Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problemy z uruchomieniem gier i Steam'em Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Sro Maj 05, 2010 22:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Elektryk napisał:
Na pewno, tylko nie możesz usunąć tego pliku i tego jednego folderu. No i musisz pamiętać hasło do swojego konta na Steam.


Usunąć może, ale czeka go wówczas ponowna instalacja steam i pobieranie wszystkich gier. Nic na pewno się nie stanie, jeśli pamiętasz login i hasło.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Elektryk
Headcrab pod napięciem



Dołączył: 26 Sty 2009
Skąd: Świętochłowice

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
PostWysłany: Sro Maj 05, 2010 22:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzięki, że mi powiedziałeś. Po prostu chciałem to uprościć by go przekonać.

_________________
Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Sro Maj 05, 2010 23:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie chciałem Ciebie pouczyć, po prostu nie chciałem, żeby nowi myśleli, że to niebezpieczna operacja, która grozi utratą konta.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
szymx2
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Paź 2009


Steam ID: szymx7

PostWysłany: Wto Cze 01, 2010 15:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mając ochotę by znowu zapuścić się gordonem w głąb miasta 17 ,zainstalowałem ponownie steama i klikam instaluj half life 2 ,a tam ''Sprawdzanie czy dostępne są aktualizacje Steam " więc czekam .Tyle że to się wyświetla w nieskończoność ,może ktoś pomóc ?

_________________
posiadacz Orange Boxa
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Wto Cze 01, 2010 15:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Próbowałeś kilka razy?

Spróbuj usunąć wszystko z katalogu steam`a, żeby ściągnął od nowa. (Bez steam.exe !)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
szymx2
Świeży Headcrab



Dołączył: 13 Paź 2009


Steam ID: szymx7

PostWysłany: Sro Cze 02, 2010 15:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzięki ,Pomogło.

_________________
posiadacz Orange Boxa
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Firm
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 11 Maj 2009


Steam ID: 18Firm18

PostWysłany: Nie Cze 20, 2010 21:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

"Your account credentials have expired, please re-enter your password and continue"

Wpisuje hasło...
Mówi, że użytkownik nie istnieje / zła nazwa lub że podałem złe hasło.
Co się dzieje :S
Nie chcę tracić steama o dużej wartości FFS.
Dziś mi się dziwnie zachowuje - nie wyszukuje serwerów itp, postanowiłem zrobić restart steama i po restarcie nie dało się zalogować bo problemy ze steamem, a teraz to : /
Ktoś też ma dziś problemy?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
trawiator
Stary Headcrab



Dołączył: 12 Maj 2007




PostWysłany: Nie Cze 20, 2010 22:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Z tego co obserwuje to tylko użytkownicy Chello mają problem z połączeniem się do Steam.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009




PostWysłany: Nie Cze 20, 2010 23:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kur***...
Mam chello, nie działa mi community i cholerne forum.
Co do cholery?

Mam to samo co Firm. Zero serwerów.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Valkyrie
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 02 Mar 2008
Skąd: Sopot

Steam ID: Valkyrie_pl
Xfire: valkyriepl
PostWysłany: Nie Cze 20, 2010 23:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam UPC. Nie działa wyszukiwanie serwerów. Przynajmniej w MW2, bo jeszcze w życiu gra nie cięła mi się w menu (!!!) ani nie dostawałem okienka "Próba połączenia z IWnet" (notabene bezowocna) po kliknięciu [graj].

Do tego nie idzie odpalić przez Steama ich sklepiku. I community. Żeby było jeszcze śmieszniej nie mogę się przez przeglądarkę połączyć ani ze steampowered ani z ich forum. Inne strony działają bez problemu. Wtf?

_________________
Image
Szedł Jezus przez pole marchwi. Upadł i z marchwi wstał.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Firm
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 11 Maj 2009


Steam ID: 18Firm18

PostWysłany: Pon Cze 21, 2010 06:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam UPC 15mb i wyglądało na to, że to tylko problem jednodniowy,
wszystko działa, fiu.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Valkyrie
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 02 Mar 2008
Skąd: Sopot

Steam ID: Valkyrie_pl
Xfire: valkyriepl
PostWysłany: Pon Cze 21, 2010 09:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

SS (Steam Store), forum, itd. działają. Jak będzie w MW2 - jeszcze nie wiem.

_________________
Image
Szedł Jezus przez pole marchwi. Upadł i z marchwi wstał.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Bombel
Stary Headcrab



Dołączył: 16 Sty 2008
Skąd: z redakcji HeadFückta

Steam ID: bombelo

PostWysłany: Pon Cze 21, 2010 10:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Właśnie - w starszych grach multiplayer (css, hl2dm) nie dziala wyszukiwanie serwerow - spotkał się ktoś z czymś takim?

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Pon Cze 21, 2010 21:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mój kuzyn ma router i nie wyszukuje mu połowy serwerów, które ja widzę bezproblemowo, do tego z tymi, które ja wyszukałem, a on nie, musi się łączyć przez /connect. Co to może być? Firewall routerowy? Brak przekierowania portów na adresy baz serwerów?

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 12:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem i mam problem... zacznę od początku... kupiłem na allegro używanego HL 2, razem z kontem steam. Nigdy nie grałem w drugą część i nie wiem jak wyglądał proces instalacji... podejrzewam że tak jak zazwyczaj to wygląda (pakujesz grę na dysk i tyle), tutaj tego nie było... włączyła się strona steam i program zaczął ściągać HL2, HL lost coast i HL deathmath. trwało to ponad dwa dni ale wreszcie się to ściągnęło. Na pulpicie nie ma nawet ikon z logo half life tylko takie folderki, otwórz za pomocą... jak włączam grę to pojawia się tylko ten wstęp z jakimś gościem, który ma kurek od hydrantu z tyłu głowy, reklama valve i to wszystko, gra się wyłącza... błagam, pomóżcie mi bo zaraz zwariuje... czegoś nie zrobiłem? coś muszę jeszcze ściągnąć? Łopatologicznie proszę Szczęsliwy Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 13:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jaki masz sprzęt? Może masz jakiś stary crap, który nie poradzi sobie z grą i dlatego wyłącza...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 14:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

komp wymagania spełnia. radził sobie z nowszymi grami więc z tą też powinien...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 14:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

czy "proces" instalacyjny wygląda tak jak opisałem?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Elektryk
Headcrab pod napięciem



Dołączył: 26 Sty 2009
Skąd: Świętochłowice

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 14:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ta, tak ma wyglądać. Ikonki możesz zrobić klikając w Steamie prawym na grę i wybierając Stwórz ikonę na pulpicie. Pod prawym przyciskiem masz też opcję Właściwości. Tam przechodzisz to zakłądki pliki lokalne i klikasz na Sprawdź spójność plików gry.

_________________
Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 15:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ikonki cały czas są takie jak wcześniej. informacja że skrót jest już na pulpicie pojawia się ale skrót jest taki jak wcześniej czyli takie na białym tle co to karze wybrać z listy program, który ma go obsłużyć... weryfikuje pliki...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)