|
|
 |
|
Strona główna | FAQ | Szukaj
| Użytkownicy |
Grupy
| Rejestracja
| Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
| Zaloguj
Autor |
Wiadomość |
Pio64
Świeży Headcrab
Steam ID: Pio064
|
Witam. Ściągnąłem niedawno TF2, CSS i gmoda z mojego konta na steamie i okazało się, że gry nie działają. Zdziwiłem się, gdy ściągnęły się jakoś podejrzanie szybko (np. gdy ściągałem gmoda od razu miałem już połowę ściągniętego, mimo tego, że na tym komputerze nigdy nie była ta gra instalowana). Gdy uruchamiam, którąś z wymienionych gier pojawia się komunikat "przygotowanie do uruchomienia", a na moim profilu jestem na chwilę w grze, jednak za moment okno znika, a ja jestem znowu online. Tak jest z tymi wszystkimi grami, a sprawdzanie spójności plików nic nie dało, tak samo jak reinstalacja steama. Macie może jakieś pomysły?
PS wątpię, żeby defragmentacja plików tych gier coś dała |
 |
Elektryk
Headcrab pod napięciem

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
|
Gry na Source współdzielą pliki dlatego jeśli najpierw ściągnąłeś jedną grę to druga może ci się zacząć sćiągać od połowy gdyż druga połowa została ściągnięta razez z pierwszą grą.
Co do błędu to upewnij się czy masz zainstalowane sterowniki do karty graficznej. |
_________________ Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis |
|
    |
 |
Pio64
Świeży Headcrab
|
Co do tych plików to nie pomyślałem o tym. A sterowniki mam zainstalowane, bo inne gry (te nie steamowe) działają mi bez problemu. Dodam też, że na innym komputerze działały mi wszystkie gry z mojego konta, a ten komputer kupiłem od kolegi i on też miał taki sam problem z TF2. Ale na przykład z Left 4 Dead nie miał żadnych problemów, więc to trochę dziwna sprawa. |
 |
AwM
Fast headcrab
Steam ID: awm591
Xfire: awm505
|
No cóż, wypadałoby sprawdzić czy zapora nie blokuje plików exe gry. Poza tym instalacja najnowszych sterowników do karty graficznej, DirectX. |
|
|
    |
 |
Pio64
Świeży Headcrab
|
Ściągnąłem nowe sterowniki do karty graficznej i podziałało. Dzięki! |
 |
|
Forum działa na skrypcie phpBB
© 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
|
|
|
 |
|
 |
|