Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Engine error Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Dumb4ss
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Sty 2008
Skąd: Gdańsk


Xfire: fokker1337
PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 22:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No to widzisz, ja tam więcej nie pomoge, kthxbai.
I nie trzeba płacić PayPalem, ja placilem kartą Visa Język i wtedy wychodzi jakies 12costam

_________________
Image

SzasZ napisał:
kolejny zadowolony klient (ja). polecam mixona wysyła świetne odbyty ;].
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Bezimienny
Młody Headcrab



Dołączył: 29 Sty 2008
Skąd: ŁDZ, roox

Steam ID: JachiMeK{PL}

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 16:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja skozystałem z metody AwM (niestety u mnie to nie działa-mam upartego kompa) a potem z metody Dabu - działa połowicznie, tzn po wejściu do menu gry aktywne są tylko opcje:

1) Wczytaj grę
2) Ustawienia Gry
3) Multiplayer (ale podzas próby odświeżania mówi mi że żaden server nie odpowiada ustawieniom mojego filtra-a nic z nim nie robilem - ma przepuszcać WSZYSTKIE servery)
4) Wyjście

Nie da się natomiast wybrać Trybu jednego gracza ani stworzenia nowego servera Smutny tzn gra poprostu nie reaguje.

Próbowałem zmnieniać "applaunch 220" na "215", przeniosłem pliki "client.dll" & "server.dll" do katalogu bin oraz uruchomić grę ze zmienionym elementem docelowym (w oryginale było E:\Program Files\Steam.exe" -gameidlaunch 13358759685549719767 -game "e:\program files\SteamApps\SourceMods\gmod9", ja zmnienilem na E:\Program Files\Steam.exe" -applaunch 215 -game "e:\program files\SteamApps\SourceMods\gmod9" Reinstalacja nie pomogla, mam zainstalowanego Orange Box'a i HL2DM, niestety brak mi CSS ale wyczytalem że GM9 pójdzie bez tego

Byly już takie pytania na forum ale nikt na nie konkretnie (co zrobic) nie odpowiadał wiec pisze toto...

_________________
The cake is a lie...
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 16:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A masz Source SDK Base? Jak nie to ściągnij go przez zakładkę steama "tools"
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Bezimienny
Młody Headcrab



Dołączył: 29 Sty 2008
Skąd: ŁDZ, roox

Steam ID: JachiMeK{PL}

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 16:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

mam, ściągnąłem tylko nie wiem co z nim zrobić poza przekopiowaniem dll.. (zresztą właśnie z kat. .../steam/steamaps/[nazwa_użytkownika]/Source SDK Base mam pliki server & client.dll które wsadziłem do "bin")

_________________
The cake is a lie...
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Dumb4ss
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Sty 2008
Skąd: Gdańsk


Xfire: fokker1337
PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 20:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie baw sie w żadne przenoszenie/kopiowanie/zmienianie bo to i tak nic nie da, mi tam jakoś wszystko działa nawet z normalnym SteamAppID tzn 220 (oprócz dołanczania do serwerów, ale to bezcelowe, serwery crashują sie biez powodu w gmod9 >.>)

_________________
Image

SzasZ napisał:
kolejny zadowolony klient (ja). polecam mixona wysyła świetne odbyty ;].
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 21:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

"Bże" Kolejny Gość który wie wszystko, i lubi dzielić się tym... X) (Ja wam nie wystarczam Smutny ;])Jak by to powiedzieć on nie ma css ty pewnie masz z tego co pamiętam z steam apps domyślnym odpala gmoda z pomocą css. Ja też miałem problem mimo kombinowania z odpaleniem ... ALE BŁAGAM POCZYTAJ POPRZEDNIE "TOSTY" to nie będziesz musiał słuchać jak się skarże na ciebie i innych... Btw neoox, przepraszam Neb00x prawdopodobnie nie ma css i z tąd ten problem, zresztą nie u każdego zadziała bajer ze zmienianiem steam appsa i kopiowaniem plików bla bla bla ...

Btw2 Dumb[for]ass? gdyby jednak się okazało, że nie masz css'a i w jakiś "cud'owny" sposób działa ci dzii'mod mnie to nie obchodzi więc nie dawaj mi zdjęć, Steam id z hasłem itd ... Jak to bywa w naturze nie których... ;p
[powiedział co wiedział, po czym poszedł zjeść kinder mleczną kanapke...]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Bezimienny
Młody Headcrab



Dołączył: 29 Sty 2008
Skąd: ŁDZ, roox

Steam ID: JachiMeK{PL}

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 23:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Do skarg już sie przyzwyczaiłem.. Uśmiechnięty a jako iż dzieś wyczytałem że MOZE zadzialca bez CSS pomyslalem ye watro sprobowac.... Gordon wywiesił jęzor

_________________
The cake is a lie...
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
BadSol
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 23:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

też tak pomyślałem ... W końcu dorobisz się nad ciśnienia tym Myśleniem :] nie działa i kr0pka live is brutal przykro mi ja natomiast gram w Garry mod 7 bo tylko on mi działa bez css XD a to bardzo przykre...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Bezimienny
Młody Headcrab



Dołączył: 29 Sty 2008
Skąd: ŁDZ, roox

Steam ID: JachiMeK{PL}

PostWysłany: Sro Sty 30, 2008 09:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Szukalem starszych GM to znalazłem kilka martwych lików tylko,.. co do 9-ki to juz sie pogodzilem z losem - kupię sobie 10 za jakiś czas . (za rok może dwa...) a tak serio przyjdzie mi czekać ze 2 miesiące..

_________________
The cake is a lie...
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Dumb4ss
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Sty 2008
Skąd: Gdańsk


Xfire: fokker1337
PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 22:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

BadSol napisał:
"Bże" Kolejny Gość który wie wszystko, i lubi dzielić się tym... X) (Ja wam nie wystarczam Smutny ;])Jak by to powiedzieć on nie ma css ty pewnie masz z tego co pamiętam z steam apps domyślnym odpala gmoda z pomocą css. Ja też miałem problem mimo kombinowania z odpaleniem ... ALE BŁAGAM POCZYTAJ POPRZEDNIE "TOSTY" to nie będziesz musiał słuchać jak się skarże na ciebie i innych... Btw neoox, przepraszam Neb00x prawdopodobnie nie ma css i z tąd ten problem, zresztą nie u każdego zadziała bajer ze zmienianiem steam appsa i kopiowaniem plików bla bla bla ...

Btw2 Dumb[for]ass? gdyby jednak się okazało, że nie masz css'a i w jakiś "cud'owny" sposób działa ci dzii'mod mnie to nie obchodzi więc nie dawaj mi zdjęć, Steam id z hasłem itd ... Jak to bywa w naturze nie których... ;p
[powiedział co wiedział, po czym poszedł zjeść kinder mleczną kanapke...]



1: 4 = A
2: Mam css
3: Działa i tyle >.> lol.

_________________
Image

SzasZ napisał:
kolejny zadowolony klient (ja). polecam mixona wysyła świetne odbyty ;].
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
netrick
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: z domu

Steam ID: grafals

PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 00:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

elo pojawił mi sie taki error moze mi ktos powiedziec co z tym zrobic ??

zrobilem to co w popszednich postach bylo napisane ale i tak nie pomogłoSmutny http://img509.imageshack.us/my.php?image=enginewl4.png
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Dumb4ss
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Sty 2008
Skąd: Gdańsk


Xfire: fokker1337
PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 12:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Najpierw pisz jaki masz error, staraj sie nie dzialac sam bo sobie tylko zpieprzysz gmoda...

A to coś mówi ze serwery steama nie są w tej chwili dostepne (gra sciąga niektore zeczy z neta aby działać), powinno byc ok za jakis czas

_________________
Image

SzasZ napisał:
kolejny zadowolony klient (ja). polecam mixona wysyła świetne odbyty ;].
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 13:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Netric kup oryginała a nie będziesz miał takich problemów!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
netrick
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: z domu

Steam ID: grafals

PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 14:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

MAM ORYGINALA z orange boxa
teraz kupilem CSS i dopiero sie scioga a mi chodzi o gmoda 9 tam wystepuje ten error
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Calom
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 05 Sty 2008
Skąd: Koszalin

Steam ID: calom666
Xfire: calom666
PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 20:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Znalazłem na pewnym forum sposób aby uruchomić gmoda 9.0 ( musi być 9.0 a nie jakieś 9.04 itp.) Wystarczy z folderu ( E:\Program Files\steam\SteamApps\SourceMods\gmod9\mods ) usunąć cały folder z cs:s/
U mnie zadziałało Język.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Trve
Świeży Headcrab



Dołączył: 03 Lut 2008




PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 22:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Potwierdzam, po zassaniu Gmoda z tego adresu i usunięciu folderu "counter-strike" jak w poście powyżej, w końcu mogłem pograć w Gmoda.

Na razie się gubię w tym wszystkim xD
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
MariuszPL55
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Lut 2008


Steam ID: MariuszPL5400

PostWysłany: Sob Lut 23, 2008 14:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

U mnie też Exclamation Exclamation Exclamation Szczęsliwy Gordon Ale jeszcze będzie fajniej jak ktoś powie jak zrobić żeby Garry's Mod 9.4 działał !!! Diabelski Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Sob Lut 23, 2008 14:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A masz oryginalnego hl2?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
MariuszPL55
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Lut 2008


Steam ID: MariuszPL5400

PostWysłany: Sob Lut 23, 2008 17:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Znaczy mam Half Life'a 2 bo kuzyn mi przesłał jako upominek czy coś takiego a on ma originała więc raczej też mam originała Rozbawiony Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Sob Lut 23, 2008 18:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A masz steama?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)