Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem z HL2DM Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Lesiu
Stary Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007
Skąd: Nova Prospekt

Steam ID: lesiulodz
Xfire: lesiulodz
PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 17:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

otóż skorzystałem z promocji i aktywowałem sobie hl2dm i na kompie w którm była karta ati wszysko działało normalnie, zrobiłem backup nagrałem i zainstalowałem na ns komputerze
Kod:
Informacje o Procesorze:
    Sprzedawca: GenuineIntel
    Szybkość: 1729 Mhz
    2 procesory logiczne
    2 procesory fizyczne
    HyperThreading:  Nieobsługiwane
    RDTSC:  Obsługiwane
    CMOV:  Obsługiwane
    FCMOV:  Obsługiwane
    SSE:  Obsługiwane
    SSE2:  Obsługiwane
    3DNOW:  Nieobsługiwane
   
Informacje o sieci:
    Szybkość sieci: 
    Adres IP:  192.168.0.XXX
   
Wersja Windows:
    Windows XP (32 bitów)
    NTFS:  Obsługiwane
   
Karta graficzna:
    Sterownik: Mobile Intel(R) 945GM/GU Express Chipset Family
    Nazwa sterownika DirectX: igxprd32.dll
    Wersja sterownika: 6.14.10.4820
    Wersja sterownika DirectX: 6.14.10.4820
    Data sterownika: 16 Kwi 2007
    Nie wykryto głębi kolorów pulpitu
    Nie wykryto częstotliwości odświeżania monitora
    Karta DirectX: Mobile Intel(R) 945GM/GU Express Chipset Family
    ID Sprzedawcy:  0x8086
    ID Urządzenia:  0x27a2
    Liczba Monitorów:  1
    Liczba kart grafiki:  1
    Nie wykryto SLI i Ognia krzyżowego
    Rozdzielczość głównego ekranu:  1280 x 800
    Rozdzielczość pulpitu: 1280 x 800
    Rozmiar głównego ekranu: 12.60" x 7.87"  (14.84" diag)
                                            32.0cm x 20.0cm  (37.7cm diag)
    Nie wykryto rodzaju głównego ekranu
    Nie wykryto rodzaju szyny głównej
    Nie wykryto głównego AGP GART
    Główny VRAM: 128 MB
    Nie wykryto sprzedawcy głównego monitora
    Nie wykryto modelu głównego monitora
    Nie wykryto obsługiwanych trybów MSAA

   
   
Ustawienia ekranu gry
    Rozdzielczość Half-Life 2:  800 x 600  (W oknie)
    MSAA Half-Life 2 wyłączone
    Rozdzielczość HL2DM:  1024 x 768  (W oknie)
    MSAA HL2DM MSAA wyłączone

   
Karta dźwiękowa:
    Dźwięk: Realtek HD Audio output
   
Pamięć:
    RAM:  502 Mb
   
Dodatki:
    Język UI:  Polski (Polish)
    Mikrofon:  Not set
    Rodzaj nośnika:  DVD
    Dostępne miejsce na twardym dysku:  76316 Mb
    Największy wolny blok na twardym dysku:  44893 Mb
   

i mam czarny ekran! słychać tylko jak ruszam myszką po menu i załącza się na początku filmik z valve. Czyżby blokada jakaś czy coś ?

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu GaduTlen komunikator
kamiiru
Tsundere Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: DG



PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 18:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Odpowiedź jest chyba jasna, skoro promocja dotyczy ATI a ty chciales przeniesc gre na karte nie-ATI to cóż...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 18:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Lesiu napisał:
otóż skorzystałem z promocji i aktywowałem sobie hl2dm i na kompie w którm była karta ati wszysko działało normalnie, zrobiłem backup nagrałem i zainstalowałem na ns komputerze
i mam czarny ekran! słychać tylko jak ruszam myszką po menu i załącza się na początku filmik z valve. Czyżby blokada jakaś czy coś ?
Standardowy problem z grafikami zintegrowanymi intela - wymus DX8 i powinno chodzic.

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Lesiu
Stary Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007
Skąd: Nova Prospekt

Steam ID: lesiulodz
Xfire: lesiulodz
PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 19:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

to jest komenda
Kod:
-dxlevel 8
Question
kiedyś zauważyłem że w opcjach miałe hardware ustawione na 8.1

_________________
Image

Ostatnio zmieniony przez Lesiu dnia Pon Cze 04, 2007 20:44, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu GaduTlen komunikator
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 20:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Lesiu napisał:
to jest komenda
Kod:
-dxlevel 8
Question
chyba tak Bardzo szczęśliwy ja zawsze uzywalem jej w formie -dxlevel 8.0

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 21:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Lub +mat_dxlevel 80
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)