Autor |
Wiadomość |
equ
HATEcrab

|
Powtorka z Half-Life2.pl. Masz jakis ciekawy song, ktorym chcesz sie podzielic? Chcesz pogadac o swoich gustach muzycznych, ulubionych zespolach/bandach/solistach? Ten toppic jest dla Ciebie! ;d |
|
|
  |
 |
Gordon Commodore
Fast headcrab

|
No w sumie to mogę...
Moim zdaniem, ważnym czynnikiem przy słuchaniu muzyki jest mieć na czym słuchać. Inaczej brzmi CD na 5 wattowych głośniczkach, a inaczej płyta analogowa na porządnej wkładce i daleko mocniejszych głośnikach.
Ja jestem człowiekiem, który wszędzie ceni sobie klasykę. A więc wprost uwielbiam muzykę legendarnych zespołów takich takich jak The Beatles, Rolling Stones, Led Zeppelin, czy też Yes i Pink Floyd. Żadnych kawałków nie będę Wam podsuwał, bo przez słabą jakość dźwięku cyfrowego jeszcze się zrazicie... |
|
|
   |
 |
equ
HATEcrab

|
|
  |
 |
DarthMonkey
Świeży Headcrab
|
A ja osobiście to uwielbiam Green Day'a, Jon'a Bon' Jovi'ego i takie tam. Najlepsze jest It's My Live    |
|
|
  |
 |
Kostek
Świeży Headcrab
|
Ja preferuje jedynie Rock i Metal, ale dobry Rock i Metal, a nie te denne pioseneczki młodych zespołów. Nic nie pobije klasyki Rocka. Jedyną odmianą Rocka jakiej nie trawie jest Punk. Zwłaszcz amerykański, bo Sex Pistols na przykład jeszcze da się słuchac. |
|
|
    |
 |
Cobee
Świeży Headcrab

|
Gordon Commodore napisał: |
A więc wprost uwielbiam muzykę legendarnych zespołów takich takich jak The Beatles, Rolling Stones, Led Zeppelin, czy też Yes i Pink Floyd. Żadnych kawałków nie będę Wam podsuwał, bo przez słabą jakość dźwięku cyfrowego jeszcze się zrazicie... |
Te zespoły są wszystkim znane (no może oprócz Yes), więc kto się miał zrazić ten już się zraził .
W moich głośnikach króluje rock i metal, z przewagą tego drugiego. Trochę moje gusta się zmieniły od moich spamów na half-life2.pl i już nie uważam, że metal to darcie ryja i walanie po garach . |
_________________ Xfire |
|
  |
 |
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
Co to? Muzyka? A tak... Słucham wszystkiego Nie lubię tylko polskiego hip-hopu. Atak przy okazji... Mieliście problem z dopasowaniem gatunku do muzyki z Half-Lifów?  |
|
|
   |
 |
prabab
Rainbow Headcrab

|
DawSolo napisał: |
Mieliście problem z dopasowaniem gatunku do muzyki z Half-Lifów?  |
Dosyć proste, powolne trance, jako przerywniki typowy industrial-ambient...
Jak widzisz, nie mieliśmy ;P. |
|
|
  |
 |
equ
HATEcrab

|
Cobee napisał: |
W moich głośnikach króluje rock i metal, z przewagą tego drugiego. Trochę moje gusta się zmieniły od moich spamów na half-life2.pl i już nie uważam, że metal to darcie ryja i walanie po garach . |
Bo to tak sie niepozornie zaczyna, tu jakis Godsmack, Rammstein czy inne wynalazki, pozniej heavy, death az po black. Nie jest to zadna zasada, ale wiekszosc osob w ten sposob "konczy".  |
 |
Dav
Fast headcrab
|
A co myślicie o Vader?
Taka ciężka Polska muzyka  |
|
|
   |
 |
Kostek
Świeży Headcrab
|
Niczego sobie. Jak dla mnie o niebo (pieklo?) lepsze od Behemotha. Ale za death/black metalem nie przepadam i raczej moje uwielbienie Trashu jest na tyle ustabilizowane, ze w mroczniejsze klimaty sie juz nie zaglebie. |
|
|
    |
 |
JiHAD^
Headcrab wyjadacz

Steam ID: FunkYoSelf
|
|
    |
 |
bil-u
Poison headcrab

Steam ID: bil-u
|
|
   |
 |
equ
HATEcrab

|
|
  |
 |
Gordon Commodore
Fast headcrab

|
Mam nadzieję, że nie mówiłeś o mnie, bo bym Cię chyba nabił na rozgrzany pal od tyłu  |
 |
equ
HATEcrab

|
Gordon Commodore napisał: |
Mam nadzieję, że nie mówiłeś o mnie, bo bym Cię chyba nabił na rozgrzany pal od tyłu  |
"Mowilem" do wszystkich... z toba na czele! Zdychaj! ^^ Straszny z ciebie egocentryk, wiesz? ;p |
 |
Gordon Commodore
Fast headcrab

|
Cytat: |
"Mowilem" do wszystkich... z toba na czele! Zdychaj! ^^ Straszny z ciebie egocentryk, wiesz? ;p |
A tak, wiem. Chiński bubel, nie znasz się, dziewczynko kochana I jakoś nie zdechłem. |
 |
kamiiru
Tsundere Headcrab

|
Prosze mi tu podrzucic nazwy jakiś fajnych mp3 niekoniecznie metal ;p |
|
|
    |
 |
bil-u
Poison headcrab

Steam ID: bil-u
|
Cytat: |
Prosze mi tu podrzucic nazwy jakiś fajnych mp3 niekoniecznie metal ;p |
Dam Ci nazwy zespołów to sobie coś wybierz ;]
Slayer
Prodigy
KoRn
Kyuss
System of a Down
Metallica
Iron Maiden
Nirvana
I to tyle z takich bardziej "lajtowych" zespołów metalowych jakie mi się podobają a Prodigy to jak wiadomo electronic a warto ich posłuchac bo są klasą dla siebie ;]. |
|
|
   |
 |
kamiiru
Tsundere Headcrab

|
Wszystkie jakie podałeś znałem już dawno, a chodzi mi razej o konkretne mp3! zespoly to ja sam moge sobie sprawdzic. |
|
|
    |
 |
|