Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Griffin
Świeży Headcrab



Dołączył: 25 Maj 2013




PostWysłany: Sob Maj 25, 2013 21:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam, mam problem i to dosyć spory...

Więc tak jak włączam grę (HL:EP 2) to wszystko jest ok, ale jak włączam jakąś misję to się zaczyna...

Każdy element jaki ma cień, to ma ten cień ale on jest kwadratowy i całkowicie czarny Beczący Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ameno
Klon Headcraba



Dołączył: 25 Maj 2007
Skąd: Z polany


Xfire: D:
PostWysłany: Sob Maj 25, 2013 22:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Podaj specyfikacje komputera i jaki windows. I czy sterowniki najnowsze?

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Griffin
Świeży Headcrab



Dołączył: 25 Maj 2013




PostWysłany: Sob Maj 25, 2013 22:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mój komputer:

Windows 7 - 64 Bit

Procesor: AMD Sempron(tm) Processor 140 2.70 GHz
RAM: 2 GB
Karta graficzna: 256 MB- 128 bit
Sterowniki najnowsze
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
pawloki
Dojrzały Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 18 Lip 2009




PostWysłany: Sob Maj 25, 2013 23:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ostatnio chciałem sobie odświeżyć Half-Life 2 wraz z dodatkami i miałem ten sam problem i właśnie przez to sobie ponownie odpuściłem ponowne przechodzenie HL2 raz z dodatkami, nie wiem czego to problem przechodziłem podstawkę i dodatki po kilka razy od kilku lat i nigdy tego nie miałem aż do teraz, krótko mówiąc VALVE COŚ [cenzura].. w aktualizacjach.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
pawloki
Dojrzały Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 18 Lip 2009




PostWysłany: Sob Cze 01, 2013 11:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Naprawiłeś ten problem?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sob Cze 01, 2013 12:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mogę już stwierdzić że to pewnie przez drewniany sprzęt czy jeszcze nie?

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
pawloki
Dojrzały Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 18 Lip 2009




PostWysłany: Sob Cze 01, 2013 12:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sądząc po tym, że w DODS CSS i DOTA 2 tego problemu w ogóle nie ma to nie.
Tylko w HL2 i dodatkach.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Pricess
Świeży Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 04 Lip 2013




PostWysłany: Wto Lip 09, 2013 23:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

no mam podobnie i mnie to irytuje
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
pawloki
Dojrzały Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 18 Lip 2009




PostWysłany: Sro Lip 10, 2013 09:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Valve już naprawiło ten błąd przynajmniej u mnie tego już nie ma.

_________________
https://signup.leagueoflegends.com/pl/signup/index?ref=4e0de50eeb1e5717193669
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)