Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Modyfikacja Syngery Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
SourishPL
Świeży Headcrab



Dołączył: 19 Mar 2012




PostWysłany: Pon Gru 31, 2012 22:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zainstalowałem sobie modyfikację o nazwie Syngery
wszystko ładnie grałem na tej modyfikacji od 2dni
a teraz mnie nagle wyrzuca z każdego serwera i mam taką informację

http://i47.tinypic.com/fbwegh.png

podkreślam że nic nie mieszałem w ustawieniach
więc za przeproszeniem aby coś z "dupy" się samo zrobiło
jest trochę dziwne...


Czy ktoś miał kiedyś podobny problem?


Pozdrawiam

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Pred96
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Mar 2011
Skąd: City 17

Steam ID: Pred96

PostWysłany: Wto Sty 01, 2013 00:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1817-RTSK-8917


Minuta szukania na Google.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
SourishPL
Świeży Headcrab



Dołączył: 19 Mar 2012




PostWysłany: Wto Sty 01, 2013 00:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wujek google pomaga ?
to mi akurat nie pomogło...

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Pred96
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 18 Mar 2011
Skąd: City 17

Steam ID: Pred96

PostWysłany: Wto Sty 01, 2013 01:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

SourishPL napisał:
Wujek google pomaga ?
to mi akurat nie pomogło...


A masz oryginał HL2? (czy czegoś tam co Synergy wymaga)

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
SourishPL
Świeży Headcrab



Dołączył: 19 Mar 2012




PostWysłany: Wto Sty 01, 2013 01:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

tak mam oryginał
tak mam zainstalowany SDK base

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
G_max_PL
Świeży Headcrab



Dołączył: 03 Sty 2011


Steam ID: G_max_PL4450

PostWysłany: Wto Sty 01, 2013 14:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Znam na to fixa.Miałem kiedyś dosłownie to samo.

Usuwasz prawie wszystkie foldery steam.Zostawiasz steam apps i steam.exe.

Właczasz steam.exe a dalej sie aktualizuje.Zaś tylko włacza sie normalnie,właczasze synergy i wchodzisz na server i grasz.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Wto Sty 01, 2013 14:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

G_max_PL napisał:
Znam na to fixa.Miałem kiedyś dosłownie to samo.

Usuwasz prawie wszystkie foldery steam.Zostawiasz steam apps i steam.exe.

Właczasz steam.exe a dalej sie aktualizuje.Zaś tylko włacza sie normalnie,właczasze synergy i wchodzisz na server i grasz.

Wystarczy wywalić pliki .blob w takim razie...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
SourishPL
Świeży Headcrab



Dołączył: 19 Mar 2012




PostWysłany: Wto Sty 08, 2013 19:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pomógł re-install

dziękuje ślicznie i do zamknięcia

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)