Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Dziwny problem z you tube player w gmodzie. Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 13:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam!

Razem z kolega postanowilimsy do gmoda wgrac you tube player v.1. No i dobra wlaczamy jakis filmik i problem w tym ze on wszystko normalnie widzi filmik slyszy glos z filmu itp. a mi nic nie dziala tylko mam pokazany pasek i nie ma filmu.

W czym lezy problem? Mam adobe flash player jak cos.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 13:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

1. Wyszła wersja 2.0
2. Wersja 2.0 jest sprzed prawie 2 lat, jak stara jest wersja 1.0?
3. Jakim cudem uruchomiłeś GModa? Chyba że już patch wyszedł.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 13:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kriss napisał:
1. Wyszła wersja 2.0
2. Wersja 2.0 jest sprzed prawie 2 lat, jak stara jest wersja 1.0?
3. Jakim cudem uruchomiłeś GModa? Chyba że już patch wyszedł.


1. wersja 2.0 obu nam nie dziala
3. z kolega gram na piracie ale ja mam oryginalego gmoda.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 13:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

I masz rozwiązanie, pirat nie jest tak zniszczony updatami że na nim działają addony sprzed prawie 2 lat, zresztą, co to za nawyk ściągania najstarszych addonów Zdziwiony?

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 14:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kriss napisał:
I masz rozwiązanie, pirat nie jest tak zniszczony updatami że na nim działają addony sprzed prawie 2 lat, zresztą, co to za nawyk ściągania najstarszych addonów Zdziwiony?


Ale nam obu nie dziala wersja 2.0 dziala tylko wersja 1.0 ale tylko mojemu koledze.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 14:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

2.0 działało pod nowszą wersję niż twój kolega pirat ma i starsza niż ty.
1.0 Działa pod wersje gmoda twojego kolegi pirata.
Proste.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 16:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dobra problem naprawiony. Wystarczylo tylko pobrac starsza wersje adobe flash player dedykowany przegladarce internet explorer.

A no i mam jeszcze 1 pytanie. Czy filmy ogladane przez to zawsze musza sie scinac?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)