Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Aktualizacja! Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 12:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No i nastał ten dzień... Na razie od 20 minut mam 0%, nie wiem czy coś zdechło czy ta aktualizacja tak wolno idzie... Gordon przewraca oczami
Mam obawy co do tej aktualizacji i boję się czy mi modele (te z 9) nie przestaną działać... Wie ktoś coś na ten temat?
Jak zwykle panikuję. Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 13:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

91%
Też się obawiam o modele, za chwilę się przekonamy Uśmiechnięty

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 13:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Modele i save działają! Tylko dodatkowe pojazdy mi wcięło, ciekawe czy uda się je zainstalować na nowo. :/

Nie podobają mi się dwie rzeczy:
sposób wyświetlania map- straszny burdel się tam zrobił, po stokroć wolałam ten stary... Ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Gordon przewraca oczami

No i nowy gm_construct jest do dupy. Jest albo tak ciemno, że nic nie widać, albo tak jasno że wali po oczach. Nie wiem na cholerę zmienili tą mapę... Mam nadzieję, że zostanie poprawiona, bo właśnie tworzę komiks na tej mapie, a póki co jest tam taki syf, że nic się nie da zrobić i wygląda to okropnie. ;/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 14:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mi tam tylko construct przeszkadza na razie. A tak to te kilka gadżetów (ładowanie menu, te napisy przewijające się itp.) bardzo fajnie wypadają, ogólnie jestem zadowolony. No, trochę sobie postrzelam do zombine'ów i hunterów Bardzo szczęśliwy

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 14:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wywala mi grę jak przeglądam modele w menu ("Browse")... ;/ Też tak macie?

Nie wie ktoś, czy da się zrobić, aby te pojazdy działały? Gordon przewraca oczami
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 15:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie, mi tam browse działa. Czyli jednak nie wszystko działa Bardzo szczęśliwy?

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 15:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Klikam na "all", pokazują mi się ikonki modeli i jak zjeżdżam na sam dół to wywala grę. Tylko w tym jednym miejscu.

Z tymi autami już nieważne. Mam je jako zwykłe modele i to wystarczy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Frankes
Headcrab budowniczy



Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Michalin

Steam ID: Frankess
Xfire: frankess
PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 19:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A miało być za tydzień ;F
Jak Steam chce to potrafi szybko zaktualizować coś. Tak więc czas ściągać, a jutro poświęcę Przysposobienie Obronne na rzecz zabawy w nowego gmoda.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 20:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Widzę jeszcze jeden babol- zabite npc nie zamieniają się w ragdolle i nie da się ich potem usunąć...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Frankes
Headcrab budowniczy



Dołączył: 26 Cze 2007
Skąd: Michalin

Steam ID: Frankess
Xfire: frankess
PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 10:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dobra wiadomość Luise. Garry wypuścił dziś patch, który naprawił drobne błędy wywalające z gry (czyli zapewne i twoją źle działającą listę.
Reszty dowiecie się na:
Image

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Nero
Świeży Headcrab



Dołączył: 30 Gru 2007
Skąd: Tatooine

Steam ID: Alanaku

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 22:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mnie na razie dzięki bogu wszystko działa Szczęsliwy Gordon

_________________
I have a bad feeling about this....
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Stefan
Stary Headcrab



Dołączył: 04 Cze 2007
Skąd: Ze Sparty

Steam ID: Stefan
Xfire: blade515
PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 22:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mnie też. tylko jak latarkę włączę to strasznie mi gra tnie. Dopiero po paru minutach jest normalnie. Ale tako to jestem zadowolony.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 01:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No niestety, dalej wywala... Może to wina jakichś moich modeli? Nie wiem, ale mam złudną nadzieję, że kolejne aktualizacje jakoś to naprawią... Gordon przewraca oczami
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Jogurcik
Świeży Headcrab



Dołączył: 05 Lis 2007
Skąd: Zadupie w Gdyni



PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 13:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja mam troche słabą karte graf. Nie moge pobawić sie cieniami. Ale lamp też nie moge robić! Nie ma tego na liście narzędzi. Czy to też wina słabej karty?!

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Sh00rtY^
Świeży Headcrab



Dołączył: 17 Sty 2008
Skąd: z nienacka

Steam ID: Losiu_Grady

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 16:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

nie
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 17:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jogurcik napisał:
Ja mam troche słabą karte graf. Nie moge pobawić sie cieniami. Ale lamp też nie moge robić! Nie ma tego na liście narzędzi. Czy to też wina słabej karty?!

A masz kartę z DX7 czy 8/8.1? Bo jak "siódemka", to nic dziwnego, że nie działa.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
vatx
Stary Headcrab



Dołączył: 01 Gru 2007
Skąd: z Nikąd

Steam ID: vatx
Xfire: vatx
PostWysłany: Sob Sty 19, 2008 08:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Następna dobra wiadomość, po angielsku bo mi sie nie chciało tłumaczyć na język polski xD

Patch/Update Released

Kod:
Added Jalopy for EP2 owners
Fixed crash due to missing surfaceproperties
Fixed particle crash
Fixed some Lua threading issues
Fixed crash with Antlion Guard charge
Fixed rare crash when using voice chat
Fixed GameTitle crash
Fixed missing HL2 maps
Tweaked network convar defaults
Fixed being able to spawn non existing props (which showed as error.mdl)
Beefed up thruster power slightly
Fixed model ropes hanging from the bottom of the model
Fixed white water under DX7
Fixed some Lua backwards compatibility issues
Changed ground friction to be more in line with the previous version


If you're having issues, first try updating your video card drivers. If you have an NVIDIA card (geforce) they have an awesome tool that will scan and automatically download the right drivers, you can try that out by clicking here. If you have a ATI/Radeon you can download new drivers here. I know you're thinking that it probably isn't the drivers, but people have been sending me crashlogs and it turns out that their drivers are from 2004. So please check.

If it isn't the drivers it could be mods or addons you have installed. Solve this by Cleaning GMod which will revert your copy of GMod to a nice fast, fresh version, like it's just been installed!

_________________
Image Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Sob Sty 19, 2008 18:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Łe, nic ciekawego tam nie widzę.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 17:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niech lepiej naprawią te zabite npc, które nie stają się ragdollami i nie dają się usunąć...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 18:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Luise napisał:
Niech lepiej naprawią te zabite npc, które nie stają się ragdollami i nie dają się usunąć...


Ja tak zawsze miałem ? ;D
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)