Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Reset cfg czyli BBQWTFOMG Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 23:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dlaczego po każdym ponownym uruchomieniu TF2 muszę wszystko do nowa ustawiać. Z ustawieniami grafiki i klawiszami to sobie poradziłem ale co zrobić abym nie musiał ciągle ustawiać jakie mam wybrane nowe bronie?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 23:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wywalić folder cfg.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 23:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zapomniałem napisać, że to gówno daje ;d
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 23:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To wywal cały folder "tf".
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sob Sie 02, 2008 07:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Masz ustawiony mat_dxlevel gdzieś w ustawieniach/opcjach uruchamiania.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Sob Sie 02, 2008 09:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Muszę cie zawieść ale niestety nic nie mam ustawionego. Wszystko czyściłem i ten ^*#@*^@#) TF2 jak robił swoje tak robi -,-
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sob Sie 02, 2008 10:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Reinstalka TF2?Może coś da?

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sob Sie 02, 2008 10:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

kubastr11 napisał:
Reinstalka TF-a?Może coś da?

To nic nie da

Sprawdź czy masz włączoną konsolę, możesz zmieniać poziom directx, na przyklad na 8, a następnie znowu na 9.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Sob Sie 02, 2008 10:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

omgwtfbbq, jak sądzisz o czym pisali przed chwilą...?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)