Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Pytania Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
django
Stary Headcrab



Dołączył: 13 Kwi 2009



Xfire: django1wz
PostWysłany: Sob Maj 09, 2009 15:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy Venom w dalszym ciągu nie ma zbyt dużego avka (120px × 90px)?
Podobno 100 to święta granica, której nie można przekraczać.
A w programie IranView to dosłownie (policze ile kliknięć[edit: dokładnie 12 Uśmiechnięty]).

_________________
http://make-everything-ok.com/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Sniffer3
Headcrab wyjadacz
Zbanowany


Dołączył: 15 Lut 2008
Skąd: Z Miasta.



PostWysłany: Sob Maj 09, 2009 16:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Taa, proponuje mu zablokować, a, i nie zapomnijmy o ostrzeżeniu, coby się nie rozzuchwalił zanadto.
Ja mam pytanie - czy to tak trudno:
a) wprowadzić ładowanie avków z dysku?
b) autoskalowanie?

Pytam bez złośliwości, choć z pewną nutą goryczy.

_________________
numizmatyka
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Maj 09, 2009 16:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

1. to zajmuje sporo miejsca
2. Trudne do zrobienia, ponadto czesto skalowaloby avatary w bardzo idiotyczny sposob. Przeskalowac avek da sie w paincie w mniej niz minute, wiec w czym problem?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
HARDSTYLE
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 12 Kwi 2009




PostWysłany: Sob Maj 09, 2009 21:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A poza tym chyba jak sie wrzuca na imageshocka to możesz wybrać możliwość skalowania, i mimo iż zmniejsza skale to jakość jest tylko troche gorsza, chyba o to chodzi czy nie tak?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Borsuk
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 23 Lip 2008
Skąd: wiedziałeś?

Steam ID: Borsuk

PostWysłany: Pon Lis 30, 2009 22:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kiedy będzie świąteczny banner?
Wiecie, Gordon w czapce itd.

_________________
Image VIVA LA CRAB!!!111rejdz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Pon Lis 30, 2009 23:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wystarczy czapeczka mikołaja dla luiscraba. :3

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Pon Lis 30, 2009 23:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Trzeba poprosić Luise żeby dorysowała. Oczko

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
R4KET
Młody Headcrab



Dołączył: 24 Lip 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: R4KET
Xfire: krokiet
PostWysłany: Wto Gru 01, 2009 21:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Można tego headcraba z loga skadś pobrać? Jest [cenzura]!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Wto Gru 01, 2009 21:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

R4KET napisał:
Można tego headcraba z loga skadś pobrać? Jest [cenzura]!


Eeee... Można. Jak? Z loga... ? :X
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Wto Gru 01, 2009 21:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

[Usunięto, nie chcę się narażać na gniew moderatora/admina]

Chyba złamałem jakieś prawa lub coś w ten deseń...
Kiepski jestem w wycinaniu grafik
PS. Radzę zmniejszyć, wtedy nie ssie aż tak bardzo...

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.


Ostatnio zmieniony przez Kriss dnia Wto Gru 01, 2009 22:24, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mr.Szogun
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 22 Gru 2008
Skąd: Łódź

Steam ID: sc.com/id/Szogunasty
Xfire: Hm?
PostWysłany: Wto Gru 01, 2009 22:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Udostępnianie go bez zdania autora? Nie ładnie... przynajmniej tak mi się wydaje, nie bijcie Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Wto Gru 01, 2009 22:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mr.Szogun napisał:
Udostępnianie go bez zdania autora? Nie ładnie... przynajmniej tak mi się wydaje, nie bijcie Oczko


Swoją drogą, kto jest autorem?

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mr.Szogun
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 22 Gru 2008
Skąd: Łódź

Steam ID: sc.com/id/Szogunasty
Xfire: Hm?
PostWysłany: Wto Gru 01, 2009 22:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie pamiętam dokładnie, ale Luise bodajże.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Wto Gru 01, 2009 22:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To jak, mam edytować post i zamienić obraz na "Czekam na zezwolenie Luise do pokazania obrazka" czy narazić się na gniew wieczny?

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mr.Szogun
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 22 Gru 2008
Skąd: Łódź

Steam ID: sc.com/id/Szogunasty
Xfire: Hm?
PostWysłany: Wto Gru 01, 2009 22:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Rób co chcesz, mi osobiście by się to nie spodobało, nie wiem jak zareaguję Luise.
Zresztą - mniejsza.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
el_neco
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Wto Gru 01, 2009 22:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

imo przesadzacie
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kubos
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 10 Sty 2009
Skąd: z lasu

Steam ID: kubos2000

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 03:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czemu od niedawna na hc.pl pojawia się mało newsów? IMO jest o czym pisać, a tu nawet newsa z życzeniami noworocznymi nie było.

P.S. Ja wcale na to nie narzekam, po prostu pytam.

_________________
Image
www.avatar-forum.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Smiđur
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 19 Cze 2008




PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 03:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Bo nic wartego uwagi ostatnio się nie wydarzyło?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kubos
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 10 Sty 2009
Skąd: z lasu

Steam ID: kubos2000

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 03:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Smiđur napisał:
Bo nic wartego uwagi ostatnio się nie wydarzyło?

No ale chociażby wracając do War Update. Wcześniej, kiedy pojawił się powiedzmy Classless Update lub Sniper vs. Spy, newsa umieszczano codziennie, przez cały update. Z kolei przy War Update który trwał 8 dni umieszczono tylko dwa newsy w tym jeden spóźniony. Wiem że rolą hc.pl nie jest umieszczanie dogłębnych informacji o TF2, ale porównując newsy z tego update'u z newsami innych update'ów widać różnicę. O to właśnie pytam, co się dzieje z newsami?

_________________
Image
www.avatar-forum.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Sob Sty 02, 2010 11:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Trzeba zmienić ekipę newsmanów i powinno się wszystko poprawić.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)