Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Samowolne wywalanie na pulpit Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Marian12
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Mar 2016




PostWysłany: Sro Mar 23, 2016 01:06 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Hej! Jestem tu nowy bo mam problem: zawsze jak gram w gry na silniku source(hal-life 2, portal i garry's mod) to po czasie nie wyłącza mi gry ale wywala mi na pulpit.
POMOCY!!!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Sro Mar 23, 2016 02:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Firewall? Nie wyskakuje jego okienko przypadkiem?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Marian12
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Mar 2016




PostWysłany: Sro Mar 23, 2016 03:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie. Nic a nic nie wyskakuje. Tylko gram, gram a tu bum! Jest lag, czarny ekran i pulpit, a gra jest NADAL włączona
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Sro Mar 23, 2016 10:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Marian12 napisał:
Nie. Nic a nic nie wyskakuje. Tylko gram, gram a tu bum! Jest lag, czarny ekran i pulpit, a gra jest NADAL włączona

Może wirusy jakieś masz? Przeskanuj komputer bo czasem z grami się dzieją takie rzeczy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Pablo Querte
Stary Headcrab



Dołączył: 23 Gru 2008




PostWysłany: Sro Mar 23, 2016 11:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Podaj nazwę zasilacza.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Marian12
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Mar 2016




PostWysłany: Sro Mar 23, 2016 15:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

1. Taa ale czy mogą być wirusy na dysku D?
2. Akurat mam dobry zasilacz. Na moim kompie (1.8Ghz, 1Gb RAM, 512mb VRAM) działał nawet CS GO!!
3. A może to od tego że na tym samym dysku mam scrackowanego (od kolegi) portala ale i nawet z tym nic się nie działo.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Marian12
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Mar 2016




PostWysłany: Sro Mar 23, 2016 15:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A może starczy danie z fullscreena na okienko???
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Marian12
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Mar 2016




PostWysłany: Sro Mar 23, 2016 23:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Rozwiązałem problem... dziękuje wam bardzo Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Czw Mar 24, 2016 10:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Prosimy o używanie funkcji edytuj post następnym razem...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Marian12
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Mar 2016




PostWysłany: Czw Mar 24, 2016 16:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ok Szczęsliwy Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)