Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem z HLS Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
JK1712
Świeży Headcrab



Dołączył: 26 Mar 2011




PostWysłany: Sob Mar 26, 2011 14:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam.

Mam problem z grą Half Life Source. Otóż przez Steama kupiłem pełną wersję. Windows Vista Home Premium Service Pack 2 32bity, procesor Intel Core 2 CPU 1.87 GHz.

Kiedy odpalam grę wszystko dzała do momentu ładowania. Grę wywala mi do pulpitu i nie pisze jaki błąd to spowodował.

W google sprawdzałem i nie pisze nic o tym. Prosze Was o pomoc.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sob Mar 26, 2011 14:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Prawy klik i "Wznów aktualizacje", mogło ci się nie pobrać do końca, miałem to samo.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
JK1712
Świeży Headcrab



Dołączył: 26 Mar 2011




PostWysłany: Sob Mar 26, 2011 14:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niestety nie ma tej opcji.

Pobrało mi się do konca. Ten sam problem miałem z HL2. Uruchomił sie dopiero po aktualizacji na Mac.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Pred96
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Mar 2011
Skąd: City 17

Steam ID: Pred96

PostWysłany: Nie Mar 27, 2011 20:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Reinstall spróbuj
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
mikoREAL
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 03 Sie 2010


Steam ID: carmageddon47
Xfire: mikoreal123
PostWysłany: Nie Mar 27, 2011 21:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

JK1712 napisał:
Witam.

Mam problem z grą Half Life Source. Otóż przez Steama kupiłem pełną wersję. Windows Vista Home Premium Service Pack 2 32bity, procesor Intel Core 2 CPU 1.87 GHz.

Kiedy odpalam grę wszystko dzała do momentu ładowania. Grę wywala mi do pulpitu i nie pisze jaki błąd to spowodował.
http://nie-spamuj.eu/wirusy.html
W google sprawdzałem i nie pisze nic o tym. Prosze Was o pomoc.


Integracja plików cache i defragmentacja gry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JK1712
Świeży Headcrab



Dołączył: 26 Mar 2011




PostWysłany: Wto Mar 29, 2011 12:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jak zrobić tą Integrację plików cache ?

Nie znam się na tym za bardzo.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Wto Mar 29, 2011 13:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

JK1712 napisał:
Jak zrobić tą Integrację plików cache ?

klik
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JK1712
Świeży Headcrab



Dołączył: 26 Mar 2011




PostWysłany: Sro Mar 30, 2011 13:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To też nie działa. Kiedy otwieram gre i ładuje sie główne Menu wywala gre. Nie pisze o żadnym błędzie. W plikach gry pisze : hl2_2707_crash_2011_3_30T11_5_32C0.mdmp

Nie wiem co robić.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Sro Mar 30, 2011 13:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy wywala Ci tylko HLS czy HL2 i inne też?

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
mikoREAL
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 03 Sie 2010


Steam ID: carmageddon47
Xfire: mikoreal123
PostWysłany: Sro Mar 30, 2011 15:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To wywal może folder z half-life source ? Ale nie wywalaj plików GCF
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JK1712
Świeży Headcrab



Dołączył: 26 Mar 2011




PostWysłany: Sob Kwi 02, 2011 12:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cytat:
Czy wywala Ci tylko HLS czy HL2 i inne też?


Kiedyś wywalało też HL2, ale po jednej z aktualizacji HL2 normalnie się włącza. Teraz problem mam tylko z HLS
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JK1712
Świeży Headcrab



Dołączył: 26 Mar 2011




PostWysłany: Wto Kwi 12, 2011 13:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy do HLS potrzebny jest też stary Half Life 1 ? Kumpel mówi że potrzebny. Pytam się bo nie wiem czy ma rację.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Wto Kwi 12, 2011 13:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie, nie jest potrzebny.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)