Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Tworzenie modów do Gmod-problem Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Marian12
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Mar 2016




PostWysłany: Wto Maj 17, 2016 20:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Hej. Napisałem wcześniej temat o sourceSDK... ale przejdę do temat. Na tym programie chciałem zrobić mapę do machinimy z Gmoda. I jest coś co mnie zdziwiło z podanych source'ów nie było takiego który obsługuje Gmod ( source 2004 czy 2003 -ten co obsługuje HL2). Co mam zrobić żeby się pojawił?

_________________
Pamiętajcie:
THE CAKE IS A LIE!!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
MartinPL15
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 14 Lip 2008


Steam ID: MartinPL

PostWysłany: Wto Maj 17, 2016 21:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=259588878
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu GaduTlen komunikator
Marian12
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Mar 2016




PostWysłany: Wto Maj 17, 2016 23:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dzięki już wiem jak co i jak Uśmiechnięty

_________________
Pamiętajcie:
THE CAKE IS A LIE!!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Marian12
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Mar 2016




PostWysłany: Sro Maj 18, 2016 18:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ok... właśnie z ciekawości chciałem się zapytać czy ten source multi tool pozwala na tworzenie modów, map do np. Half-Life 2, Portal. Tak tylko z ciekawości, nie wiem czemu.

_________________
Pamiętajcie:
THE CAKE IS A LIE!!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Czw Maj 19, 2016 11:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie interesuj się, bo kociej mordy dostaniesz.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Marian12
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Mar 2016




PostWysłany: Czw Maj 19, 2016 18:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ej no poważnie. Kolega szuka a source sdk mu "dzikuje". Gdy włącza hammera to wyskakuje mu błąd (jutro moge pokazać jaki na imgurze). Jak tworzy nową "scene" to wszystkie cztery kratki są czarne i nie może nic zrobić. Mod do HL2, source 2007

_________________
Pamiętajcie:
THE CAKE IS A LIE!!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)