Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem z FPS'ami w BF3 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Denyero
Świeży Headcrab



Dołączył: 29 Cze 2013




PostWysłany: Sob Cze 29, 2013 22:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam wszystkich użytkowników MPC forum. Mam problem, ponieważ od wczoraj gram w BF'a 3. Problem tkwi w FPS'ach, które spadają i widać zmianę w płynności gry. Mam 70 FPS'ów, nagle spada do 19-21 i po chwili znów mam 70. To jest strasznie irytujące. O co chodzi, może wie ktoś? Mój sprzęt

Procesor - Intel Core i3-2310M CPU @ 2.10GHz 2.10GHz
Karta graficzna - AMD Radeon HD 7500/7600 Series
System operacyjny - Windows 7 (64bit)
Ilość ram - 4
Zasilacz. - (co do zasilacza to nie wiem, bo to laptop))

Proszę Was o pomoc, bardzo chciałbym pograć w tą grę, ale własnie to mi uniemożliwia. Chciałbym jeszcze dodać, ze spadki FPS'ów nie ustępują po zmianie rozdzielczości, cieni i tak dalej.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
pawloki
Dojrzały Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 18 Lip 2009




PostWysłany: Sob Cze 29, 2013 22:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

może stare sterowniki do grafiki.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sob Cze 29, 2013 23:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Denyero napisał:
Witam wszystkich użytkowników MPC forum.

Złe forum.

Denyero napisał:
Procesor - Intel Core i3-2310M CPU @ 2.10GHz 2.10GHz
Karta graficzna - AMD Radeon HD 7500/7600 Series
System operacyjny - Windows 7 (64bit)
Ilość ram - 4
Zasilacz. - (co do zasilacza to nie wiem, bo to laptop))

Słabizna.

Denyero napisał:
Proszę Was o pomoc, bardzo chciałbym pograć w tą grę, ale własnie to mi uniemożliwia. Chciałbym jeszcze dodać, ze spadki FPS'ów nie ustępują po zmianie rozdzielczości, cieni i tak dalej.

Nie pograsz, nie da rady bez zmiany sprzętu i wnioskując po pierwszej linijce, kartoteki czystej nie masz.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Lemarx74
Świeży Headcrab



Dołączył: 24 Sie 2013




PostWysłany: Nie Sie 25, 2013 12:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

W ustawieniach graficznych w battlefield 3 daj tak:

Jakość tekstur :niska

Jakość siatki i cieni : niska

Ogólnie wszystko na niskie w ustawieniach jest jeszcze jakieś flirtowanie daj na x1.

I wszystko wyłącz a rozdziałke daj 640, i zobacz ile masz fps
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zwieracz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 25 Lis 2008


Steam ID: Pan Zwieracz
Xfire: srajer
PostWysłany: Nie Sie 25, 2013 16:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To po co grać w BF3, skoro i tak wszystkie ustawienia pójdą w dół.
Nie lepiej sobie wybrać którąś z poprzednich wersji? Z resztą ponoć nie ssą tak bardzo jak Trójka.

_________________
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)