Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Gmod i błąd Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
tomcio64111
Świeży Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 17 Cze 2011




PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 22:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gdy klikam w ikonkę podpisaną hl2 wyskakuje mi błąd w którym na dole są 2 przyciski (Wyślij raport o błędach) (Nie wysyłaj)
Gdy klikam "Nie wysyłaj" błąd zamyka się i koniec...
Da się coś z tym zrobić?

_________________
tomcio64111
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
ArtiKox :D
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 19 Paź 2010
Skąd: skątowni

Steam ID: artikox

PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 22:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Albo mi się wydaje, albo wyczuwam pirata. Podaj link do konta steam.

Jeżeli takowe posiadasz to problemu nie ma - uruchom przez steama.

_________________
Image

Sorcerer napisał:
Jak można zhackować GG?

Joz napisał:
Wystarczy mieć hasło do konta
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
tomcio64111
Świeży Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 17 Cze 2011




PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 22:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No pirat, steama nie posiadam bo zablokowali(nie wiem za co)
Nie da się coś z tym zrobić?
Mam Gmoda 10...

_________________
tomcio64111
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Konrad Elite
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 08 Cze 2009
Skąd: Phobos

Steam ID: kondzio95
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie za jego pomocą kontroluje Elektryka!
PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 22:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

tomcio64111 napisał:
No pirat

Bye Bye my foe

_________________
Image
Yay!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
tomcio64111
Świeży Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 17 Cze 2011




PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 22:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czyli się nic nie da zrobić?
Bo czytałem że na NS działa...

_________________
tomcio64111
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Konrad Elite
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 08 Cze 2009
Skąd: Phobos

Steam ID: kondzio95
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie za jego pomocą kontroluje Elektryka!
PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 23:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Luise napisał:
całkowicie zakazane jest szeroko pojęta dyskusja dotycząca pirackich wersji gier, w tym także wszelkich problemów związanych z ich działaniem.

Bye Bye. Leave. Leave this place. NOW!!!

_________________
Image
Yay!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)