Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Pomoc dla nieradzących sobie z SVN Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Frankes
Headcrab budowniczy



Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Michalin

Steam ID: Frankess
Xfire: frankess
PostWysłany: Sob Kwi 04, 2009 10:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam dobrą wiadomość dla wszystkich co mają problemy z SVNem. Banda maniaków i no-life'ów stworzyła dla gmoda specjalnego klienta SVN działające poprzez przeglądarkę! Obsługa jej jest prosta jak drut i powinna ułatwić życie wielu ludziom co nie chcą się bawić z Tortoise-SVN.

http://easysvn.zetorium.com/

Obsługa:
1. Na początku powinno wyskoczyć okienko z pytaniem o ścieżkę do folderu Addons. Możemy wybrać opcję "Auto-Detect" by sam znalzł albo sami możemy wpisać.
2a. Wybieramy co chcemy ściągnąć i klikamy "Update".
2b. Jeśli tego, co chcesz ściągnąć nie ma na liście to klikamy "Manage" i wpisujemy co potrzeba, a następnie "Add" i wracamy do punktu 2a.

_________________
Image

Ostatnio zmieniony przez Frankes dnia Nie Kwi 05, 2009 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sob Kwi 04, 2009 10:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy to poprawia prędkość pobierania plików ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Borsuk
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 23 Lip 2008
Skąd: wiedziałeś?

Steam ID: Borsuk

PostWysłany: Sob Kwi 04, 2009 10:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Przyznam, po objaśnieniu przez Frankesa jak całość działa idzie z tym easy svn jak po maśle.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
dawidadidadi
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Paź 2009
Skąd: Nowa Karczma



PostWysłany: Sob Paź 17, 2009 18:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

o co chodzi z tym easy SVN? wchodze na tą strone i o góry mam logo, na dole pytajnik i nic więcej, moge jedynie przejść na forum, WTF?!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
MetalBoy
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Wrz 2009


Steam ID: metalboy_17

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 18:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A masz zainstalowaną jawe?? Jak nie to zainstaluj bo inaczej nie ruszy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
dawidadidadi
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Paź 2009
Skąd: Nowa Karczma



PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 18:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

no mam jawe i nic
EDIT// mam opere, włączyłem w explorerze i coś sie ładowało, ale jakieś okienko wyskoczyło, chyba o certyfikaty i zaufanie i dałemże zawsze ufaj i dalej to samo

EDIT2// dobra dobrnąłem do okienka, wybrałem gdzie mam addonsy, wybrałem wiremod i update, no i sie znów zaczyna, na dole ładuje sie pasek i cały czas sie ładuje, od początku i od początku a w tej liście poleceń pisze że Wiremod:Checking out. co znowu?


Ostatnio zmieniony przez dawidadidadi dnia Czw Lis 05, 2009 18:37, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Borsuk
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 23 Lip 2008
Skąd: wiedziałeś?

Steam ID: Borsuk

PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 18:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

W firefoxie spróbuj Oczko

_________________
Image VIVA LA CRAB!!!111rejdz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
dawidadidadi
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Paź 2009
Skąd: Nowa Karczma



PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 21:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dobra, cos juz zrobiłem i działało, ale jak długo może sie pobierac ten wiremod, bo zostawiłem na godzine i nic
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 21:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To zależy od tego jakie masz łącze, mi przy średniej prędkości 90kb/s potrafiła trwać ponad godzinę, a może pomyliłem z PHX3, uh...

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
dawidadidadi
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Paź 2009
Skąd: Nowa Karczma



PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 22:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

a gdziemoże piasć prędkość, u mnie po prostu ładuje sie taki pasek i ładuje się ciągle w kółko, a ile ściągneło i jaka predkość to nie wiem, w okknie pisze jednie Wiremod: Checking Out. Wtedy to ściąga czy nie?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
dawidadidadi
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Paź 2009
Skąd: Nowa Karczma



PostWysłany: Sob Lis 07, 2009 13:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No ale wiremod chyba nie powinien się długo aktualizować, raz zsotawiłem na 1.5 godziny i sie nie zaktualizowało, a mam neta 1Mb/s
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
dawidadidadi
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Paź 2009
Skąd: Nowa Karczma



PostWysłany: Pon Lis 09, 2009 21:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

sorry że post pod postem ale potrzebuje tego wiremoda, no chłopaki, pomóżcie!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Pon Lis 09, 2009 22:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://www.wiremod.com/forum/wiremod-general-chat/4-wiremod-svn-guide.html
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
dawidadidadi
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Paź 2009
Skąd: Nowa Karczma



PostWysłany: Wto Lis 10, 2009 17:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

no kur...... zrobiłem wszytko jak należy wszystko siezainstalowało, a jak włączam grę to błąd : instrukcja z adresu "cośtamcośtam" odwołuje sie do pamięci z pod adresu "coś tam coś tam". Pamięc nie może być "read". Wciśnij OK aby przerwac działanie aplikacji."
Co tym razem?!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
dawidadidadi
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Paź 2009
Skąd: Nowa Karczma



PostWysłany: Wto Lis 10, 2009 21:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

to chyba jest cośz tym sposobem bo na innym gmodzi też nie działało, ale tyle raazy już próbowałem różnych rzeczy i doszedłem do tego, że jeżeli skasujemy z addonsów (już po całej instalacji wiremoda) sam folder wire to gra działa ale nie mam wiremoda, a więc wychodzi na to ze coś jest z tym wire. Kurcze, czemu tyle z tym problemów?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Wto Lis 10, 2009 22:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie którym nie warto pomagać, jeżeli chcesz żebyśmy chociaż spróbowali ci pomóc, to zacznij od stosowania się do regulaminu, zresztą może poszukaj jakiegoś forum o garrys modzie tylko, w którym powinni się w garrys modzie specjalizować?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)