Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Engine error Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
ishide
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sty 2008
Skąd: wziąsc na piwo ?? XD



PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 11:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

to co dać je jeszcze raz tym razem w full wymiarze ?? w jakim są ?

//edit

Image

a tu konsolka

Image

// zrobiłem z tego miniaturki z linkami do oryginałów, żeby forum było czytelniejsze - bLd.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
ishide
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sty 2008
Skąd: wziąsc na piwo ?? XD



PostWysłany: Pią Cze 20, 2008 14:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

to może łaskawie podacie linka do tych "innych" tematów o tym problemie na tym forum. Dziękuję
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Stefan
Stary Headcrab



Dołączył: 04 Cze 2007
Skąd: Ze Sparty

Steam ID: Stefan
Xfire: blade515
PostWysłany: Sob Cze 28, 2008 22:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Słyszałeś kiedyś o opcji Edytuj?

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Grzechu 12
Świeży Headcrab



Dołączył: 04 Cze 2008




PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 14:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Próbowałem już wszystkiego usuwanie css zmiana z 220 na 215 zamiana plików dll i nie działam mi w menu single player Smutny
mam ten sam problem z HL2: Wars jak wszystko podmienię to nie działa mi single Smutny mam oryginalnego steam mam hl2d
pomocy!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Arto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 28 Gru 2007


Steam ID: ArtoSforza
Xfire: arto013
PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 15:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Grzechu 12 napisał:
Próbowałem już wszystkiego usuwanie css zmiana z 220 na 215 zamiana plików dll i nie działam mi w menu single player Smutny
mam ten sam problem z HL2: Wars jak wszystko podmienię to nie działa mi single Smutny mam oryginalnego steam mam hl2d
pomocy!

Masz HL2DM, a masz HL2? Do HL2: Wars potrzebny jest Epizod 1 albo 2 ale raczej 1.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Grzechu 12
Świeży Headcrab



Dołączył: 04 Cze 2008




PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 16:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Bo ja mam HL2 i HL2D jest on oprócz orange box
czyli żeby zagrać w HL2: Wars muszę mieć Epizode pack Smutny
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Arto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 28 Gru 2007


Steam ID: ArtoSforza
Xfire: arto013
PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 16:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Grzechu 12 napisał:
Bo ja mam HL2 i HL2D jest on oprócz orange box
czyli żeby zagrać w HL2: Wars muszę mieć Epizode pack Smutny

Tak.
A co do Gmoda, jeśli próbujesz uruchomić wersję 9.0.4 to nie dasz rady bez CS:S.Jeśli 9.0.0 to usuwanie folderu CS:S powinno zadziałać
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
MuMiN995
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Lip 2008


Steam ID: mumin995r

PostWysłany: Sro Lip 23, 2008 16:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam dopiero zaczynam przygode z Gmod'em i mam taki problem kiedy chce wejsc na jakis server wywala mnie do windowsa i wyskakuje takie cos

Engine Error

Only 16 string tables allowed, can't create'ScriptEnforcer'

mam gmoda 10

czy moglby mi kto pomoc???

jeszcze jeden problem wrzucilem sobie phx2 i kiedy wlaczam jakas mapke i chce cos ustawic wywala do windowsa i nastepny

Engine Error

CModeILoader::FindModel: NULL name

o co chodzi pomocy !!!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Jurij
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 23 Cze 2008
Skąd: C:\users\JurijPietrowicz



PostWysłany: Sro Lip 23, 2008 19:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

W pierwszym ci nie pomogę.
W drugim problemie powiem krótko.
Skasuj PHX2 i zainstaluj PHX3 z svn.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
ishide
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sty 2008
Skąd: wziąsc na piwo ?? XD



PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 15:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

nadal nie mogę włączyć gmoda 9.0.4
a w konsoli doszukałem się czegoś:

maxplayers set to 1
Heap: 256.00 Mb
Parsed 23 text messages
Couldn't find custom font file 'resource/HL2MP.ttf'
Hud element 'CHudHDRDemo' doesn't have an entry 'HudHDRDemo' in scripts/HudLayout.res
Hud element 'CHUDAutoAim' doesn't have an entry 'HUDAutoAim' in scripts/HudLayout.res
Hud element 'CHudCommentary' doesn't have an entry 'HudCommentary' in scripts/HudLayout.res
execing config.cfg
Can't use cheat cvar dsp_dist_max in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar dsp_dist_min in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar r_ambientfraction in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
1 CPU, Frequency: 2.2 Ghz, Features: AuthenticAMD SSE SSE2 MMX 3DNow RDTSC CMOV FCMOV
GetAllManifestFiles: Unable to load maplist.txt
execing valve.rc
CModelLoader::Map_IsValid: No such map 'background01'
map load failed: background01 not found or invalid
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
ishide
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sty 2008
Skąd: wziąsc na piwo ?? XD



PostWysłany: Sob Sie 02, 2008 17:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

REF...
No pomóż ktoś...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Sob Sie 02, 2008 18:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ściągnij jeszcze raz.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Advisor
Stary Headcrab



Dołączył: 07 Cze 2007
Skąd: Wrocław

Steam ID: Jarek71
Xfire: CombineAdvisor
PostWysłany: Sob Sie 02, 2008 19:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Z konsolą wszystko ok, te błędy są niegrozne.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćMSN Messenger
ishide
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sty 2008
Skąd: wziąsc na piwo ?? XD



PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 13:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ok włączają mi sie wszystkie menu włączam single i klikam pierwszą mapę oto co wychodzi.
KLIK
Wiem jedno jeżeli włożę swojego client.dll to już d*** zimna, ani menu, ani znajomości komend w grze. Tak więc może ktoś "dać" mi swój plik client.dll ?

Cytat:
Słyszałeś kiedyś o opcji Edytuj?


a ty widziałeś w jakiej rużnicy czasowej są te dwa posty ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 13:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ishide napisał:

Cytat:
Słyszałeś kiedyś o opcji Edytuj?


a ty widziałeś w jakiej rużnicy czasowej są te dwa posty ?

A Ty widziałeś na jak stary post odpowiadasz Bardzo szczęśliwy?

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Antyobywatel
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 29 Lut 2008
Skąd: Warszawa

Steam ID: Antyobywatel

PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 13:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mixon napisał:
ishide napisał:

Cytat:
Słyszałeś kiedyś o opcji Edytuj?


a ty widziałeś w jakiej rużnicy czasowej są te dwa posty ?

A Ty widziałeś na jak stary post odpowiadasz Bardzo szczęśliwy?

poza tym opcja edytuj jest niezależna od czasu...lol
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
As_Czerwo
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 25 Lip 2007
Skąd: Wrocław

Steam ID: premcio
Xfire: premcio
PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 13:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Skoro już piszecie to che poruszyć jedną rzecz... czemu jak wbiłem na tą strone od razu wyświetliło mi 2 wirusy zakraplające? Bardzo szczęśliwy

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Arto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 28 Gru 2007


Steam ID: ArtoSforza
Xfire: arto013
PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 13:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ishide napisał:
Tak więc może ktoś "dać" mi swój plik client.dll ?

Pirat?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Advisor
Stary Headcrab



Dołączył: 07 Cze 2007
Skąd: Wrocław

Steam ID: Jarek71
Xfire: CombineAdvisor
PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 14:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ishide, przestań ciągle czarować o tym pliku .dll. Nie ma żadnego sensownego wyjaśnienia dlaczego potrzebujesz .dll kogoś innego. Ściągnij gmoda 9.0.4 jeszcze raz.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćMSN Messenger
Borsuk
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 23 Lip 2008
Skąd: wiedziałeś?

Steam ID: Borsuk

PostWysłany: Sro Sie 27, 2008 14:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

mam taki problem podłączając sie do serwera wyskakuje mi taki komunikat
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)