Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem z Cry Of Fear Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
zyjkolorowo
Świeży Headcrab



Dołączył: 05 Kwi 2012




PostWysłany: Czw Kwi 05, 2012 16:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witajcie, jestem tu nowy i zwracam się do was o pomoc. Otóż niedawno w internecie znalazłem CoF i postanowiłem pograć z kumpel w co-op. Ale przejdźmy do rzeczy.
Podczas gry mam mało fps`ów 14-15. Wiecie może jak mi pomóc ? :/ Mój sprzęt :
CPU : AMD Athlon 64 X2 4600+
GPU : ASUS x1950 Series
RAM : 1GB DDR2

Dodam, że w HL 1 mam 280-400 fps.

Zdjęcie z gry : http://imageshack.us/f/521/beztytuulit.jpg/ (akurat 27 było przy robieniu ss, ale podczas gry mam ciągle +/- 15 )
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Czw Kwi 05, 2012 17:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Na tym sprzęcie, w tym modzie który nawet mój sprzęt potrafi zarżnąć (a między moim a twoim jest przepaść technologiczna) to ja się nie dziwie że masz aż tak słabe wyniki.
Wniosek jest prosty, złom do wymiany.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zyjkolorowo
Świeży Headcrab



Dołączył: 05 Kwi 2012




PostWysłany: Czw Kwi 05, 2012 17:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wiem, wymienam na ten http://www.morele.net/inventory/info/sE7nwq/ ; )

No ale aż tak ? Gry takie jak Fifa 11, Far Cry, Serious Sam 2, NFS Pro Street mi chodzą a to nie ? Jest na pewno rozwiązanie ; )
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Czw Kwi 05, 2012 17:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak, zmiana sprzętu.
Mimo tego że mod "świetnie wygląda i ma świetną optymalizację" to w coopie wszystko szlag trafia, jest ciemno, brzydko i właśnie ilość FPSów jaką silnik jest zdolny wyświetlić.
Dla zdrowia psychicznego, odpuść sobie ten twór jeśli nie masz zamiaru zmieniać sprzętu.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zyjkolorowo
Świeży Headcrab



Dołączył: 05 Kwi 2012




PostWysłany: Czw Kwi 05, 2012 20:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Prosiłem o pomoc a nie o odradzanie, gry nie odpuszczę i znajdę sposób Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
paladyn300
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lis 2010




PostWysłany: Pią Kwi 06, 2012 09:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mozesz sprobowac obnizyc jakosc grafiki. Chyba w tym modzie sa normalnie w opcjach gry wiec nie bedziesz musial grzebac w configu.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zyjkolorowo
Świeży Headcrab



Dołączył: 05 Kwi 2012




PostWysłany: Pią Kwi 06, 2012 11:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam teraz inny problem. W trybie co-op okazało się, że na najwyższej rozdzielczości mam 40-120 fps, do grania da rade. Ale jak na poprzednim ss widać, że są takie kropki. Jak się tego pozbyć ? Np. tutaj http://www.youtube.com/watch?v=Pb0AMF29jwQ nie ma takich kropek, a obraz jest wgl. ciemniejszy.

Jeżeli ktoś ma tą grę i mu dobrze chodzi, to można prosić o wstawienie config`a ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Saimon.
Świeży Headcrab



Dołączył: 01 Lis 2012




PostWysłany: Czw Lis 01, 2012 17:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

zyjkolorowo napisał:
Witajcie, jestem tu nowy i zwracam się do was o pomoc. Otóż niedawno w internecie znalazłem CoF i postanowiłem pograć z kumpel w co-op. Ale przejdźmy do rzeczy.
Podczas gry mam mało fps`ów 14-15. Wiecie może jak mi pomóc ? :/ Mój sprzęt :
CPU : AMD Athlon 64 X2 4600+
GPU : ASUS x1950 Series
RAM : 1GB DDR2

Dodam, że w HL 1 mam 280-400 fps.

Zdjęcie z gry : http://imageshack.us/f/521/beztytuulit.jpg/ (akurat 27 było przy robieniu ss, ale podczas gry mam ciągle +/- 15 )




Moge z tobą pyknąc w Co OP ? [Mam Mikro]

_________________
Cry Of Fear !



Szukam Osoby na multi [Co-Op]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)