Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem z grafiką w HL 2 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
pietka33
Świeży Headcrab



Dołączył: 04 Wrz 2011




PostWysłany: Pon Wrz 05, 2011 10:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam.

Mam problem ze zmianą rozdzielczości w HL2. Wiem że był już o tym temat ale po zastosowaniu się do rad z tego tematu komputer mi się zawiesza, a po restarcie wszystko jest po staremu.
Gdzieś przeczytałem (może nawet tutaj) żeby spróbować usunąć wpisy do rejestru i tu pojawia się moje pytanie.
Czy mogę po prostu usunąć wszystkie wpisy HL czy muszę usunąć jakiś jeden konkretny - jeśli tak to jaki?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Pon Wrz 05, 2011 11:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pamiętam, że miałem takie coś na piracie. Zmieniasz rozdziałkę w menu czy jak już odpalisz grę?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
pietka33
Świeży Headcrab



Dołączył: 04 Wrz 2011




PostWysłany: Pon Wrz 05, 2011 15:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

w grze
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Pon Wrz 05, 2011 16:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

-w <szerokość> -h <wysokość> do komend startowych gry.
Gra oczywiście oryginał?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
pietka33
Świeży Headcrab



Dołączył: 04 Wrz 2011




PostWysłany: Pon Wrz 05, 2011 16:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

płyta oryginalna (z tym że nie moja i już ją oddałem więc nie mogę przeinstalować), a gdzie się te komendy startowe wpisuje?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Pon Wrz 05, 2011 17:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Aha, to w takim razie panu dziękujemy, chyba pan pominął STEAMa Oczko Od razu dopowiadam, że nawet gdyby pożyczył płytę z passami do Steama, to mógłby HL2 pobrać na nowo.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Pon Wrz 05, 2011 17:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

W steamie- Prawy na grę: http://freeware.info.pl -> właściwości-> parametry startowe (i dajesz do okienka)
A na piracie to w skrót dajesz prawy i właściwości, tam dopisujesz do pola "element docelowy"
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
pietka33
Świeży Headcrab



Dołączył: 04 Wrz 2011




PostWysłany: Pon Wrz 05, 2011 18:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dzięki za pomoc
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)