Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Logo Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 03 Lis 2008




PostWysłany: Nie Wrz 05, 2010 18:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tylko ja mam problem z logiem HC?
Jest z jakimś paskiem do góry i wyświetlone do połowy...
Chodzi mi dokładniej o to:
http://www.forum.headcrab.pl/templates/fiblack3d/images/logo.jpg

Czyściłem ciasteczka..
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 08 Lis 2007
Skąd: jestem?



PostWysłany: Nie Wrz 05, 2010 18:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

U mnie wszystko cacy.

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 03 Lis 2008




PostWysłany: Nie Wrz 05, 2010 18:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

[nieaktualne, link padł]

Nie wiem dlaczego tak jest, bardzo dziwne.. Smutny


Ostatnio zmieniony przez Zyper dnia Wto Sie 14, 2012 23:09, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Nie Wrz 05, 2010 19:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ctrl+f5 :S
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 03 Lis 2008




PostWysłany: Nie Wrz 05, 2010 20:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

...



Tak chciałem to skomentować, ale by było, że spam. Jednak inaczej się nie da. Myślisz, że włączyłem HC, raz mi wyskoczyło złe logo i nawet nie odświeżyłem?


Ostatnio zmieniony przez Zyper dnia Wto Sie 14, 2012 23:09, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Nie Wrz 05, 2010 20:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zyper napisał:
...


/\
|
|
|
|
|
|
Tak chciałem to skomentować, ale by było, że spam. Jednak inaczej się nie da. Myślisz, że włączyłem HC, raz mi wyskoczyło złe logo i nawet nie odświeżyłem?

Tak.
Wyczyść panie wszystko w uj, a nie... A poza tym, dis is not zwykłe odświeżanie :SSSSSSS
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Zyper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 03 Lis 2008




PostWysłany: Nie Wrz 05, 2010 20:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wszystko czyściłem, mam FireFoxa. Ale jeśli problem jest u mnie, to może się wkrótce sam naprawi Uśmiechnięty
Dzieki all Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Elektryk
Headcrab pod napięciem



Dołączył: 26 Sty 2009
Skąd: Świętochłowice

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
PostWysłany: Nie Wrz 05, 2010 21:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

może Ci się to naprawi wkrótce bo prawdopodobnie nie przeglądarka Ci scachowała ale jakiś serwer który Ci dostarcza neta.

_________________
Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)