Przy przeglądaniu forum używam sobie funkcji "Zobacz posty od ostatniej wizyty". Wychodzi mi fajna lista, klikam sobie te pomarańczowe karteczki obok tytułu tematu, aby mnie przeniosło do najnowszego posta, problem w tym, że ostatnio coś się popsuło i zamiast tego często dostaję komunikat "Brak nowych postów od twojej ostatniej wizyty". Jest to irytujące, w szczególności, gdy odpalę kilka(dziesiąt) tematów naraz, zatem - czy ktoś mógłby się tym zająć?
Dabu Fast headcrab Ostrzeżenia: 4
Steam ID: dabu
Wywal ciasteczka, zaloguj się ponownie i po sprawie. No, mi w każdym razie pomogło.
W każdym razie odkryłem rozwiązanie, należy usunąć folder %WINDIR%/System32 i jak ręką odjął.
_________________ おはようございます、ジェイコブです!
Joz Kopfkrabbe
Steam ID: sc.com/id/joz
Ale skoro już przy błędach jesteśmy to tak od pół roku zauważyłem że czasem PHP się wykrzacza, zwraca błąd związany ze wszystkimi napisanymi słowami w poście i nie rejestruje go od razu - trzeba znowu wejść w wątek aby dopiero został zapisany.
Pieróg Stary Headcrab Ostrzeżenia: 2
Myślałem, że tylko ja tak mam i siedziałem cicho bo i tak to jest cud, że ta łajba jeszcze płynie.
Ale skoro już przy błędach jesteśmy to tak od pół roku zauważyłem że czasem PHP się wykrzacza, zwraca błąd związany ze wszystkimi napisanymi słowami w poście i nie rejestruje go od razu - trzeba znowu wejść w wątek aby dopiero został zapisany.
Czy to dlatego kiedyś wysłałem 5 razy zdjęcie z Downami? Wyszło, jakbym sam był Downem.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach