Autor |
Wiadomość |
Woozie
Apple Headcrab

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
|
Witam,
Mam problem dotyczący mojego konta Steam. Od chwili aktywacji mojej kopii Euro Truck Simulatora 2 otrzymuję e-maile o następującej treści:
"Dear Steam User,
This is an automated message generated by Steam account administration. It is being sent in response to a query made by a Steam user to discover all account names associated with this email address.
Steam account name: kubastr11
You can use the above account name to log in to Steam. If you can't remember your password, click on the "Retrieve lost account" button on the Steam login screen.
The Steam Support Team
http://www.steampowered.com"
Wyczytałem, że wiadomość o tej treści jest wysyłana po powtórnej próbie aktywacji już aktywowanego klucza. Uważam, że sprzedawca na Allegro (klucze były tanie ;x) sprzedawał jeden i ten sam klucz do tej gry, a teraz kilkanaście osób próbuje aktywować klucz na Steamie. Pytanie: co robić? Pisać do Steam Supportu i wyjaśniać sprawę? Zlać wszystko? Mam nadzieję, że nie zablokują mi konta ;d
Oj, człowiek chciwy, to teraz cierpi... |
_________________ おはようございます、ジェイコブです! |
|
   |
 |
Elektryk
Headcrab pod napięciem

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
|
|
    |
 |
Woozie
Apple Headcrab

|
No ale co im powiem, że kupiłem grę na Allegro? Przecież kupno na portalu aukcyjnym jest zakazane... Jedyne, co może to wytłumaczyć, to giveawaye. Albo wyciek klucza. |
|
   |
 |
Elektryk
Headcrab pod napięciem

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
|
|
    |
 |
Woozie
Apple Headcrab

|
http://puu.sh/1QOzR
"[...] or attempting to register a CD Key which has been published on the internet."
No nie wiem ;x |
|
   |
 |
SamFiniszer
Świeży Headcrab
|
Z ciekawości... Za ile tego keya kupiłeś ? Możesz również powiedzieć, że klucz dostałeś od znajomego bądź wygrałeś na giveawayu typu steamgifts... Żeby im przydzielić cd keya do konta, potrzebują skanu CD KEYa, bądź kartki z CD KEYem z nickiem napisanym, a w dalszej części potrzebują paragonu. Skąd wiem - sam mam taki problem, iż kupiłem PUDEŁKOWĄ wersje, nową w folii z wykorzystanym cd keyem. |
|
|
  |
 |
Woozie
Apple Headcrab

|
Kupiłem za osiemnaście złotych. Dodatkowo w internetach doczytałem, że co najwyżej zniknie mi gra i może odpocznę przez tydzień od Steama. D; |
|
   |
 |
|