Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Jaki prosty program do edycji map portal 2? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Pon Sie 15, 2011 17:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No właśnie jaki? Najlepiej cos podobnego do Worldcrafta do csa tylko bardziej rozbudowane (ale nie trudniejsze w uzyciu). Tylko mi nie mowcie ze VHE bo to jest dosc toporne narzedzie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Pon Sie 15, 2011 18:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niestety VHE to jedyne dostępne narzędzie do tego.

Chociaż niby można robić geometrię w google sketchup.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
Retosik
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Gru 2010




PostWysłany: Pon Sie 15, 2011 18:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Co ty chciałeś, po co mają dawać kilka narzędzi do map. Worldcraft to taka starsza wersja VHE, tylko po prostu VHE jest bardziej zabugowane, wcale nie toporne.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
czolko
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Lis 2009




PostWysłany: Pon Sie 15, 2011 19:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

niestety, Tylko Hammer Ci zostaje...


BTW: Jeszcze możesz wymodelować całą mapę w np.Blenderze i wstawić jako prop static.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Pon Sie 15, 2011 19:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

czolko napisał:
BTW: Jeszcze możesz wymodelować całą mapę w np.Blenderze i wstawić jako prop static.

Przy tylu poly source się zeisra D:

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
czolko
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Lis 2009




PostWysłany: Pon Sie 15, 2011 19:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

jak na początkującego mapera, to by same pudełka robił, więc dużo poly nie zejdzie
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Wto Sie 16, 2011 14:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No to szkoda, trzeba bedzie sie nauczyc mappingu w VHE. Temat mozna zamknac.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)