Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Half-Life 2 ALPHA & BETA Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Czw Maj 03, 2007 18:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Coś podobnego do tematu, który założył Commodore tyle, że tutaj pozostawiajcie po sobie znaki w postaci linków do filmów czy też obrazków z wczesnych wersji HL2.

http://youtube.com/watch?v=Xr3JXPJV7PE

http://youtube.com/watch?v=lU8c5Nbb-aA&mode=related&search=
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Pon Maj 07, 2007 23:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A tutaj nagrany przeze mnie filmik pokazujący ciekawą płapkę na zombiaki w Ravenholmie której niestety niema w HL2 Smutny.

http://youtube.com/watch?v=hOjZX5DrZMw

Przy okazji pokazałem część broni z Bety w akcji Oczko (SMG2, OICW, ICEAXE, itp.).

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Wto Maj 08, 2007 14:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Fajna jest ta pułapka. Bardzo szczęśliwy W mojej becie też jest, ale z powodu bugów i niedoróbek trudno się tam dostać.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Wto Maj 08, 2007 15:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Luise napisał:
Fajna jest ta pułapka. Bardzo szczęśliwy W mojej becie też jest, ale z powodu bugów i niedoróbek trudno się tam dostać.

Use the power of noclip!

Ja miałem jakąś betę sto lat temu, chyba nawet wciąż ją mam. New game nie działało, to pamiętam... Wszystkie misje były pokratkowane na pomarańczowo i zdaje sie, że w konsoli była możliwość włączenia odkształcania się obiektów fizycznych... W ogóle fizyka była lepsza, drewno rozszczepiało się jak na filmikach z prezentacji, a nie tak sztucznie jak w ostatecznej wersji :/...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Lesiu
Stary Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007
Skąd: Nova Prospekt

Steam ID: lesiulodz
Xfire: lesiulodz
PostWysłany: Wto Maj 08, 2007 19:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ile bym dał żeby zagrać w betę Język

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu GaduTlen komunikator
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Wto Maj 08, 2007 19:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Lesiu napisał:
ile bym dał żeby zagrać w betę Język

Żaden przywiliej... Zresztą, z tego co się orientuje, beta wciąż krąży po sieci - szukajcie, a znajdziecie Gordon jest trendi
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Wto Maj 08, 2007 21:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ściągnąć betę jest naprawdę łatwo! Wystarczy prosty program otwierający torrenty i już. Bittorrent jest na przykład prościutkim tego typu programem Uśmiechnięty. stąd możecie ściągnąć half-life beta.torrent. Trzeba tylko pamiętać o tym, że P2P nie jest zbyt szybkie Oczko. Ja miałem 4 kb/s i ściągało mi się przez 5 dni...

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Sob Maj 12, 2007 21:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja już to ściągam i nie mogę się doczekać...

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Sob Maj 12, 2007 21:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dabu197393 napisał:
Wystarczy prosty program otwierający torrenty i już.
- ja swoją ściągałam mułem. Ale to Anon, taki wybrak. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Sob Maj 12, 2007 22:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://www.youtube.com/watch?v=O9GkHz5ch5I&mode=related&search=
Ciekawe...

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
DonZ
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Kraków

Steam ID: DonZ

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 00:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

oj bardzo, czyżby G-man miał nas obserwować będąc tuż obok?

_________________
"A z tym pocałunkiem to będzemy musieli się jeszcze trochę wstrzymać" - powiedzial piękny książe złażac ze śpiącej królewny!
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Camilus VI
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 08 Maj 2007




PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 11:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja tez sciagam z tego torrenta. Nie moge sie doczekac Uśmiechnięty Do tego nie potrzeba normalnej wersji hl2? Mozna to przechodzic po koleji czyli new game itd. czy tylko wybierajac poszczegolne mapy przez konsole? Dabu197393 moglbys poseedowac poniewaz mi to ciagnie ze 2 kb/s?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 19:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Uwaga, baba pyta:
jest w modzie Missing Information taki malutki rozdział "E3 Demonstration". Jak to się ma do bety?

Jakby co to mam parę filmików z tego:
http://www.youtube.com/watch?v=tyAmYaxCzVg
http://www.youtube.com/watch?v=kgGYyyLfuqg
http://www.youtube.com/watch?v=MQ-eOEIWMHc
http://www.youtube.com/watch?v=wKXn2QQuueA
http://www.youtube.com/watch?v=SFmwGA6yDCc
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 21:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ta demonstracja z e3 jest w kodzie bety, wszystkie elementy są z niej.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 23:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Camilus VI napisał:
Do tego nie potrzeba normalnej wersji hl2?


Nie.

Camilus VI napisał:
Mozna to przechodzic po koleji czyli new game itd. czy tylko wybierajac poszczegolne mapy przez konsole?


To zależy od wersji bety. Ja mam taką wersję, że gdy klikam na .exe hl2bety to uruchamia się takie okienko z którego wybieram sobie mapę.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Sob Maj 19, 2007 15:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cholera, setup.exe nie działa.
Wyskakuje błąd:Invalid Filename

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Maj 19, 2007 17:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może to i głupie, ale zmień nazwę folderu z betą z
Cytat:
Half-Life² Beta

na
Cytat:
Half-Life2 Beta

Mi to pomogło Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Sob Maj 19, 2007 18:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pomogło, zainstalowałem.
Jak się włącza grę?

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Maj 19, 2007 19:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Włączasz hl2.exe, uruchamiasz konsolę i wpisujesz nazwę jakiejś mapy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Sgt.Pietruch
Świeży Headcrab



Dołączył: 23 Maj 2007
Skąd: Wawa



PostWysłany: Sro Maj 23, 2007 20:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A tu jest cały pokaz z e3 2003 Gordon jest trendi
G-man
Docks
Kleiner's Lab
Traptown
Tunnels
Barricade
Bugbait
Coastline
Striders
Psyche
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)