Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problemy z uruchomieniem gier i Steam'em Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 15:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

wszystkie pliki zostały pomyślnie zweryfikowane... i co dalej?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Elektryk
Headcrab pod napięciem



Dołączył: 26 Sty 2009
Skąd: Świętochłowice

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 15:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A tego Steama skąd masz? Ściągałeś z strony twórcy? Masz wszystkie sterowniki ja należy?

_________________
Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 16:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

chodzi o konto czy co? konto dostałem od poprzedniego właściciela gry, a Steam po prostu się zainstalował... nie wiem jakie sterowniki są potrzebne, w tym temacie jestem zielony...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Elektryk
Headcrab pod napięciem



Dołączył: 26 Sty 2009
Skąd: Świętochłowice

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 16:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Steam po prostu się zainstalował? To znaczy dostałeś jego pliki czy ściągnąłeś instalator Steama z strony producenta.

Jeśli masz Windows 7 to wedź w
Panel sterowania\Wygląd i personalizacja\Ekran\Rozdzielczość ekranu
i kliknij ustawienia zaawansowane, na zakładce Karta kliknij Właściwości i tam na zakładce Sterownik włącz aktualizację sterownika.

_________________
Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 16:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

mam windowsa xp. Steam się sam włączył jak tylko uruchomiłem proces instalacji, wtedy to podałem klucz produktu, login i hasło. Nie mogę ściągnąć aktualizacji ze strony win Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Elektryk
Headcrab pod napięciem



Dołączył: 26 Sty 2009
Skąd: Świętochłowice

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 17:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Coś kręcisz. Po pierwsze zdobądź sterowniki do karty graficznej. Jak to zrobić to poszukaj w google. Po drugie dalej nie wiem skąd masz tego Steama. Normalny człowiek ściąga instalator z ich strony, instaluje oraz wklepuje loginy. Skoro kupiłeś konto Steam razem z grami to, żaden klucz nie był Ci potrzebny.

_________________
Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 17:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

kiedy mówię że Steam po prostu się załączył. pytał tylko czy mam konto czy chce stworzyć nowe. Więc skoro już je mam bo kupiłem, to wpisałem login, hasło (faktycznie klucza nie podawałem) i tyle. nie wchodziłem na stronę Steamu ani nic innego...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 17:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Człowieku, sam się z nikąd wziął? Skąd go zainstalowałeś, z palca? Podaj swój nick Steam.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Firm
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 11 Maj 2009


Steam ID: 18Firm18

PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 17:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Woozie napisał:
Człowieku, sam się z nikąd wziął? Skąd go zainstalowałeś, z palca? Podaj swój nick Steam.

Za bardzo kręci nasz nowy kolega Oczko
Albo nie odpowie i już się nigdy tu nie pojawi, albo przyzna się.
Wybieram odp. 1 Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 17:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

nick to: ortisbirion. Skąd mam wiedzieć jak się steam u mnie znalazł, jak bym wiedział to bym tego nie pisał. Włożyłem płytę i poszło. może strona sama się załączyła przy uruchamianiu płyty, nie wiem w każdym razie Stean na moim kompie jest i działa, ściągną gry i nic, HL 2 nie działa... Bo skąd można jeszcze pobrać Steam? Chyba tylko ze strony, jeśli tak to stąd właśnie go mam, jeśli nie, to nie wiem skąd.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 18:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

a co ja mogę kręcić? po prostu nie działa mi gra a Wy od razu jakieś dziwne sugestie macie...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 18:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

kamazto napisał:
a co ja mogę kręcić? po prostu nie działa mi gra a Wy od razu jakieś dziwne sugestie macie...

Spokojnie, spotkales sie po prostu z naszym forumowym trollem... na Firma nie zwracaj uwagi.

Probowales weryfikacji plikow? Prawym na gre na liscie Steam->Pliki Lokalne->Weryfikuj. Jaka masz konfiguracje kompa? Sterowniki aktualne?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 18:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Debile, wkładając płytę z HL2 najpierw instalował się STEAM (z płyty), a później gra (z płyty lub pobierała się).

Kamazto odinstaluj tego HL2 i wgraj go z płyty.
Pierw zaloguj się na koncie, a później wsadź płytę.
Najlepiej byś ściągnął instalkę Steama z ich stronki, bo ten z płyty może być już za stary i nie chce się aktualizować.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 18:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ale jak go odinstaluje, to znowu będzie się ściągać 50godzin, czy trochę krócej? na Stronie Steamu gdzie tego szukać?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 18:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

przy próbie odinstalowania jest info, że jak ją odinstaluje, to gra zostanie w bibliotece i żeby w nią zagrać to będę znowu musiał ją ściągnąć a to będzie trwać za długo...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 18:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

tak w ogóle to przy wkładaniu płyty, również podczas instalacji, gra sama się nie włączyła. musiałem wszystko uruchomić ręcznie z folderów płyty...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 18:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Usuń wszystkie pliki Steama oprócz pliku Steam.exe oraz folderu SteamApps. Wtedy się on zaktualizuje i nie stracisz swojej gry.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 18:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

przy próbie uruchomienia gry, dopiero teraz wyskoczył taki komunikat, cytuje:
Synchronizacja plików gry HL 2 z serwisem Steam Cloud nie powiodła się.
Jeśli grałeś w tę grę na innym komputerze, Twoje ustawienia i/lub postępy mogły nie zostać zsynchronizowane z plikami zapisanymi w serwisie Cloud. Jeśli rozpoczniesz grę teraz, możesz utracić te zmiany lub postępy.
koniec cytatu
??????!!!!! łata fak???!!!! nic nie rozumiem
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kamazto
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Gru 2010




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 18:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

folderu SteamApps nawet u mnie nie ma...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Nie Gru 19, 2010 18:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://steamcommunity.com/id/meJKu
Dodaj mnie do znajomych to ci pomoge...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)