Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Gry same się minimalizują. Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
xasoor
Świeży Headcrab



Dołączył: 31 Sty 2013




PostWysłany: Sro Lut 20, 2013 16:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

Ok wszedłem na tą strone i włączam szukaj :
Please try again at a later time. Sorry for the inconvenience.

Pod spodem są : DODATKOWE OPROGRAMOWANIE I STEROWNIKI.

Więc mamspróbować później wyszukać czy z tych dodatkowych? Jeżeli z tych dodatkowych powiecie jakie? Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Max
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 22 Lip 2009


Steam ID: sc.com/id/vencite

PostWysłany: Sro Lut 20, 2013 17:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cytat:
Please try again at a later time. Sorry for the inconvenience.


Czyli według mnie powinieneś poszukać nowych gwiazd we wszechświecie, bo to polecenie jest chyba za trudne dla ciebie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Death.Korp
Świeży Headcrab



Dołączył: 02 Lut 2011
Skąd: z probówki.

Steam ID: 76561198001562054

PostWysłany: Sro Lut 20, 2013 17:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Max napisał:
Cytat:
Please try again at a later time. Sorry for the inconvenience.


Czyli według mnie powinieneś poszukać nowych gwiazd we wszechświecie, bo to polecenie jest chyba za trudne dla ciebie.


Może Ty byś poszukał zamiast pisać durnoty?

Spróbuj przelecieć kompa programem CCleaner.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
xasoor
Świeży Headcrab



Dołączył: 31 Sty 2013




PostWysłany: Sro Lut 20, 2013 20:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wyczyściłem CCleaner'em i ciągle to samo. Gry się ciągle minimalizują ( po jakimś czasie ).
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Death.Korp
Świeży Headcrab



Dołączył: 02 Lut 2011
Skąd: z probówki.

Steam ID: 76561198001562054

PostWysłany: Sro Lut 20, 2013 22:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może spróbuj zrobić defragmentację? Np. Defragglerem.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Sro Lut 20, 2013 22:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To raczej nie pomoże, błąd wygląda na wadliwe oprogramowanie. Odpaliłeś te sterowniki do karty graficznej?

Poza nimi możesz też przeskanować dysk jakimś dobrym antywirusem. Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
xasoor
Świeży Headcrab



Dołączył: 31 Sty 2013




PostWysłany: Sob Lut 23, 2013 17:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pisze mi, że sterowniki karty graficznej są aktualne Uśmiechnięty. Snakuje teraz kompa antywirusem Dr. Web Cureit. Czy to dobry antywirus? Polecicie jakiegos?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Sob Lut 23, 2013 21:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Na darmowych się nie znam, a wątpię, że interesują Cię płatne.

Pomyślałem, że jeszcze dobrym pomysłem byłaby reinstalacja DirectX`a.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
xasoor
Świeży Headcrab



Dołączył: 31 Sty 2013




PostWysłany: Pon Lut 25, 2013 10:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sion a mógłbyś powiedzieć jak zrobić reinstalacje DirectX'a? Szukałem troche na necie i nie znalazłem jak zrobic reinstalacje. Smutny
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ameno
Klon Headcraba



Dołączył: 25 Maj 2007
Skąd: Z polany


Xfire: D:
PostWysłany: Pon Lut 25, 2013 10:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tu masz instalke Directx - http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=35

Ale szczerze powiedziawszy to Ci wiele nie pomoże raczej.
Polecam Ci pobrać program "ComboFix" i nim przeczyścić kompa (Usuwa skutecznie zbędne śmieci)

Tu masz link - http://combofix.com.pl/combofix/

Ps. Nie biorę odpowiedzialności za ewentualne szkody wyrządzone przez program ComboFix. (Autorzy także ostrzegają że nie biorą odpowiedzialności za jakieś szkody D: )

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
xasoor
Świeży Headcrab



Dołączył: 31 Sty 2013




PostWysłany: Wto Lut 26, 2013 11:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Poczytałem troche na temat tego programu ComboFix i wolę nie ryzykować.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Wto Lut 26, 2013 11:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A skąd wiesz, że na pewno masz dobrą klawiaturę? Sprawdzałeś jak działa z inną?

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
xasoor
Świeży Headcrab



Dołączył: 31 Sty 2013




PostWysłany: Wto Lut 26, 2013 14:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wczoraj albo przedwczoraj zepsuła mi sie klawiatura. Kupiłem nową i ciągle tak samo, więc to nie jest wina klawiatury Uśmiechnięty.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)