Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Engine error Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Sro Sie 27, 2008 14:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Triple posty to ZUO. Spróbuj połączyć się za pomocą Steamowej przeglądarki.

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Borsuk
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 23 Lip 2008
Skąd: wiedziałeś?

Steam ID: Borsuk

PostWysłany: Pią Sie 29, 2008 14:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

wie ktokolwiek na czym polega moj problem ???? strone wczesniej
powtorze. jak sie podczepiam do serwa (jakiegokolwiek) to mi pisze your steam account doesn't own this game. please connect from the correct account (cos w tym stylu )
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
RafucK
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 08 Cze 2008
Skąd: z przyszłości

Steam ID: (sc).com/id/RafucK

PostWysłany: Pią Sie 29, 2008 14:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To znaczy tyle co "na twoim koncie nie ma tej gry, zaloguj się na tym koncie gdzie ta gra jest" powiedział bym że pirat ale przecież 9 jest za free.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Borsuk
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 23 Lip 2008
Skąd: wiedziałeś?

Steam ID: Borsuk

PostWysłany: Nie Sie 31, 2008 20:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

to co mam zrobic zeby sie tego pozbyc ?????
reinstalowalem i sie powtarza

_________________
Image VIVA LA CRAB!!!111rejdz

Ostatnio zmieniony przez Borsuk dnia Nie Sie 31, 2008 21:27, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Calom
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 05 Sty 2008
Skąd: Koszalin

Steam ID: calom666
Xfire: calom666
PostWysłany: Nie Sie 31, 2008 21:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Borsuk94 napisał:
to co mam zrobic zeby sie tego pozbyc ?????


Hmm reinstalacja ? Ja bym tak zrobił .
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
szymczakz
Świeży Headcrab



Dołączył: 16 Sie 2008
Skąd: wiesz że jestem noobem?



PostWysłany: Pon Wrz 22, 2008 09:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A ja mam problem z teksturami Super Mario Galaxy. Wyskakuje po prostu Engine Error i tyle ;\
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Dumb4ss
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Sty 2008
Skąd: Gdańsk


Xfire: fokker1337
PostWysłany: Pon Wrz 22, 2008 23:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

?
Co ma mario do Gmoda?

_________________
Image

SzasZ napisał:
kolejny zadowolony klient (ja). polecam mixona wysyła świetne odbyty ;].
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 17:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dumb4ss napisał:
?
Co ma mario do Gmoda?

Oj tam, jakiegoś moda zainstalował... chyba. Bo informacji to on dał jak na lekarstwo :<

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Borsuk
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 23 Lip 2008
Skąd: wiedziałeś?

Steam ID: Borsuk

PostWysłany: Pią Lis 07, 2008 19:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Co to znaczy? :
"Invalid steam user ID ticket" cos takiego sie robi jak mnie wywala z gry.

_________________
Image VIVA LA CRAB!!!111rejdz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Antyobywatel
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 29 Lut 2008
Skąd: Warszawa

Steam ID: Antyobywatel

PostWysłany: Pią Lis 07, 2008 20:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Borsuk94 napisał:
Co to znaczy? :
"Invalid steam user ID ticket"

Nieprawidłowy bilet ID użytkownika steam.
Co nie zmienia faktu że nie rozumiem co to znaczy. xD

_________________
"Jestem trupem, ale jeszcze żyjem."
Nie jestem już członkiem (kutasem) ROMBu. Teraz [cenzura] jako wolny strzelec.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Dumb4ss
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Sty 2008
Skąd: Gdańsk


Xfire: fokker1337
PostWysłany: Sob Lis 08, 2008 13:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zdaza sie.
Czasem wystarczy restart Steama.
Jak nie pomaga, trzeba usunąc plik clientregistry.blob, który zapomniałem gdzie jest...

_________________
Image

SzasZ napisał:
kolejny zadowolony klient (ja). polecam mixona wysyła świetne odbyty ;].
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Borsuk
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 23 Lip 2008
Skąd: wiedziałeś?

Steam ID: Borsuk

PostWysłany: Sob Lis 08, 2008 16:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

wystarczył restart. dzieki

_________________
Image VIVA LA CRAB!!!111rejdz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mastah93
Świeży Headcrab



Dołączył: 12 Lut 2009




PostWysłany: Pon Kwi 20, 2009 17:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja mam problem, zainstalowałem Gmod'a odpalam go wczytuje sie glowne okno i bach czarny ekran nic nie mozna robic. Rka jak by komp zlapal zawieche ;(
Mam orginal.

_________________
Zapraszam na:
http://mastah93.blogspot.com
Nowa strona o modzie do HL2.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Nie Lis 21, 2010 10:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jest jakis sposob na odpalenie gmoda 9? Wklejalem juz pliki client.dll i server.dll z source base i zmienialem wartosc z 220 na 215 i jedynie co udalo mi sie osiagnac to uruchomienie menu. Nie dzialaja mi przyciski start single player i create server. Da sie jeszcze cos z tym gmodem zrobic zeby odpalil?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Tuniek
Świeży Headcrab



Dołączył: 12 Sie 2008
Skąd: z domu



PostWysłany: Wto Kwi 19, 2011 21:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam. Mam problem z Gmodem 10. Gdy gra się załaduje widzę tylko czarny ekran, a jak macham myszką to słyszę dźwięki przycisków. Wie ktoś czym to jest spowodowane?
Mam oryginalnego Gmoda, oraz HL 2: Episode Two

_________________
MR. T
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
imzdx
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Kwi 2011




PostWysłany: Czw Kwi 21, 2011 18:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Uśmiechnięty


Ostatnio zmieniony przez imzdx dnia Pią Lip 26, 2013 00:00, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Czw Kwi 21, 2011 18:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

HL2 DM i Lost Coast nie wystarczą do odpalenia GM-a najwyraźniej. Zakup Orange Boxa czy coś i problem z głowy.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
imzdx
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Kwi 2011




PostWysłany: Czw Kwi 21, 2011 18:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Oczko


Ostatnio zmieniony przez imzdx dnia Pią Lip 26, 2013 00:00, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Czw Kwi 21, 2011 19:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Właśnie próbuję Ci uświadomić, że takowa najwyraźniej nie istnieje...

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Tuniek
Świeży Headcrab



Dołączył: 12 Sie 2008
Skąd: z domu



PostWysłany: Czw Maj 05, 2011 13:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy ktoś, może coś poradzić na mój problem?

_________________
MR. T
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)