Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Engine error Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
mikizmiki
Świeży Headcrab



Dołączył: 30 Kwi 2008
Skąd: Olsztynek

Steam ID: _deli_

PostWysłany: Czw Maj 22, 2008 19:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

sciągnij gmoda 9,0 i w folderze mods usuń folder counter strike i wuala gmod9/mods/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Niezgod
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Maj 2008




PostWysłany: Czw Maj 22, 2008 21:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ok dziala a teraz jest problem z mapa . Daje Create i pierwsza mapa laduje laduje i wyskakuje blad silnika
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
mikizmiki
Świeży Headcrab



Dołączył: 30 Kwi 2008
Skąd: Olsztynek

Steam ID: _deli_

PostWysłany: Czw Maj 22, 2008 23:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

create server? czy start single player game? umnie działa normalnie gmod 9 tez tak zrobiłem jak ci napisałem blad silnika powiadasz? nie wiem hmmm
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
ishide
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sty 2008
Skąd: wziąsc na piwo ?? XD



PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 15:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A ja mam taki problem co z nim zrobić ?

Kod:
MountFilesystem( 241 ) failed: SteamMountFilesystem(3244,241,0x1376fd64=,0x1376fc54) failed with error 5: No Steam Content servers are avaible.


Proszę o szybką odpowiedź.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 20:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

pirat/oryginał?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 21:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tłumaczę,to chyba będzie tak od momentu słów No Steam:

Tresć No Steam wykryła dostępne serwery,czy jakoś tak.
Aha,później gdyby co to sorry za ewentualną pomyłkę.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
RafucK
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 08 Cze 2008
Skąd: z przyszłości

Steam ID: (sc).com/id/RafucK

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 21:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tzn: Zje*any błąd nr 5: Servery No Steam są dostępne.

Chyba tak to po naszemu znaczy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Pawolo
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 23 Wrz 2007
Skąd: Lublin

Steam ID: Pawolo

PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 21:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

RafucK napisał:
Tzn: Zje*any błąd nr 5: Servery No Steam są dostępne.

Chyba tak to po naszemu znaczy.


Ktoś kto Cię uczył angielskiego powinien zawisnąć.


chodzi o to że "brak serwerów z zawartością steama" widocznie coś musisz pobrać a tego brak. Język

_________________
It's so much easier to see the world in black and white...
Gray? I don't know what to do with gray...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sob Cze 14, 2008 21:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

to znaczy,że ma dostępne TYLKO servery NoSteam.No,dzieki za pomoc w translacji.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Nie Cze 15, 2008 12:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie "tylko serwery NoSteam są dostępne" (ciekawe, skąd one by się miały wziąć w Steamie z oryginalnymi grami...), tylko żadne serwery Steama nie są u niego w gmodzie dostępne, o to chyba chodzi.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
ishide
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sty 2008
Skąd: wziąsc na piwo ?? XD



PostWysłany: Nie Cze 15, 2008 12:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To znaczy że co ? Mam ściągnąć jakieś inne czy jak ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Nie Cze 15, 2008 13:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wykasuj ClientRegistry.blob...

_________________
http://steamcommunity.com/id/FunkYoSelf/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Nie Cze 15, 2008 13:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

kubastr11 napisał:
to znaczy,że ma dostępne TYLKO servery NoSteam.No,dzieki za pomoc w translacji.

Wybacz, że zrujnuję twój świat, ale ten komunikat nie ma NIC wspólnego z NoSteamem.

Proponuję zacząć uczyć się angielskiego. To się bardzo, bardzo przydaje w życiu.

A jeśli jest to dla ciebie zajęcie zbyt ambitne, to przynajmniej z łaski swojej nie afiszuj się ze swoją daremną wiedzą.

To samo mam do powiedzenia RafucKowi...

ishide napisał:
To znaczy że co ? Mam ściągnąć jakieś inne czy jak ?

Raczej usunąć pliki konfiguracyjne konta (clientregistry.blob), ewentualnie poczekać, bo istnieje prawdopodobieństwo, że serwer-matka przechowujący dane o wszystkich pozostałych serwerach po prostu tymczasowo zdechł ^^.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
ishide
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sty 2008
Skąd: wziąsc na piwo ?? XD



PostWysłany: Nie Cze 15, 2008 15:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dobra teraz wchodzi do menu nowy problem :

Image

mogę wchodzić w zielone zaś w czerwone nie...
zrzut konsoli:

Image

w konsoli pisze to
Kod:
maxplayers set to 1
Heap: 256.00 Mb
Parsed 23 text messages
Couldn't find custom font file 'resource/HL2MP.ttf'
Hud element 'CHudHDRDemo' doesn't have an entry 'HudHDRDemo' in scripts/HudLayout.res
Hud element 'CHUDAutoAim' doesn't have an entry 'HUDAutoAim' in scripts/HudLayout.res
Hud element 'CHudCommentary' doesn't have an entry 'HudCommentary' in scripts/HudLayout.res
execing config.cfg
Can't use cheat cvar dsp_dist_max in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar dsp_dist_min in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar r_ambientfraction in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
1 CPU, Frequency: 2.2 Ghz,  Features: AuthenticAMD SSE SSE2 MMX 3DNow RDTSC CMOV FCMOV
GetAllManifestFiles:  Unable to load maplist.txt
execing valve.rc
CModelLoader::Map_IsValid:  No such map 'background01'
map load failed: background01 not found or invalid
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Nie Cze 15, 2008 16:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

WTF. Ja nie pamiętam żadnego zielonego i czerwonego.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
ishide
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sty 2008
Skąd: wziąsc na piwo ?? XD



PostWysłany: Nie Cze 15, 2008 18:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mixon ja to w programie graficznym dodałem żeby ułatwić sprawę o co mi chodzi czaisz ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
ishide
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sty 2008
Skąd: wziąsc na piwo ?? XD



PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 21:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To jak pomoże mi ktoś ?? PLZ jeśli po rozwiązaniu tego problemu nie będzie następnego nie będę was już więcej nękał o to Uśmiechnięty PLZ
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Pon Cze 16, 2008 21:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jakość kiepsko ci to edytowanie wyszło, bo ten obrazek to chyba jest 50x50.
Myślę, że gdybyś poczytał trochę tematów nt. problemów z tym problemem na tym forum, znalazłbyś rozwiązanie. Mam na myśli instalację Source SDK Base, CS:S i zmiana polecania -applaunch.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
ishide
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sty 2008
Skąd: wziąsc na piwo ?? XD



PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 07:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

zainstalowałem zmieniłem dziękuję... ale nadal nie mogę włączyć: single player, create server, gmod menager ( czy jakoś tak) PLZ pomóżcie
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 09:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ishide napisał:
Mixon ja to w programie graficznym dodałem żeby ułatwić sprawę o co mi chodzi czaisz ?

A, wybacz. Powiększenie obrazków czasem się przydaje.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)