|
|
 |
|
Strona główna | FAQ | Szukaj
| Użytkownicy |
Grupy
| Rejestracja
| Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
| Zaloguj
Autor |
Wiadomość |
camper23
Świeży Headcrab
|
Witam, mam problem z cs source non steam.Pobrałem tego cs'a z tego linku
[ciach]
Po na ciśnięciu w instalkę wyskakuje błąd ze nie jest prawdiłową aplikacja win.32. Koledze on działa, ale on ma Windows 8, natomast ja xp. Domyślam się, że system musi być 64 bitowy, czyli na tym systemie tego nie zainstaluję? |
|
|
  |
 |
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4

|
|
  |
 |
Knight
Stary Headcrab

Steam ID: Knight5002
|
camper23 napisał: |
Witam, mam problem z cs source non steam.Pobrałem tego cs'a z tego linku
[ciach]
Po na ciśnięciu w instalkę wyskakuje błąd ze nie jest prawdiłową aplikacja win.32. Koledze on działa, ale on ma Windows 8, natomast ja xp. Domyślam się, że system musi być 64 bitowy, czyli na tym systemie tego nie zainstaluję? |
Radzę zapoznać się z regulaminem forum: http://www.headcrab.pl/viewtopic.php?t=3317
Cytat: |
Na forum serwisu headcrab.pl całkowicie zakazane jest propagowanie piractwa w jakiejkolwiek formie, tzn podawanie linków do nielegalnego oprogramowania czy innych materiałów oraz szeroko pojęta dyskusja dotycząca pirackich wersji gier, w tym także wszelkich problemów związanych z ich działaniem. Tłumacząc na bardziej zrozumiały język - jeśli przedstawisz na forum problem dotyczący pirackiej gry, nie otrzymasz najmniejszej pomocy, a jedynie nieprzyjemne komentarze innych użytkowników i kopa w tyłek od Aparatu Moderacji.
Założenie tematu/napisanie posta odnośnie czegokolwiek związanego z nielegalnym oprogramowaniem poskutkuje otrzymaniem ostrzeżenia, a w przypadku rozpoczęcia flame war i niereformowalności - banem. |
|
 |
|
Forum działa na skrypcie phpBB
© 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
|
|
|
 |
|
 |
|