Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Wasze piece... Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Mrocz
Mroczny Headcrab



Dołączył: 22 Kwi 2007
Skąd: Sopot

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
PostWysłany: Wto Maj 08, 2007 17:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To se strzeliliście offtopa Gordon przewraca oczami

Żeby nie było, ze se nabiłem posta:

Procesor: Intel Core Duo E6300 @ 2.4 Ghz
Płyta Główna: Asus P5B Deluxe
Pamięć Ram: Geil 2048MB PC 800 Ultra
Karta Graficzna: MSI Nvidia GeForce 7900GTO 512MB
Karta Dźwiękowa: Sound Blaster Audigy LS
Monitor: Samsun SyncMaster 940BW

_________________
Image
NFSKTNGTNKASFBBTT
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Lesiu
Stary Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007
Skąd: Nova Prospekt

Steam ID: lesiulodz
Xfire: lesiulodz
PostWysłany: Wto Maj 08, 2007 20:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

cleleron 900
512 ram sdr
dysk 40gb
geforce 2
monitor lcd samsung jakiś
hl2 chodził na minimum, czasami zwalniało do 0 fps Rozbawiony Gordon

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu GaduTlen komunikator
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Wto Maj 08, 2007 21:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Lesiu napisał:
cleleron 900
512 ram sdr
dysk 40gb
geforce 2
monitor lcd samsung jakiś
hl2 chodził na minimum, czasami zwalniało do 0 fps Rozbawiony Gordon


Co? Z tego co Ty masz tutaj władowane w moim starym komputerze różnił się tylko dysk, który miał o 40gb więcej i miałem 256MB Ram a HL2 chodził mi płynnie na medium...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Lesiu
Stary Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007
Skąd: Nova Prospekt

Steam ID: lesiulodz
Xfire: lesiulodz
PostWysłany: Sro Maj 09, 2007 16:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

chyba musiałeś miec jakiegoś innego geforce mój to 2 mx/mx400 pamiętacie jak kiedyś screeny na forum zamiesciłem ?

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu GaduTlen komunikator
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 01:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

P IV 2,4GHz na 478 jeszcze
Płyta Intel PERL
512 M RAMu
Palit RADEON 800 GTO
SB Live 5.1
Philips 109E (19 cali). Oczywiście nie żaden LCD
Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 08:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja mam PIV 3.0 hgz, 1,5 gb RAM, kartę graficzną GeForce 6200 128 mb (niedługo ją pewnie wymienię)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 09:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

AMD Athlon 64 3000+ 939
Płyta MSI K8N Neo2 Platinum
Gigabyte GF6600 128MB
1GB DDR
120GB HDD
SB Live 5.1
Głośniki Creative 5.1
Benq (17 cali) ofc pudło (niecierpie LCD)

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Cobee
Świeży Headcrab



Dołączył: 08 Maj 2007
Skąd: sskąś



PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 14:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Już niedługo mój sprzęt skończy roczek Mr. Green.

AMD Athlon 64 3500+
EPoX 9NPA+ Ultra
Galaxy 7600GS 256MB Zalman
Seagate Barracuda 160GB na SATA
Huntkey HK-400AP
1GB RAMu (+ zamówione 512MB)
Napęd DVD (nagrywarka DVD już zamówiona)
Monitor LG z wielkim tyłkiem (mam nadzieję, że w wakacje uda mi się go wymienić na LCD '19 - Benq FP93GP na matrycy MVA)

No i mój piękny Antoni:
Image
A tu porównanie wielkości pięknego Antka z brzydkim Codim (moja poprzednia buda):
Image
Ogromne i ciężkie bydle, ale wygoda ogromna Oczko

_________________
Xfire
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zEB
Uber Metalowy Headcrab



Dołączył: 15 Kwi 2007




PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 17:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tez mam ciężką i wielką obudowe, równiez zamykaną Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 18:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Hm... Nigdy nie miałem zamykanej obudowy, aczkolwiek odnoszę dziwne wrażenie, że nie jest taki bajer zbytnio funkcjonalny Bardzo szczęśliwy...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Cobee
Świeży Headcrab



Dołączył: 08 Maj 2007
Skąd: sskąś



PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 18:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Trzeba się przyzwyczaić - na początku zapominałem ją zamykać i klapka kilka razy dostała niechcący kopa, ale jeszcze się trzyma Oczko . Zaletą jest zasłanianie napędów - obecnie* mam biały odtwarzacz DVD i beznadziejnie wyglądałby w duecie z czarną obudową.

*na dniach będzie czarna nagrywarka i przy okazji pozbędę się ostatniej taśmy IDE z budy Język .

_________________
Xfire
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 18:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

[quote="Cobee"]Zaletą jest zasłanianie napędów - obecnie* mam biały odtwarzacz DVD i beznadziejnie wyglądałby w duecie z czarną obudową.
/quote]
Zdawało mi się, że od tego są takie otwierane zaślepki... Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mrocz
Mroczny Headcrab



Dołączył: 22 Kwi 2007
Skąd: Sopot

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 18:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cobee napisał:
Trzeba się przyzwyczaić - na początku zapominałem ją zamykać i klapka kilka razy dostała niechcący kopa, ale jeszcze się trzyma Oczko . Zaletą jest zasłanianie napędów - obecnie* mam biały odtwarzacz DVD i beznadziejnie wyglądałby w duecie z czarną obudową.

*na dniach będzie czarna nagrywarka i przy okazji pozbędę się ostatniej taśmy IDE z budy Język .


Prostsze rozwiązanie przy zakupie kompa kupić czarny napęd DVD Oczko Ja mam cudownego LiteOn'a czarnego i cudownie komponuje się ze srebrno czarną obudową Oczko

_________________
Image
NFSKTNGTNKASFBBTT
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Cobee
Świeży Headcrab



Dołączył: 08 Maj 2007
Skąd: sskąś



PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 18:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mi klapka nie przeszkadza, więc leje na to - poza tym to taka duża zaślepka Oczko .

_________________
Xfire
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 18:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cobee napisał:
Mi klapka nie przeszkadza, więc leje na to - poza tym to taka duża zaślepka Oczko .

No cóż.

Swoją drogą, ile taka obudowa kosztowała? Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Cobee
Świeży Headcrab



Dołączył: 08 Maj 2007
Skąd: sskąś



PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 18:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Około 300zł.

_________________
Xfire
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zEB
Uber Metalowy Headcrab



Dołączył: 15 Kwi 2007




PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 19:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

W sumie przyznam że ta klapka troche wkurza, ale ma swoje zalety. Często mi się przesuwa obudowa, toteż często uderza o różne kanty itp. (jakbyscie wiedzieli w jakiej dupie ona stoi ;d), a dzieki tej klapce nie jest dzieki temu uszkodzona Bardzo szczęśliwy
Cobee napisał:
Około 300zł.

Z zasilaczem?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Cobee
Świeży Headcrab



Dołączył: 08 Maj 2007
Skąd: sskąś



PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 19:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

zEB napisał:

Cobee napisał:
Około 300zł.

Z zasilaczem?

Buda z porządnej blachy, koszykami na dyski, 12cm wentylatorem na tyle, bezśrubkowym otwieraniem bocznej ścianki, bez ostrych krawędzi, oknem z plexi (ile ja to się zastanawiałem czy kupić tą budę ze względu na moją niechęć do okien Język ) i znanej marki (niestety za to też się płaci...) nie sposób żeby kosztowała wraz z zasilaczem 300zł. Za zasilacz dałem 200zł, ale wystarczy o nim trochę poczytać na stronach/forach komputerowych - ma świetne opinie i do tego producent zaniża jego prawdziwą moc (naprawdę to 450W) Oczko . Wolę wydać kasę raz, a dobrze - by później nie trzeba było znów sięgać po portfel Oczko .

_________________
Xfire
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zEB
Uber Metalowy Headcrab



Dołączył: 15 Kwi 2007




PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 19:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To ciut przepłaciłeś IMHO.
Cytat:
Buda z porządnej blachy, koszykami na dyski, 12cm wentylatorem na tyle, bezśrubkowym otwieraniem bocznej ścianki, bez ostrych krawędzi, oknem z plexi (ile ja to się zastanawiałem czy kupić tą budę ze względu na moją niechęć do okien ) i znanej marki (niestety za to też się płaci...) nie sposób żeby kosztowała wraz z zasilaczem 300zł.

Moja jest z porządnej blachy, z koszykami, wentylatora nie mierzyłem, bezśrubowe otwieranie ma, nie ma ostrych krawędzi, okna z plexi nie mam. Została kupiona za około 400 zł wraz z zasilaczem 400W Chiefteca (sam ten zasilacz kosztuje więcej niż 200 zł ).
Hmmm? Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sro Maj 16, 2007 20:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A ja mam Fortrona 350W za 70 zł i jest fajnie Język
Obudowa to jakiś stary złom:
http://img100.imageshack.us/my.php?image=img0018qq8.jpg
W najbliższym czasie pokaże moje aktualne stanowisko, choć prawie nic się w nim nie zmieniło(krzesło i głośniki, to są największe zmiany Język).
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)