf CS:S, poszukaj w googlu.
Nie wiem czy to takie do końca legalne, no ale
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Pią Paź 12, 2012 16:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Problem jest taki, że to chyba nie jest do końca legalne rozwiązanie, ale to zależy od licencji gier.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Ikkon
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Sie 2012




PostWysłany: Pią Paź 19, 2012 20:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzięki za odpowiedź, mam jeszcze jedno pytanie, czy jest jakieś narzędzie do powiększania propów,radgolli itp nie chodzi mi o inflator, tylko o takie narzędzie które by powiększało całe radgolle i propy, nie tylko jeden fragment.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Gratis
Świeży Headcrab



Dołączył: 02 Sty 2014




PostWysłany: Nie Sty 26, 2014 22:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie wiem czy pisze w dobrym miejscu, jak to zły temat to sorry. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=200013702 Ten addon jest legalny?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Nie Sty 26, 2014 23:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gratis napisał:
Nie wiem czy pisze w dobrym miejscu, jak to zły temat to sorry. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=200013702 Ten addon jest legalny?

Tobie nic się nie stanie, odpowiedzialność spada na twórce.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Bigmama1997
Świeży Headcrab



Dołączył: 02 Lis 2014




PostWysłany: Sob Lis 08, 2014 01:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja natomiast prosze bardzo o podpowiedzenie jak moge zrobic serwer gdzie jest :
- lvl. do odblokowania KUPNA broni
- system pieniedzy ( Ze jak gracz zabije drugiego to dostaje hajs. W miare mozliwosci fajnie gdybym to ja ustalal ile ).
- Kupno broni z modyfikacji za hajs. ( czyli nie tylko te poczatkowe tylko jeszcze te z dodatkow ktore ja pobralem )/

- Jesli nie ma czegos takiego to prosze o doradzenie jak moge te broni blokowac dla innych graczy a potem odblokowywac tylko dla jakiegos gracza.

Z gory dziekuje z odpowiedz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)