Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Team Fortress 2 - Pytania i problemy. Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 03 Lis 2008




PostWysłany: Sob Mar 17, 2012 12:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Woozie napisał:
Tak bardzo, że zdefragmentuj chociaż pliki gry w Steamie.


Przecież to taki sam badziew jak ten Windowsowy!


Woozie napisał:
Przecież to gorszy złom niż zintegrowane karty grafiki Intela o_O


Bullshit...
No co Ty mówisz. Zastanów się.


Dobra, chodźmy na dwór, pobiegamy za piłką!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sob Mar 17, 2012 12:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zyper napisał:
Przecież to taki sam badziew jak ten Windowsowy!


Zgadza się, ale zrobi to szybko.

Zyper napisał:
Bullshit...
No co Ty mówisz. Zastanów się.


Jest to karta graficzna o zerowych osiągach, z powycinanym wszystkim, co mają wyższe modele i z tak żałosnym taktowaniem, że jest ona mistrzem mierności wśród miernych kart graficznych. Wiem, co mówię.

Zyper napisał:
Dobra, chodźmy na dwór, pobiegamy za piłką!


Nie mam czasu ani ochoty.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 03 Lis 2008




PostWysłany: Nie Mar 18, 2012 14:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Fragmentacja pomogła Uśmiechnięty
Thx all..


Teraz następne pytanie:
Czy żeby mój kolega zdobył premium muszę wejść na jego konto i kupić coś przez PayPal, czy jest jakaś lepsza metoda gdzie nie muszę na jego konto wchodzić..?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Nie Mar 18, 2012 15:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niech sam sobie kupi. Ewentualnie kup mu klucz do Orange Boxa. Inaczej chyba się nie da.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 03 Lis 2008




PostWysłany: Nie Mar 18, 2012 15:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No za kupienie jakiejś rzeczy w sklepie TF2 jest premium, więc po co specjalnie OrangeB kupować?

Tylko chodzi mi o to, czy nie można zrobić tak, że kupie mu np. item i dam tradem na jego konto a on za to dostanie premium...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Nie Mar 18, 2012 15:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sam musi kupić.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zwieracz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 25 Lis 2008


Steam ID: Pan Zwieracz
Xfire: srajer
PostWysłany: Nie Mar 18, 2012 18:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Heh, załóż mu zupełnie nowe konto i tam mu kup ajtema, a potem oddaj konto.

_________________
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
thepro
Świeży Headcrab



Dołączył: 29 Maj 2012


Steam ID: walsiexdxd

PostWysłany: Wto Maj 29, 2012 10:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam potrzebuje pomocy dziś zainstalowałem wiele skinów do tf2 ale jeden mi sie nie podobał więc skasowałem pliki które zamieniłem no i jest nadal tylko że teraz wygląda tak jak rózowy w czarne kwadraty pomocy ! Smutny jak odinstalować skina

_________________
FAIL
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Retosik
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Gru 2010




PostWysłany: Wto Maj 29, 2012 11:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Twój podpis mówi wszystko. Zrób validate.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Wto Maj 29, 2012 18:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

thepro napisał:
Witam potrzebuje pomocy dziś zainstalowałem wiele skinów do tf2 ale jeden mi sie nie podobał więc skasowałem pliki które zamieniłem no i jest nadal tylko że teraz wygląda tak jak rózowy w czarne kwadraty pomocy ! Smutny jak odinstalować skina


Jak podmieniłeś skin, a potem usunąłeś tą teksturę to dana postać nie ma już skórki, której mogłaby używać, stąd emokrata. Nie rób Validate bo usunie Ci wszystkie zmienione pliki. Poproś kogoś o taką teksturkę lub wgraj nową Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Wto Maj 29, 2012 18:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sion napisał:
Nie rób Validate bo usunie Ci wszystkie zmienione pliki. Poproś kogoś o taką teksturkę lub wgraj nową Oczko

Jak to usunie? Setki razy robiłem validate zmodowanych gier a mody zostawały D:

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.


Ostatnio zmieniony przez Kriss dnia Wto Maj 29, 2012 19:51, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Wto Maj 29, 2012 18:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Naprawdę? Wydawało mi się, że tak nie jest, ale możliwe, że się mylę. To thepro zrób ten Validate. ;P
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Wto Maj 29, 2012 22:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jeżeli jakiś plik jest wgrywany do folderu steamapps, to jest on wczytywany zamiast oryginalnego pliku w archiwum .gcf. Jeżeli go usuniesz, to z powrotem wczytywany jest plik oryginalny. Praktykowałem to już wiele razy Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Wto Maj 29, 2012 23:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chyba że masz model który odnosi się do innego pliku...

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
czolko
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Lis 2009




PostWysłany: Pią Cze 29, 2012 17:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie grałem w TF2 od Über Update do Pyromani. Coś ciekawego mnie w między czasie ominęło?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Chopper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 04 Cze 2008
Skąd: White forest


Xfire: Wywalcie te rubrykę bo Elektryk słucha się Wooziego!
PostWysłany: Pią Cze 29, 2012 18:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

czolko napisał:
Nie grałem w TF2 od Über Update do Pyromani. Coś ciekawego mnie w między czasie ominęło?


Nowe czapki. Dużo czapek.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
BRONY
Świeży Headcrab



Dołączył: 03 Lip 2012


Steam ID: Potem Dodam ;)

PostWysłany: Wto Lip 03, 2012 11:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzień dobry, mam problem z tf2, mianowicie po plus minus, 30 minutach gry w tf2 wywala mnie na pulpit i jakimś dziwnym sposobem pokazuje że wystąpił błąd z hl2.
Możliwe to być może przez to że jak instalowałem "texturpacki" do tfa to znalazłem w plikach gry hl2 i byłem ciekawy co to jest. Jak go włączyłem to pokazuje że czegoś nie znalazł czy cuś. Możliwe też coś przez tezturpacki które instalowałem. Ale sam nie wiem, Half'a już wypierdzieliłem bo myślałem że to pomoże ale że tak się wyraże Dupa.

Bardzo prosiłbym o odpowiedź Uśmiechnięty

_________________
Wiesz, bycie Brony to fajna rzecz, nic nie robisz a jednak masz radochę...
Tato, ja nie jestem kucykowym debilem ja jestem Brony!

(Meet the sniper brony mix)

Ostatnio zmieniony przez BRONY dnia Wto Lip 03, 2012 19:00, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Wto Lip 03, 2012 13:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Z pliku hl2.exe korzystają wszystkie gry na Source, bo ten plik to właśnie silnik gry. Jedynie nowsze gry Valve'a mają odpowiednio zmienione nazwy.

Reszty z twojej wypowiedzi nie zrozumiałem, sorry. Spróbuj ją poprawić tak, aby była czytelna ;]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
gierrappa
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sty 2011




PostWysłany: Wto Lip 03, 2012 16:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

sprawdź spójność plików z serwerem powinien pobrać brakujące i wszystko będzie cacy

_________________
gierrappa = Dizel Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BRONY
Świeży Headcrab



Dołączył: 03 Lip 2012


Steam ID: Potem Dodam ;)

PostWysłany: Wto Lip 03, 2012 18:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ale ja usunęłem plik hl2, a więc co mam zrobić?

_________________
Wiesz, bycie Brony to fajna rzecz, nic nie robisz a jednak masz radochę...
Tato, ja nie jestem kucykowym debilem ja jestem Brony!

(Meet the sniper brony mix)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)