Autor |
Wiadomość |
Żuber(ScraP)
Zaręczony headcrab

|
Tak jak w temacie. Poszukuje około 11-stu członków, którzy wyrazili by chęć stworzenia Dywizji HC.pl w uniwersum (;P) CS:S. Chętnych proszę o wpisanie do tego tematu. .Qam wyraził zgode na stworzenie tej dywizji pod warunkiem, że znajdą się chętni. Także... Czekam na wasz(mam nadzieje) spory odzew ;P
Pozdrawiam. |
_________________ "To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków" |
|
    |
 |
Parabola
Headcrab który daje
Ostrzeżenia: 4

|
Zgłaszam się  |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
|
   |
 |
zEB
Uber Metalowy Headcrab
|
W sumie czemu nie...ale 11?
Ty chcesz armie chaosu stworzyć, czy jak?
Poza tym mój skill pozostawia pewnie sporo do życzenia ^^ |
|
|
  |
 |
JiHAD^
Headcrab wyjadacz

Steam ID: FunkYoSelf
|
|
    |
 |
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
I ja mogę spróbować... czasem lamię, czasem gram jak Neo  |
|
|
   |
 |
Żuber(ScraP)
Zaręczony headcrab

|
w sumie na "rozruch" tylu by nas starczyło. Oczywiście mam nadzieje, że lubicie grać na serverach TP, bo ja głównie na takich gram nie martwcie się o lamienie w dywizji CSS chodzi o dobrą zabawe
Mam nadzieje, że macie mic'i ;P
Mógłby ktoś stworzyć jakieś logo? Ja nie znam się na grafice komputerowej podajcie swoje Steam ID, oczywiście to do takich jak np. zEB, nie mających w profilu STEAM ID. hehehe
To wrzućcie (nick/HC.pl) i rozsławmy nasze żałosne tyłeczki ;P
W razie pytań, umawiania się na wspólne granie prosze o kontak na GG:6611019 |
_________________ "To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków" |
|
    |
 |
JiHAD^
Headcrab wyjadacz

Steam ID: FunkYoSelf
|
Żuber(ScraP) napisał: |
w sumie na "rozruch" tylu by nas starczyło. Oczywiście mam nadzieje, że lubicie grać na serverach TP, bo ja głównie na takich gram nie martwcie się o lamienie w dywizji CSS chodzi o dobrą zabawe  |
A co za różnica czy serwery TP czy FFA, nie ma sensu zakładać klanu tylko po to żeby grać ze sobą na serwerach publicznych... mecze, spary, mixy chłopczenta i dziewczenta.  |
_________________ Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4 |
|
    |
 |
Monny
Stary Headcrab
|
Dokladnie :] I jakby co to ja tez. xD |
 |
As_Czerwo
Dojrzały Headcrab

Steam ID: premcio
Xfire: premcio
|
Zglaszam sie!! :] |
 |
AwM
Fast headcrab
Steam ID: awm591
Xfire: awm505
|
|
    |
 |
Pawolo
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1

Steam ID: Pawolo
|
Jeśli będziecie mieli wolne miejsce to bardzo chętnie się dołącze  |
_________________ It's so much easier to see the world in black and white...
Gray? I don't know what to do with gray... |
|
    |
 |
kłam
Gonarch
|
Bez zadeklarowanego dowódcy dywizji nie poprę tej inicjatywy. Te same osoby w obu dywizjach również nie zapowadają sukcesu. Lepiej dobrze to przemyślcie bo nie sztuką jest narobić 1000 bezsensownych dywizji, a dwie dobrze grające . Scrap jesteś pewien że temu podołasz? :> |
|
|
   |
 |
_ElviS_
Fast headcrab
|
Count me in, lads! Z mila checia sie dolacze. A leadera dywizji mozna wybrac droga glosowania czy cos. |
 |
Stefan
Stary Headcrab

Steam ID: Stefan
Xfire: blade515
|
Mogę wejść. |
 |
bil-u
Poison headcrab

Steam ID: bil-u
|
O tak, czekałem na ten pomysł. CSS to moje drugie imie ;]. |
 |
Żuber(ScraP)
Zaręczony headcrab

|
.qam napisał: |
Bez zadeklarowanego dowódcy dywizji nie poprę tej inicjatywy. Te same osoby w obu dywizjach również nie zapowadają sukcesu. Lepiej dobrze to przemyślcie bo nie sztuką jest narobić 1000 bezsensownych dywizji, a dwie dobrze grające . Scrap jesteś pewien że temu podołasz? :> |
Podołać, podołam. Tylko, że musze mieć "wolną rękę" co do sprawowania władzy nikt nie może interweniować w moje decyzje(zwłaszcza personalne) co nie znaczy, że nie będę głuchy na głosy innych. No i będe musiał podjąć decyzje o moim "zastępstwie" bo jak wiecie, jestem zaręczony i czasem moge nie mieć czasu na coś, a przydałoby się, by ktoś sprawowł piecze kiedy mnie nie ma. i To tyle. Teraz .Qam musi podjąć decyzję. Chętnych do dywizji CS:S zapraszam do mnie na GG (6611019) odezwijcie się podając nick. Pozdrawiam. |
|
    |
 |
kłam
Gonarch
|
Scrap sytuacja jest podobna jak w wypadku dywizji TF2 którą prowadzi forest. Lider ma autonomie i sam rządzi swoim teamem. Dana dywizja reprezentuje Headcrab.pl i pragnąłbym aby przestawiała naszą wesołą społeczność w jak najlepszym świetle (nie chodzi li tylko o wynika ale głównie kulturę oraz poczucie humoru ). Dlatego nikt ingerować nie będzie o ile dobrze się będziecie prowadzić . Wyrażam całkowite poparcie dla Twojej inicjatywy Szczęścia w grze i przynoście nam chwałę! |
|
|
   |
 |
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3

Steam ID: marco562
|
To może ja też?
1800 godzin w css mówi samo za siebie  |
 |
Żuber(ScraP)
Zaręczony headcrab

|
czyli łącznie grałeś ponad 2 miesiące 75 dni i 9 godzin ;P hehehe
Dobra. Ludzie ogłaszający swoją chęć wstąpienia do dywizji CS:S piszcie do mnie na PM z nr waszych GG. Dziś mam czas i będe grać, także może z jakimiś jegomościami dziś pogram ;P ehehe. |
|
    |
 |
|