Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Wyciśnij więcej z Half-Life Source z Modem HL:S UD! Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
czolko
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Lis 2009




PostWysłany: Pią Mar 16, 2012 23:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Od dawna mało się rozmawia na temat Half-life Source, ponieważ jest to HL1 tylko na Source. Grafika mimo jak na rok wydania nic się nie zmieniła ale....

Otóż przychodzę z pomocą tym którzy jeszcze mają HL1 w wersji Source a mianowicie
znalazłem mod Half-Life Source: Ultimate Definition który odmieni grafikę na godną XXI wieku (przynajmniej na rok 2005)

Wszystko wyjaśni mojego autorstwa gameplay.

http://www.youtube.com/watch?v=EvGCMD0GvfI

A jest tego wiele więcej.

Zachęcam do pobrania tego moda, bo daje dużą przyjemność grania z odświeżoną grafiką.


+Dość dobrej jakości tekstury
+Nowe dźwięki i muzyka
+Nowe modele

-Nadal pustki w kwadratowych pomieszczeniach
-Niektóre tekstury nie zmienione

Ocena. Daję 7/10. Czekam na wasze opinie o modyfikacji!
PS.(Mogę wrzucić linki bez adf.ly)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Sob Mar 17, 2012 00:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Muzyczka z Wall-E. I lol'd.

A mod z tego co widzę - bez szału.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Nie Mar 18, 2012 12:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzięki Uśmiechnięty
Znalazłem tego moda kilka miesięcy temu, ale był jeszcze w fazie produkcji.
Do Black Mesa mu brakuje, ale lepsze to, niż nic. Przydało by się wreszcie przejść do końca tego Half-Life Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
matcheo
Świeży Headcrab



Dołączył: 30 Mar 2012




PostWysłany: Pią Mar 30, 2012 16:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam mam pytanie, jak wgrać tego moda?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
czolko
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Lis 2009




PostWysłany: Pią Mar 30, 2012 17:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

@Up

Zamieniasz wszystkie pliki w głównym folderze gry chyba

X:\Program Files\steam\steamapps\nick_steam\
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Pią Mar 30, 2012 17:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A do Source Mods nie ruszy?

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
matcheo
Świeży Headcrab



Dołączył: 30 Mar 2012




PostWysłany: Pią Mar 30, 2012 19:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

a do tego moda musi być zainstalowany half-life 2 czy tylko jedynka?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
czolko
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Lis 2009




PostWysłany: Pią Mar 30, 2012 19:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

matcheo napisał:
a do tego moda musi być zainstalowany half-life 2 czy tylko jedynka?


Half-Life Source

Kriss napisał:
A do Source Mods nie ruszy?


nie, bo to podmianka plików
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
alfi
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: Śląsk



PostWysłany: Nie Kwi 01, 2012 11:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Można prosić jakieś aktywne linki do moda?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
matcheo
Świeży Headcrab



Dołączył: 30 Mar 2012




PostWysłany: Pon Kwi 02, 2012 16:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wszystko działa Uśmiechnięty Tylko jest jeden problem, w kompleksie Lambda pod koniec teleportuje się do Xen, ale przed tym trzeba wziąć taki jakby plecak pomagający w skokach, tylko że nie można go wziąć...ech
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Pon Kwi 02, 2012 16:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

matcheo napisał:
Wszystko działa Uśmiechnięty Tylko jest jeden problem, w kompleksie Lambda pod koniec teleportuje się do Xen, ale przed tym trzeba wziąć taki jakby plecak pomagający w skokach, tylko że nie można go wziąć...ech

http://www.forum.headcrab.pl/viewtopic.php?t=4834 Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
alfi
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: Śląsk



PostWysłany: Nie Kwi 15, 2012 17:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Można prosić o aktywne linki?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Nie Kwi 15, 2012 18:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mod:
http://minus.com/mLDRG0mnV/
Patch finalny:
http://minus.com/mbbMxrmm63/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
alfi
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: Śląsk



PostWysłany: Nie Kwi 15, 2012 18:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Podziękował

O kurde jaki wolny serwer tylko 36KB/s
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 10:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jest jakiś zestaw tektur wyższej rozdzielczości dla zwykłego HL? Bo pograł bym sobie ale kłuje mnie w oczy rozmycie tych standardowych tekstur.

_________________
http://steamcommunity.com/id/FunkYoSelf/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 10:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Włącz Software jeśli rozmycie Ci przeszkadza Bardzo szczęśliwy

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
EdwardCrab61
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 03 Lip 2011
Skąd: Tychy

Steam ID: Manonime

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 13:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

W ogóle ja się dziwię tym co kupili HL Source. Nie lepiej kupić HL1 i mieć mody i dodatki przy okazji?

@Kriss lepsze rozmycie niż kwadraciki.

_________________
UMRZYJ
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
alfi
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: Śląsk



PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 15:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kwadraciki mają swój urok Oczko
Pamiętam czasy NFS/HL w kwadracikach na P200MMX Uśmiechnięty
To były czasy Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
EdwardCrab61
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 03 Lip 2011
Skąd: Tychy

Steam ID: Manonime

PostWysłany: Sob Cze 02, 2012 17:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tylko, że kwadraciki powodują dziwną mgłę kwadratów na ekranie czasem, a to nie wygląda ładnie. Trochę widać ten efekt w HL Uplink.

_________________
UMRZYJ
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
jano900
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 09 Wrz 2012




PostWysłany: Sob Paź 27, 2012 18:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dziękuję wam za linki bo szukałem a wszystkie wygasłe albo zepsute. Ale mi tam zwykła grafa nie przeszkadza. Po pierwsze gra tak super że się na to nie patrzy a po drugie ma swój urok.

I przepraszam za odkop.

_________________
Mimo, iż mówią, że jestem szalony ja kroczę dalej, gdyż tyś mym pomocnikiem, moją siłą i moim zbawicielem.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)