Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Mam problem z steam nie moge dodawać znajomych Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
Techdx
Świeży Headcrab



Dołączył: 15 Paź 2009
Skąd: Warszawa

Steam ID: 0:0:26151201

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 20:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie moge dodawać znajomych na steamie niewiem dlaczego. wyskakuje mi błąd steam community. to link http://zapodaj.net/a994c754b198.jpg.html
prosze o pomoc z góry dzięki.

_________________
~Techdx~
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009
Skąd: Gdynia

Steam ID: Ecto1703

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 20:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Usuń plik clientregistry.blob i restart steama.
Na 60% pomoże. Rozwiązuje większość tego typu problemów.
A jak nie pomoże, zrób reinstall steama, kopiując wcześniej katalog steamapps i przenosząc go potem do katalogu nowozainstalowanego już steama.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Techdx
Świeży Headcrab



Dołączył: 15 Paź 2009
Skąd: Warszawa

Steam ID: 0:0:26151201

PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 08:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Usunąłem ten plik i dalej to samo.Jak zrobie reinstal to usuną mi się wszyszczy znajomi? i będe musiał robić nowe konto?

_________________
~Techdx~
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Techdx
Świeży Headcrab



Dołączył: 15 Paź 2009
Skąd: Warszawa

Steam ID: 0:0:26151201

PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 08:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zauważyłem że ten plik spowrotem tam jest usunąłem go ale on cały czas się odradza.

_________________
~Techdx~
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 08:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Bo on ma się odrodzić.
I nie, jak zrobisz reinstall to ci konta nie usuną. Ani znajomych. Jedyne, co będziesz musiał robić od nowa to ściągać/instalować gry.

Ale jest nieco szybszy sposób na reinstalkę.

Jak nie chcesz stracić skrótów i ulubionych serwerów, to usuń wszystko z folderu steama oprócz: folderów config i steamapps oraz pliku steam.exe.
Po usunięciu włącz steam.exe i czekaj, aż się załaduje.

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Techdx
Świeży Headcrab



Dołączył: 15 Paź 2009
Skąd: Warszawa

Steam ID: 0:0:26151201

PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 10:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zrobiłem wg 2 sposobu i dalej jest to samo. Spróbuje reinstal.

_________________
~Techdx~
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Techdx
Świeży Headcrab



Dołączył: 15 Paź 2009
Skąd: Warszawa

Steam ID: 0:0:26151201

PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 12:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zrobiłem reinstall i nic nie pomogło. co mam dalej robić? Beczący Gordon Zmięszany Gordon

_________________
~Techdx~
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Ridzu
Stary Headcrab



Dołączył: 15 Lis 2008
Skąd: Birmingham

Steam ID: Rhidge

PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 12:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A czy ty w ogóle jesteś zalogowany na steam community?

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu GaduMSN Messenger
Techdx
Świeży Headcrab



Dołączył: 15 Paź 2009
Skąd: Warszawa

Steam ID: 0:0:26151201

PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 13:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

tak

_________________
~Techdx~
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 14:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może spróbuj dodawać przyjaciół nie poprzez okienko steama, tylko zaloguj się na steam community używając np. firefoxa.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 14:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy Wy wogóle przeczytaliście co tam piszę?
Musisz kupić jakąś grę na Steama, by dostać możliwość dodawania znajomych.

To jest sposób na walczenie ze złodziejami kont.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 03 Lis 2008




PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 14:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

AwM napisał:
Czy Wy wogóle przeczytaliście co tam piszę?
Musisz kupić jakąś grę na Steama, by dostać możliwość dodawania znajomych.

To jest sposób na walczenie ze złodziejami kont.


Na pewno ma HL2DM bo z nim grałem, miał też mnie dodać ale nie dodał :<
Pozatym inni userzy są u niego dodani, a to byłoby bez sensu, czyt. oni mogą go dodać, a on ich nie (tj. on może tylko akceptować zaproszenia, a nie wysyłać)
lol?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mofixil
Dojrzały Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 01 Sie 2009
Skąd: blisko wygnanych...

Steam ID: mofixil

PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 14:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

AwM napisał:
Czy Wy wogóle przeczytaliście co tam jest napisane?


1. mała poprawka ode mnie.
2. Zyper, wiesz że HL2:DM jest i darmo i za kasę, no, chyba że ma intelowska kartę to musi kupić, ale ja nie widzę problemu wejść na nvidie, hmm, robi to skan podzespołów jakie mamy?
jak ma SDK to raczej kupił, tylko, nie widziałem pudełkowej wersji HL2DM :O, jak już to Source Multiplayer Pack... Tylko, gdzie DoD:S i CS:S? więc darmo i drogą dedukcji, musisz kupić grę, cokolwiek...
Uh, piszę jak wariat, nie?

_________________
Image
Specjalista ds. spamu
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 14:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie wiem jakie On ma gry, ale to prawda, że nie ma możliwości korzystać ze Steam Community bez kupienia jakiejkolwiek gry - wersje darmowe nie działają, bo jak miałoby to zatrzymać phishing i pochodne?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Mofixil
Dojrzały Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 01 Sie 2009
Skąd: blisko wygnanych...

Steam ID: mofixil

PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 15:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak więc odpowiedź jest prosta... Kup jakąkolwiek grę, przez Steam, rzecz jasna.

@down: To aktywując kod na konto...

_________________
Image
Specjalista ds. spamu

Ostatnio zmieniony przez Mofixil dnia Pią Paź 16, 2009 15:22, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Techdx
Świeży Headcrab



Dołączył: 15 Paź 2009
Skąd: Warszawa

Steam ID: 0:0:26151201

PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 15:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam zamiar kupić cs'a ale w sklepie.

_________________
~Techdx~
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 03 Lis 2008




PostWysłany: Pią Paź 16, 2009 15:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

AwM napisał:
Nie wiem jakie On ma gry, ale to prawda, że nie ma możliwości korzystać ze Steam Community bez kupienia jakiejkolwiek gry - wersje darmowe nie działają, bo jak miałoby to zatrzymać phishing i pochodne?


Taak, tylko nie widzicie na screenie, że on korzysta z SteamCommunity?
Trochę to porąbane bo jakoś ja na moim 2 koncie gdzie mam tylko gry z promocji mogłem dodać swoje konto używane zawsze.
Hmm... może coś zmienili?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Techdx
Świeży Headcrab



Dołączył: 15 Paź 2009
Skąd: Warszawa

Steam ID: 0:0:26151201

PostWysłany: Sob Paź 17, 2009 01:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Problem zażegnany kupiłem counter strike. Dzięki za chęć pomocy. Szczęsliwy Gordon Oczko Rozbawiony Mr. Green

_________________
~Techdx~
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)