Autor |
Wiadomość |
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab

|
kiedy wyjdzie? i jak patrzyłem na youtube w videa to pisali że jest 90-60 servów na których gra najwyżej 5-15 osób czyli jakaś betka gdzie można ją ściągnąć? |
Ostatnio zmieniony przez Mateusz ARGH ZOMBIE! dnia Pią Gru 26, 2008 18:33, w całości zmieniany 2 razy |
|
  |
 |
Buhen
Meet the Headcrab
Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze
|
Bety nie ma, chyba chodzi o serwery do Svena 3.0. A kiedy wyjdzie? Niewiadomo. |
|
|
    |
 |
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab

|
patrzyłem sobie na forum i zobaczyłem fajną rzecz OSPREY2! patrzyłem na screeny a jak zobaczyłem jak osprey sie niszczy to pomyślałem o Adrian ale co on robi tutaj? a i to wyjdzie na Svencoop 3.5 tym razem będziemy mieli wsparcie human gruntów nie tych z hdp ale tych normalnych oni będą nam pomagali niszczyć osprey rpgiem i znalazłem na forum inne rzeczy było ich od groma i do Sven coopa 3.5 więc już wiadomo dlaczego jest opóźnienie z wyjściem 3.5 wciąż robią mapy i GAME MODY! myślę że nie będzie tak jak w gmod 10 że jest błąd i nie ma folder game moda -_- powiem coś o modzie INVASION w którym gracz respawnuje sie na jakim kolwieg defend poincie i musi bronić to może zakładać sentry turrety (zdradzili sie że będzie pewnie taka broń ) do rozkładania zależnie od klasy i muszą bronić kommand pointa resztę nie wiem jak powiedzieć o gamemodzie bo nie jestem dobry w angielskim  |
|
|
  |
 |
Gucio
Dojrzały Headcrab

|
Póki co nowymi 'trybami' work in progress rozgrywki będą VIP i Assasination. O innych wcześniej zapowiedzianych cicho sza.
Game mody? lol. Twórcy nie dodadzą obsługi żadnego języka skryptowego typu .lua. Jedyną nowością będzie możliwość głębszej modyfikacji (a może i stworzenia) broni oraz system klas.
Jednym z 'oficjalnych' powodów dużych opóźnień jest brak rąk do pracy w sferach modelingu/animacji czy czegoś tam jeszcze. |
 |
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab

|
bym sie (jak bym znalazł tutorial po Polsku) przyłączył ale dawno temu skasowałem hammera :/ |
|
|
  |
 |
Gucio
Dojrzały Headcrab

|
po co ci hammer do modeli?
Mapperów to oni do teamu nie potrzebują, bo już by dawno znaleźli... Z resztą na ichnim boardzie jest ich od groma. |
 |
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab

|
a skąd mam wiedzieć do czego jest hammer  |
|
|
  |
 |
Gucio
Dojrzały Headcrab

|
Cytat: |
bym sie (jak bym znalazł tutorial po Polsku) przyłączył ale dawno temu skasowałem hammera :/ |
Cytat: |
a skąd mam wiedzieć do czego jest hammer |
Jak nie wiesz to po co instalujesz? (nie, nie czuje ironii)
Wysiadam |
 |
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab

|
skąd miałem wiedzieć że hammer robi tylko mapy a nie modele
Edit:Sven Co-op 3.5 Bronze wyjdzie w święta  |
|
|
  |
 |
Kazio
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1

Steam ID: Prawdopodobnie Kazio.
|
Słyszałem, że wersja 3.5 miała być płatna xO. |
_________________ Chętnie chciałbym mieć coś w podpisie. |
|
  |
 |
Gucio
Dojrzały Headcrab

|
zle slyszales
jedyne za co mozesz placic, to aby 'wesprzec' mod, dostajesz wtedy cos dodatkowego - w sc3.0 jest to gold uzi i electric crowbar |
 |
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1
|
|
  |
 |
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab

|
|
  |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3

Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/
|
Sandstone. Moja ulubiona mapa do co-op'a w stylu pełen serwer
Ale serio - bardzo ładnie wygląda ten nowy Sven, aczkolwiek, mam nadzieję, że do HL1 to ostatni  |
_________________ 🦀🦀🦀 |
|
  |
 |
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab

|
|
  |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead

|
Jeee... apteczka i filmiki! |
_________________ 🦀🦀🦀 |
|
  |
 |
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab

|
Nowy news od svencoop team!
Kod: |
Moving moving moving...
13 February, 2008 | by Sven Viking
Post Comment
Because we're currently moving the to a new server, the site and forum may behave erratically for a while as the DNS updates. Please bear with us.
P.S. - I highly recommend the mind-bending single-player co-op game Cursor*10. Cooperate with yourself!
Join the team
10 February, 2008 | by Sniper
18 Comments
We're looking for a few individuals to join the team. On our todo list, we have a handful of weapon models that need to be textured. The weapons currently waiting for textures are already UV Unwrapped, for convenience.
If you've got what it takes, send an email to jobs@svencoop.com. Be sure to send some examples of 3d objects you've textured.
Other than that, we're getting closer. We're thinking about calling the next release "Sven Co-op v4.0."
|
http://www.svencoop.com/ |
|
|
  |
 |
Mixon
Headcrab 4 dead

|
Mam gdzieś, że się przenoszą, niech zrobią SC2 :< |