Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Czy HL2 pójdzie na tym kompie ? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
lag2
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Lip 2007




PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 20:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam pytanie. Wie ktoś może czy jest demo takie które nie potrzebuje steama do zainstalowania ? Bo ja nie chcę namieszać w steamie przez te demo. Jest może takie same demo po prostu ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 21:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niestety - demo tylko w Steamie. :/

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 21:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Demo jest dostępne tylko poprzez Steama, przykro mi xD.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Lip 21, 2007 22:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

lag2 napisał:
Wow ale ty mądry jesteś !!! Tak tylko że cena przez internet może się różnić z tą w salonie !

Po pierwsze: nie obrażaj mnie, ja tego nie robię więc i ty nie powinieneś. Po drugie: Cena podana na stronie empiku jest taka sama jak w sklepie.
Cytat:
Mam pytanie. Wie ktoś może czy jest demo takie które nie potrzebuje steama do zainstalowania ? Bo ja nie chcę namieszać w steamie przez te demo. Jest może takie same demo po prostu ?

Nic ci się nie namiesza, ściągniesz demo, pograsz i wywalisz.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
lag2
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Lip 2007




PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 07:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzięki, srry że tak Cię uraziłem Uśmiechnięty Jestem ostatnio trochę nerwowy. A mam jeszcze jedno pytanie jak się instaluje pełną wersję HL ? Bardzo szczęśliwy Trzeba jakoś tam ze steamem ? Bo ja mam steama ale i tak bym sobie nowe konto założył do tejże gry i CS'a S.

I jeszcze drugie pytanie bo często się zdarza że jak się ściąga demo i pogra, potem się wywali demo. To jakieś pliki zostają i potem nie poprawnie działa gra lub nawet nie chce się włączyć.

Aha i dobrze chciałbym zrobić instalując demo w katalogu STEAMA ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 09:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja na Twoim miejscu ściągałbym demo prosto ze Steam, a czy do katalogu instalować demo do katalogu Steama, to nie mam pojęcia, ale powinny tam być w instalatorze jakieś instrukcje.

Instalator u HL powinien znaleźć ścieżkę Steam i tam się zainstalować (tak mi się wydaje, nigdy nie instalowałem wersji na Steam HL).
Po za tym każdą grę musisz zarejestrować na swoim koncie Steam wpisując cd-key, wtedy ona pojawi się w liście gier.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
lag2
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Lip 2007




PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 10:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Aha... takie buty. Dzięki wielce mi pomogłeś. Czyli najpierw się instaluje z płyty a potem trzeba wejść na konto i zarejestrować grę.

Tylko jeszcze nie wiem czy po tym demie mogą zostać jakieś pliki i potem gra będzie źle działała lub wcale nie będzie :/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 10:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

O demo się nie martw, nic nie zostanie, będziesz miał mniej roboty przy instalowaniu HL2 bo demo zawiera część plików.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
lag2
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Lip 2007




PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 10:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mhm... to nie odinstalowywać wtedy dema ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 11:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

lag2 napisał:
Mhm... to nie odinstalowywać wtedy dema ?

Nie szkodzi jeśli odinstalujesz, bo HL2 i tak będziesz z płyty instalować.
Demo jak i inne gry na Steam usuwa się we Właściwości/pliki lokalne i usuń lokalną zawartość gry(lub coś w tym rodzaju).
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
lag2
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Lip 2007




PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 11:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzięki za pomoc Uśmiechnięty Wrzucę screena jak już mi się ściągnie i pogram.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Getai Daktu
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 12:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jeżeli masz jakieś wątpliwości czy ci gra p[ójdzie czy nie zawsze można odpalić google i wyszukać taką stronę www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest wybieras z listy i gotowe, z tym że musuisz wciągnąc ActiveX ;o miłej zabawy...

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
lag2
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Lip 2007




PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 12:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzięki na pewno się przyda. Tymczasem pograłem w demko. Super chodzi bez lagów Uśmiechnięty Tak jak obiecałem screen:
http://img259.imageshack.us/my.php?image=mjhlbd8.jpg
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Cze 2007




PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 12:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

lag2 napisał:
Dzięki na pewno się przyda. Tymczasem pograłem w demko. Super chodzi bez lagów Uśmiechnięty Tak jak obiecałem screen:
http://img259.imageshack.us/my.php?image=mjhlbd8.jpg


poradzę ci trochę nie graj ravenholm w nocy i powodzenia
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
lag2
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Lip 2007




PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 12:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ravenholm ? To jakaś plansza jest rozumiem ? Skoro mówisz żeby nie grać w nocy na pewno się dostosuję do twojej rady. Dzięki. Jutro napiszę jak tam mi idzie Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 12:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Lepiej grać wieczorem, lepszy klimacik.
Jednak ja radziłbym ci się wstrzymać i kupić tego HL2, bo w demie jest kilka wyciętych mapek z różnych miejsc (mówię o Ravenholm i początkowych etapach gry, gdzie nie ma kanałów). Lepiej sobie nie psuć zabawy tylko od razu przejść całą grę, skoro już wiesz jak ci będzie działała gra.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
lag2
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Lip 2007




PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 12:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzięki. A jeszcze one more qestion na temat HL Source. To jest jedynka tylko że z grafiką HL2 ? Fajna jest ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Cze 2007




PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 14:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

to nie ma grafiki hl2 ale jest więcej opcji z hl2 np: pudełka spadają inaczej radgolle teraz tam są Uśmiechnięty dalej nie wiem Smutny Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Guardb
Młody Headcrab



Dołączył: 18 Maj 2007
Skąd: Bytom

Steam ID: Guardb
Xfire: Guardb
PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 14:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jeśli już jesteśmy w temacie to chciałbym zadać pytanie chciałbym zagrać w hl1 ale niestety go nie posiadam mam tylko hl:source i tu moje pytanie grać czy nie grać? wiele osób na starym forum narzekało na tą grę a nie chce sobie psychiki zniszczyć;p

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Cze 2007




PostWysłany: Nie Lip 22, 2007 14:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

a graj se w hl:source jest lepsze od hl1 Uśmiechnięty lepsza grafika
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)