Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem z OpenGl Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Zenon57689
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Cze 2015
Skąd: K.Gora

Steam ID: Zenon57689

PostWysłany: Nie Sty 24, 2016 23:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nigdy mi się nie chciało nawet o to pytać, ale ostatnio jak wiecie wyszedł na Steam Sven co-op do którego potrzebny jest włączony OpenGl, inaczej zamiast napisów wyświetla się coś takiego "[][]]]]][]][][[[[[". Gdy mam włączony OpenGl grę mogę porównać chwilami do pokazu slajdów. Macie pomysł żeby pozbyć się problemu?

Specyfikacje mojego super komputera:

Windows 7 Home Premium
Procesor: Intel(R) Core(TM)2Duo CPU T5250 @ 1,50GHz
Karta graficzna: Mobile Intel(R) GMA X3100
2 GB Ram
32-bitowy stystem operacyjny
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Pon Sty 25, 2016 09:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

...który mamy rok?

Ten staruch nie ma nawet pełnoprawnej karty graficznej, a stare integry nie są znane z kompatybilności z grami.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)