|
|
 |
|
Strona główna | FAQ | Szukaj
| Użytkownicy |
Grupy
| Rejestracja
| Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
| Zaloguj
Autor |
Wiadomość |
prabab
Rainbow Headcrab

|
Jako, że ostatnio postanowiłem przykręcić moderatorski kurek, na forum zaczęło obradzać frustratami, którzy aby wyrazić swoją dezaprobatę pogrążają się jeszcze bardziej, zakładając tematy, których jedynym sensem i treścią jest użalanie się.
Jeżeli nie odpowiada Ci decyzja moderacji dotycząca Twojego tematu, bądź postu (Został zablokowany, usunięty, albo dostałeś w nagrodę za niego ostrzeżenie) i uważasz, że administracja postąpiła niesłusznie, zażalenia skieruj bezpośrednio do jej przedstawicieli za pomocą wbudowanego systemu prywatnych wiadomości. Naprawdę - nie wszyscy chcą słuchać twojego skowytu.
W 95% i tak nic nie wskórasz - moderatorzy wiedzą lepiej jaki forum obrało kształt i do jego ciągłości dążą. Wszelka polemika z Wiecznie Pracującym Aparatem Moderacji doprowadzić może najwyżej do zniesmaczenia jego członków Twoją osobą - wyobraź sobie, że ktoś Ci nasra na wycieraczkę, a potem jeszcze ma pretensje, iż posprzątałeś jego natchnione dzieło. Dosyć wątpliwe jest, żebyś został fanem takiego delikwenta.
Jeżeli usunięty został Twój post, a moderacja nie poinformowała Cię o powodzie, z jakiego to on został zlikwidowany, oznacza to, że:
a) Łamał regulamin (Wlicza się w to także spam).
b) Był do tego stopnia idiotyczny, że moderator stracił z jego powodu wiarę w homo sapiens i zaczął walić głową w ścianę (...aż się zabił, w związku z czym wiadomości o powodzie usunięcia danego tematu w stanie przesłać Ci nie był).
c) Naruszał wspomnianą, legendarną, ciągłość forum. Czyli był napisany wbrew woli, opinii i akceptacji ogółu. Pogódź się z tym.
Amen.
Mam nadzieję, że rozwiałem wszelkie wątpliwości. |
|
|
  |
 |
|
Forum działa na skrypcie phpBB
© 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
|
|
|
 |
|
 |
|