Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Team Fortress 2 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
@NDRZEj
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 20 Maj 2007
Skąd: nibylandia

Steam ID: dzuj
Xfire: bebe
PostWysłany: Sro Wrz 19, 2007 17:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

hmmm kurde super już nie moge się doczekać kiedy ja w to zagram Bardzo szczęśliwy

to mam pytanie jaką masz grafike, że grasz na takich detalach bo 40fps to nawet dobrze i czy ten widok za pleców sam go są włączasz czy to automatycznie? bo niepodoba mi się to :/

_________________
Image

電腦組裝,家庭影院愛好者的最多選擇
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sro Wrz 19, 2007 17:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mój sprzęt to:
Geforce 7300 GT, nie kręcony (jeszcze), 400/1000
1024 mb ram (400mhz)
Athlon 64 3200+ 2.0 ghz @ 2.5

Nie można włączyć widoku zza pleców, można tylko włączyć jakieś powiedzenie, wtedy widok przełącza się zza pleców(można dowolnie go obracać) i gostek robi zwykle coś śmiesznego, nie możesz się wtedy poruszać.

Co jakiś czas nadal mam błędy, przez które wychodzi mi z gry, jednak jak narazie zdarzają się tylko na zmianie mapy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
@NDRZEj
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 20 Maj 2007
Skąd: nibylandia

Steam ID: dzuj
Xfire: bebe
PostWysłany: Sro Wrz 19, 2007 17:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

to looz widze kompa mam podobnego tylko karte troche lepszą :p to nie musze się bać o to czy gra będzie mi dobrze chodziła

_________________
Image

電腦組裝,家庭影院愛好者的最多選擇
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 10:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

@NDRZEj napisał:
to looz widze kompa mam podobnego tylko karte troche lepszą :p to nie musze się bać o to czy gra będzie mi dobrze chodziła


No nie wiem, AWM nie powiedział czy mu dobrze chodzi. Bardzo szczęśliwy

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 12:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niby...

Cytat:
Minimum: 1.7 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX® 8 level Graphics Card, Windows® Vista/XP/2000, Mouse, Keyboard, Internet Connection

Recommended: Pentium 4 processor (3.0GHz, or better), 1GB RAM, DirectX® 9 level Graphics Card, Windows® Vista/XP/2000, Mouse, Keyboard, Internet Connection

_________________
Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 18:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gra działa płynnie, rzadko mam jakieś przycięcie, jednak czuć że jest to te 30 fps, a nie np 60.

Tak jak mówiłem, myślę, że to zoptymalizują jeszcze, nie dali nawet dynamicznych cieni.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
@NDRZEj
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 20 Maj 2007
Skąd: nibylandia

Steam ID: dzuj
Xfire: bebe
PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 20:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

to jeszcze jedno czy liczba snajperów jest jakoś ograniczona jak w dodzie i TFC bo ta klasa mnie najbardziej interesoj

_________________
Image

電腦組裝,家庭影院愛好者的最多選擇
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 21:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie ma żadnych ograniczeń co do klas, jednak jedyne co mi się zdarzyło z tym związane, to 5 szpiegów na 10 osób w drużynie, a tak to wszyscy się dobierają tak, że klasy są różnorodne.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 21:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kurde to bez sensu trochę bo będzie dużo kamperstwa.

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 21:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

MatiZ napisał:
Kurde to bez sensu trochę bo będzie dużo kamperstwa.

Nie wiem czy czytasz co piszę.

Kamperstwa nie ma ani trochę, zresztą jak ktoś kampi to nic mu to nie da.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 22:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

MatiZ napisał:
Kurde to bez sensu trochę bo będzie dużo kamperstwa.


I twój avatar jest trochę za duży ^^
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 23:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

AwM napisał:
MatiZ napisał:
Kurde to bez sensu trochę bo będzie dużo kamperstwa.

Nie wiem czy czytasz co piszę.

Kamperstwa nie ma ani trochę, zresztą jak ktoś kampi to nic mu to nie da.


Ale w TF'ie nigdy nie było kamperstwa. Jak można kampić gdy z frontu leci rakieta, z boku biegnie gość z miotaczem, a dookoła chaos który ciężko ogarnąć. No chyba, że ktoś gra na serwerach 5vs5. ;P

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 23:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

bLiNd napisał:
Ale w TF'ie nigdy nie było kamperstwa. Jak można kampić gdy z frontu leci rakieta, z boku biegnie gość z miotaczem, a dookoła chaos który ciężko ogarnąć. No chyba, że ktoś gra na serwerach 5vs5. ;P

O, o, o! A tu się nie zgodzę!

A engineer i jego sentry to co niby? Biegają po planszy? Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 23:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

prabab napisał:

O, o, o! A tu się nie zgodzę!

A engineer i jego sentry to co niby? Biegają po planszy? Bardzo szczęśliwy


No tak, dobrze że jeszcze nikt na taki pomysł nie wpadł. Bardzo szczęśliwy Po prostu w TF'ie nie ma takiego kamperstwa, że biega po mapie 12 snajperów i ściąga przeciwników z odległości kilometra (aztec xD). Tudzież siedzi snajper w jakieś dziurze i ściągnąć go nie idzie. No chyba, że w TF2 się to zmieniło i są mapy z dłuugimi przestrzeniami?

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 12:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie grałem w TF2 ale grałem w TF tam kampów nie było zbyt ale w TF2 to
chyba troche też zmian wprowadzili więc może byc kamperstwo.

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
kłam
Gonarch



Dołączył: 13 Kwi 2007




PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 12:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Raczej zupełnie inne gry Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Kazio
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 27 Maj 2007
Skąd: Z Torunia oczywiście

Steam ID: Prawdopodobnie Kazio.

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 15:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Słyszałem, że chwilowo nie ma na serwerach TP(TeamPlay)... Może coś już się zmieniło.

_________________
Chętnie chciałbym mieć coś w podpisie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 15:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kazio napisał:
Słyszałem, że chwilowo nie ma na serwerach TP(TeamPlay)... Może coś już się zmieniło.

Nie wiem dokładnie o co ci chodzi.

W tą gre nie da się grać bez ścisłej współpracy z resztą teamu Przewraca oczami.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Guardb
Młody Headcrab



Dołączył: 18 Maj 2007
Skąd: Bytom

Steam ID: Guardb
Xfire: Guardb
PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 11:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Na razie póki jeszcze nie ma orange boxa polecam zagrać w fortess forver :]
ps: a piraci już sobie grają w tf2:/

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 12:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Piraci grają, Ci co mają zamówionego OB w Steamie też. Oczko Reszta za to może obejrzeć sobie Heavy'ego w wersji rosyjskiej. Bardzo szczęśliwy Mi bardzo przypadł do gustu.

http://steampowered.com/v/index.php?area=game&AppId=994&&

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)